- 27 Mart 2019
- 29.015
- 103.649
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.181
O yuzden dedim bende belki senin baban yada benim akrabam yada kendi akrabası doktor yanında çalışan biri o kadar çok belki var ki ama yazılana göre doktor yalan var ama başkasıBen etik olarak buradan birinin hatta yönetimin ismi geçen doktora durumu haber vermesi gerektiğini düşünüyorum. Adamın çevresinden, yakınından, hatta ailesinden biri bile olabilir Sassy. Adamın ahlak yapısına kadar yalan yanlış şeyler söylenmiş. Tehlikeli bir durum bence.
Çok ilginç gerçekten. Mesela burada bir konu açılmıştı. Çocuğu hastaydı galiba eşi dövüyordu MR falan atmıştı güya sassyye. Sonra sınava hazırlanıp meslek sahibi olmak istiyordu sassy kitap göndermişti. Sonra @muhtesemgatsby bir sitede kitap gönderilen kadının kitapları satışa çıkardığını falan bulmuştu buraya atmıştı.Bir süre sonra da konu kapanmıştı.
Daydreamerın dolandırıldığı, dolandırıcının enselendiğiÇok ilginç gerçekten. Mesela burada bir konu açılmıştı. Çocuğu hastaydı galiba eşi dövüyordu MR falan atmıştı güya sassyye. Sonra sınava hazırlanıp meslek sahibi olmak istiyordu sassy kitap göndermişti. Sonra @muhtesemgatsby bir sitede kitap gönderilen kadının kitapları satışa çıkardığını falan bulmuştu buraya atmıştı.Bir süre sonra da konu kapanmıştı.
Ceycey ne çektiyse çenesi yüzünden çektiValla yıllarca keklenmişizben fark etmedim bile, bana da ceycey söylemisti!
Mesajların içeriğini falan hiç hatırlamıyorum ama SS attığını hatırlıyorum bende.Dün akşam ben de bu konudan bahsettim. Sassy babasıyla konuşmasının ekran görüntüsünü paylaşmıştı. Tıbbi yorumlar tutarlı olduğuna göre tanıdık doktorlara sorup sonra konuşmaların ekran görüntülerini kendi kendine hazırladığını düşünüyorum; anne kız, baba kız konuşması gibi.
Yok korkulacak biri değilDevil'den korkmalı mıyız:)
Bunun sonucu hem bize hem de siteye zarar verebilir. Ben artık bu konuyu kapatıyorum kendi adımaArkadaşlar bence fazla dallanip budaklandi, bir sürü doktor, avukat, sanatçı ismi gecer oldu. Ne yaşandı ise yaşandı, olay dışarı yansımadan kapansa çok iyi olacak bu insanlar gelip hesap sorarsa işi mahkemeye dokerse kötü olur bu konu kapansa mi?
Cunku işlerin ciddilestiginde neler olduğuna şahit oldum güldük eğlendik te başka hayatlarda söz konusu.
Bak böyle konular yazılınca aklıma geliyor cok yakın tarihÇok ilginç gerçekten. Mesela burada bir konu açılmıştı. Çocuğu hastaydı galiba eşi dövüyordu MR falan atmıştı güya sassyye. Sonra sınava hazırlanıp meslek sahibi olmak istiyordu sassy kitap göndermişti. Sonra @muhtesemgatsby bir sitede kitap gönderilen kadının kitapları satışa çıkardığını falan bulmuştu buraya atmıştı.Bir süre sonra da konu kapanmıştı.
Evetbenim asil merak ettigim sassy bi ara buraya surekli resim atiyordu. Balayindan, kafa dinlemek icin gittigi tatilden falan. Hatta neyapsamkisimdi diye birini etkiketlemisti cantali bir resim atmisti buraya. Baya yakinlardi. O da mi fakeydi simdi?
Bir insan niye boyle bir sey yapar djdjndn. Ifsa olmamak icin yasini vs farkli soylemek baska bu baska.
O üyede mi? Dünden beri okuyorum şoktayım.Evet
Hepsi fake.
İşte tam da bu sebeple ne ailesine ne eşine ne babam dediği şahsa ne de görsellerini kullandığı kadınla alakalı en ufacık bir şey yazmıyorum.Bunun sonucu hem bize hem de siteye zarar verebilir. Ben artık bu konuyu kapatıyorum kendi adıma
Sassynin sana taktığını falanda hatırlıyorum ben.Bak böyle konular yazılınca aklıma geliyor cok yakın tarih
Hem kendi konusu vardı düğünle ilgili hemde Aden diye biri vardı adı buydu nikinin yanında sayı bir şey vardi tam hatırlayamadım sonra siteden gitti geldi ve siteden atıldı
Kadın şiddet gören bebeğini emziren bir kadındı
Kadın sığınmaya nasıl gidilir gitsem mi gibi konusu vardı belki hatırlayanlar vardır
O konuda yardımcı olmak istedi bir kaç arkadaş daha vardı özelden konuşmuşlardı ama kadın sanırım reddetmiş farklı taleplerini ne olmustu yanlış hatırlamıyorsam
Bu konu benim icinde önemliydi çünkü konuyu başlığa yazmıştı konu içeriği yoktu bende başlıkta olduğunu sonradan fark etmiştim hahhahahah sanırım 50 küsür beğenmedim aldım linclendim
Ayyyyyy burayı okuması ne kadar zevkli ayol.
Sercan Demir duruyor halen orda kötü bir şey dedi kızaSassynin sana taktığını falanda hatırlıyorum ben.sercanin nick neydi ya.
Ben de sassy'nin sahte olduğunu buradan öğrendim.Sorma ben de dün gece yarisi denk geldim tam da duşa girecektim ama okurken vakit geçmiş. En son saat 4e geliyordu saçimi kuruturken okuyordum.Bir seyden haberim yokmuş ilk defa burda ögreniyirum mevzuyu.
İşte tam da bu sebeple ne ailesine ne eşine ne babam dediği şahsa ne de görsellerini kullandığı kadınla alakalı en ufacık bir şey yazmıyorum.
Sadece sassy söylemleri, bilgileri ışığında yazıyorum.
Bu yukarıda saydıklarımın kim olduğu bende saklı ve öyle de gider.
Yoksa dediğim gibi birçok şey var, haddimiz değil.
Ben de sassy'nin sahte olduğunu buradan öğrendim.Güya zabahnan akşama buradayım ben de ama hiçbir şeyden haberim yokmuş.
Ben arada bakıyordum ama gittiği dönemler hiç bakmamıştım ya da belki siteye girmiyordum. Balayından falan bir şeyler atmıştı o zamanda kalmışım ben.Profillere bakmiyorsundur olay profillerde oluyormuş. Ben de profillere bakmadiğim için ve kimse de gelip dedikodu yetiştirmediği için bilmiyirdum.