KK Nostalji Treni 🫠

O yuzden dedim bende belki senin baban yada benim akrabam yada kendi akrabası doktor yanında çalışan biri o kadar çok belki var ki ama yazılana göre doktor yalan var ama başkası

Adama burda neler deyip millete saydırma durumu olmuş düşünsene hakaretler havada uçuşuyor...

Okuyorum şaşırıyorum filmdelisi Başka bir şey diyor Milana başka
ona farklı resim göstermiş diğerine farklı

saçma biliyorum ama iki farkli kizmi vardı aynı hesabı kulanan diyorum sonra diyorum ki olabilir neden olmasin

Gelinlik düğün fotolarını burda paylaştı ama bir arkadaş o kız değil gelinlik öyle değildi diyor diğeri farklı

Dün akşam ben de bu konudan bahsettim. Sassy babasıyla konuşmasının ekran görüntüsünü paylaşmıştı. Tıbbi yorumlar tutarlı olduğuna göre tanıdık doktorlara sorup sonra konuşmaların ekran görüntülerini kendi kendine hazırladığını düşünüyorum; anne kız, baba kız konuşması gibi.

Daydreamerın dolandırıldığı, dolandırıcının enselendiği accessdenied En buyuk kk ve benim de saf saf olan bitenden habersiz adeta bir leylamışçasına gezdiğimiz muhteşem site :d

Mesajların içeriğini falan hiç hatırlamıyorum ama SS attığını hatırlıyorum bende.

Bunun sonucu hem bize hem de siteye zarar verebilir. Ben artık bu konuyu kapatıyorum kendi adıma

Bak böyle konular yazılınca aklıma geliyor cok yakın tarih

Hem kendi konusu vardı düğünle ilgili hemde Aden diye biri vardı adı buydu nikinin yanında sayı bir şey vardi tam hatırlayamadım sonra siteden gitti geldi ve siteden atıldı

Kadın şiddet gören bebeğini emziren bir kadındı

Kadın sığınmaya nasıl gidilir gitsem mi gibi konusu vardı belki hatırlayanlar vardır

O konuda yardımcı olmak istedi bir kaç arkadaş daha vardı özelden konuşmuşlardı ama kadın sanırım reddetmiş farklı taleplerini ne olmustu yanlış hatırlamıyorsam

Bu konu benim icinde önemliydi çünkü konuyu başlığa yazmıştı konu içeriği yoktu bende başlıkta olduğunu sonradan fark etmiştim hahhahahah sanırım 50 küsür beğenmedim aldım linclendim

Evet
Hepsi fake.

Bunun sonucu hem bize hem de siteye zarar verebilir. Ben artık bu konuyu kapatıyorum kendi adıma
İşte tam da bu sebeple ne ailesine ne eşine ne babam dediği şahsa ne de görsellerini kullandığı kadınla alakalı en ufacık bir şey yazmıyorum.
Sadece sassy söylemleri, bilgileri ışığında yazıyorum.
Bu yukarıda saydıklarımın kim olduğu bende saklı ve öyle de gider.
Yoksa dediğim gibi birçok şey var, haddimiz değil.

Sassynin sana taktığını falanda hatırlıyorum ben. sercanin nick neydi ya.

Sassynin sana taktığını falanda hatırlıyorum ben. sercanin nick neydi ya.
Sercan Demir duruyor halen orda kötü bir şey dedi kıza

Bana fena taktı benim taaaaa ne zaman yazdığım yorumlara beğenmedimler atti sonrası ne yazarsam a desem b desem.begenmedim attı hatta ben sey yazmistim sassy buna beğenmedim yap lütfen

Sorma ben de dün gece yarisi denk geldim tam da duşa girecektim ama okurken vakit geçmiş. En son saat 4e geliyordu saçimi kuruturken okuyordum. Bir seyden haberim yokmuş ilk defa burda ögreniyirum mevzuyu.
Ben de sassy'nin sahte olduğunu buradan öğrendim. Güya zabahnan akşama buradayım ben de ama hiçbir şeyden haberim yokmuş.

Keşke şu an sizi hackleyip bilgileri öğrenebilsem. Şaka şaka saygı duyarım haklısınız.

Ben de sassy'nin sahte olduğunu buradan öğrendim. Güya zabahnan akşama buradayım ben de ama hiçbir şeyden haberim yokmuş.

Profillere bakmiyorsundur olay profillerde oluyormuş. Ben de profillere bakmadiğim için ve kimse de gelip dedikodu yetiştirmediği için bilmiyirdum.

Profillere bakmiyorsundur olay profillerde oluyormuş. Ben de profillere bakmadiğim için ve kimse de gelip dedikodu yetiştirmediği için bilmiyirdum.
Ben arada bakıyordum ama gittiği dönemler hiç bakmamıştım ya da belki siteye girmiyordum. Balayından falan bir şeyler atmıştı o zamanda kalmışım ben. Benimde öyle bana anlatan kimsem yok buradan kendi çabalarımla k9 köpeği gibi koklayarak bulduklarımla idare ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…