KK Nostalji Treni 🫠

Çocuklara o ilacı verip seans sırasında sürekli babalarının tecavüz ettiğine dair inandırmaya çalışmış. Çocuk hatırlamıyorum olmadı öyle bir şey diyormuş ama çoklu kişilik bozukluğun var diğer kişiliklerin yaşadı, bilinç altında onu hatırlatacağım diyerek sadece babaya değil anneye karşı da doldurmuş. Gelen hastaya çoklu kişilik bozukluğu teşhisi koymuş sürekli. Sen daha iyi bilirsin tabi ama ilacın verilmesi normal olsa bile bu kadar çok aynı tanıda çocuk, ilacın ailelerden gizli odada verilmesi, hepsinde aynı hikaye baba anne tecavüz etmiş adam çocuğu kendi evine almış falan normal değil bence.

Baba şoför oldu, uşak - bahçıvan şeklinde gidecek diye korkmuyor değilim.

Biraz ara verelim mi spora yeni yazıldım üyelik param boşa gitsin istemiyorum bir uğrayayım. Evimi de pislik götürüyor yarın iş günü temizlemem lazım.
Benim de proje doc yazmam lazım. Sassy'e gönderem de MIT masterlı yüksek mühendis olarak o yazsın bari.

saçma biliyorum ama iki farkli kizmi vardı aynı hesabı kulanan diyorum sonra diyorum ki olabilir neden olmasin
Mümkün değil. Aynı yazım stili, hikayelerin çelişmemesi vs kesinlikle tek bir kişi yönetiyordu hesabı.

İşte tam da bu sebeple ne ailesine ne eşine ne babam dediği şahsa ne de görsellerini kullandığı kadınla alakalı en ufacık bir şey yazmıyorum.
Buraya yazmayın tabii ki. Ama tüm bu kişilerin özel olarak uyarılması gerektiğini düşünüyorum.

Benim de proje doc yazmam lazım. Sassy'e gönderem de MIT masterlı yüksek mühendis olarak o yazsın bari.
Hani Berkeley idi? Şu bazı sorulara cevap bulsam benim de bilgisayar başına geçmem lazım. Başvuru tarihi için son haftalara girdik ve yaz ayını çöp ettim

Hani Berkeley idi? Şu bazı sorulara cevap bulsam benim de bilgisayar başına geçmem lazım. Başvuru tarihi için son haftalara girdik ve yaz ayını çöp ettim
Berkeley'de lisans, MIT'de yükseklisans. Lütfen. Hatta yükseklisansı 1 sene erken mi bitirmişti ne.
Ama California'da bir şekilde bulunduğu kesin. O çevreyi iyi biliyordu çünkü.

İnanın bu yazı benim kadar çöp etmiş olamazsınız.

Hayır, benimle yarışılamaz Şimdi hangi yüzle hocaların karşısına çıkacağımı düşünüyorum. Biri bana alışkın da diğerleri daha yeni tanıyacak

Hayır, benimle yarışılamaz Şimdi hangi yüzle hocaların karşısına çıkacağımı düşünüyorum. Biri bana alışkın da diğerleri daha yeni tanıyacak

Linkednde şu an iç mimar arıyorum turkiyede 2394040 iç mimar olduğunu bilmeme rağmen. Tamam ya psikopat değiliz arkadaşlar ben kapatıyorum dükkanı sassy olayı benim için bitmiştir.

Linkednde şu an iç mimar arıyorum turkiyede 2394040 iç mimar olduğunu bilmeme rağmen. Tamam ya psikopat değiliz arkadaşlar ben kapatıyorum dükkanı sassy olayı benim için bitmiştir.
Halbuki sadece kadin olanlara baksan sayi bi anda 1 milyona falan duserdi. Niye hemen pes ettin ki bxbxbxjx

Ya burda Çin dili ve edebiyati okuyup cinde yaşayan insanlar bile olunca ben demiştim neden olmasın yani.
Herkes inandı zaten. Mesela bizlerin inanıp inanmaması değil. Sassynin nasılsa inanıyolar diye cvyi git gide daha da yükseltmesi. Hani biraz az sallıyım bu kadar uçmaya gerek yok dememiş

Ay yok artık MIT’de master yapıyorum mu dedi? Kız başta sallamış bakmış insanlar inanıyor, freni boşalmış araba gibi durduramamış kendini. Salladıkça daha ilerisi gelmiş
Sorority girllere şöyle laf soktum bunu dedim diye konu açmadı neyse ki

Halbuki sadece kadin olanlara baksan sayi bi anda 1 milyona falan duserdi. Niye hemen pes ettin ki bxbxbxjx
Bence bahsettiği tahsil seviyesine sahip yüksek mühendis ile evli olan kadın iç mimarları arayalım. Linkedin'de milletin karısı kocası yazardı ya

Ay yok artık MIT’de master yapıyorum mu dedi? Kız başta sallamış bakmış insanlar inanıyor, freni boşalmış araba gibi durduramamış kendini. Salladıkça daha ilerisi gelmiş
Niye inanılmasın ki? Üslubu düzgündü, anlattıkları çelişmiyordu, söz ettiği çevreleri iyi biliyordu. Kaldı ki burada her mevkiden insan var, kim kim Allah bilir. Bizzat bilmem kaç milyon takipçili eskilerden bir YouTuber'ın burayı kullandığını biliyorum.

Ha MIT'de master yapan birinin akademik yoğunluğu düşünülünce onun sürekli burada takılması saçmaydı, evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…