KK Nostalji Treni 🫠

Arkadaşlar, istediğiniz tüm görseller hem sassynin paylaşımı hem de orijinalleri mevcut.
Gerçek fotoğraftaki yazıları ustalıkla silip kendi yenilerini yazmış, o kadar diyeyim yani ama çok özür dilerim, paylaşamam çünkü suç:KK43:
Doğru hatırlıyoruz ama dimi o kokteyl çok içimde kalmıştı onu unutmam mümkün değil 🙈

Diğer konuya da yazdım. Sassy kanser tedavisi görürken nişanlısının annesi "ya belki ölür hemen evlenmeyin" dediğinde kıllanmıştım. Kimse bu kadar kötü olamazdı çünkü. Ama yine de saf saf yorum yazmıştım. 😞

Ben ilk şeyde kıllanmıştım. Bunun rus yengesi vardı, yeğenlerini göstermiyordu. Hatta kıskanıyordu sassy'i. Neyse açtığı konuda yengegil kendi arasında Rusça konuşuyor sassy çatır çatır anlıyor, neymiş babası ona zamanında Rusça mi öğretmiş ne öyle bir şey. Yıllarca rus dili ve edebiyatı okudum, yengeyi ben öyle şakır şakır anlayamam. Ordan aymıştım ben ilk :KK53:

Arkadaşlar, istediğiniz tüm görseller hem sassynin paylaşımı hem de orijinalleri mevcut.
Gerçek fotoğraftaki yazıları ustalıkla silip kendi yenilerini yazmış, o kadar diyeyim yani ama çok özür dilerim, paylaşamam çünkü suç:KK43:
Hicbir suc bunun kadar cekici gelmemisti simdiye kadar.... allah im catliyorum meraktan

X