- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.861
Bak o gün demiştim ayyy baydı artık diye bitmedi çünkü düğün balayı olayıHavalı bi kere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak o gün demiştim ayyy baydı artık diye bitmedi çünkü düğün balayı olayıHavalı bi kere
Ayağındaki terliğe kadar nasıl hatırlıyorsunuzBende yok offffff
Kırk yıl düşünsem tulum aklıma gelmezdiTulum'a gitmişlerdi, hadi yine iyisiniz benim bu hafızam
Valla kızcağız geziyor diye kendi kendime seviniyordum oturduğum yerde masumcukDoğru birde yürüyüşten terlikleri mi gözüküyodu karı koca
Öyle bi foto da atmisti
Anaaa evet hatırladım.Tulum'a gitmişlerdi, hadi yine iyisiniz benim bu hafızam
Meksika'da arkadaşlar
Aferin benim kuzumaAslında "sevgili milena" yazmam da kitaba gönderiydi ama belki birileri anlamıştır ne bileyim
Sen napıyosun yavrum, subliminal mi yolluyorsun sassy'ye valla bişey anlamadımAslında "sevgili milena" yazmam da kitaba gönderiydi ama belki birileri anlamıştır ne bileyim
Ya şimdi burada aşırı aktif olan sürekli foto paylaşan yorum yapan birisi var diyelim.Ayağındaki terliğe kadar nasıl hatırlıyorsunuz
Aferin benim kuzuma
Dort islem yap desen yokAyağındaki terliğe kadar nasıl hatırlıyorsunuz
Ohaaaa bunuda hatirladimDiğer konuya da yazdım. Sassy kanser tedavisi görürken nişanlısının annesi "ya belki ölür hemen evlenmeyin" dediğinde kıllanmıştım. Kimse bu kadar kötü olamazdı çünkü. Ama yine de saf saf yorum yazmıştım.
Ahahahh hayır Milena'nın nickinin Kafka'nın "Milena'ya Mektuplar" kitabından geldiğini düşündüm ki bence %100 öyle.Sen napıyosun yavrum, subliminal mi yolluyorsun sassy'ye valla bişey anlamadım
Doğru hatırlıyoruz ama dimi o kokteyl çok içimde kalmıştı onu unutmam mümkün değilArkadaşlar, istediğiniz tüm görseller hem sassynin paylaşımı hem de orijinalleri mevcut.
Gerçek fotoğraftaki yazıları ustalıkla silip kendi yenilerini yazmış, o kadar diyeyim yani ama çok özür dilerim, paylaşamam çünkü suç
Ayyyyy çok korkarımArkadaşlar, istediğiniz tüm görseller hem sassynin paylaşımı hem de orijinalleri mevcut.
Gerçek fotoğraftaki yazıları ustalıkla silip kendi yenilerini yazmış, o kadar diyeyim yani ama çok özür dilerim, paylaşamam çünkü suç
Ben de hasta annesi için konu açan üyeye Sassy'i etiketlemistim.Diğer konuya da yazdım. Sassy kanser tedavisi görürken nişanlısının annesi "ya belki ölür hemen evlenmeyin" dediğinde kıllanmıştım. Kimse bu kadar kötü olamazdı çünkü. Ama yine de saf saf yorum yazmıştım.
Diğer konuya da yazdım. Sassy kanser tedavisi görürken nişanlısının annesi "ya belki ölür hemen evlenmeyin" dediğinde kıllanmıştım. Kimse bu kadar kötü olamazdı çünkü. Ama yine de saf saf yorum yazmıştım.
Ama nick milanaAhahahh hayır Milena'nın nickinin Kafka'nın "Milena'ya Mektuplar" kitabından geldiğini düşündüm ki bence %100 öyle.
Hicbir suc bunun kadar cekici gelmemisti simdiye kadar.... allah im catliyorum meraktanArkadaşlar, istediğiniz tüm görseller hem sassynin paylaşımı hem de orijinalleri mevcut.