- 20 Mart 2023
- 261
- 363
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.821
YokOnca film izledim, onca dizi takip ettim, su Sassyy'nin olayi kadar suruklenmedim. Yok mu soyle kanitlariyla su kizin kim oldugunu, nelerin dogru nelerin yanlis oldugunu dosyalar halinde anlatacak bir baba yigit? Cayimi aldim takipteyim...
Calci bize gelince cıks, bunda hemen verdin. Seni kınıyorum cık cık cıkAl bacım konu bu
Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(
Merhaba, Ilk once nerden baslicagimi inan bilmiyorum. Ama sizi yormadan kisa anlatmak istiyorum olanlari. Ben guzelik salonunda calisiyorum, ekim 2021 bir Bey geldi lazer icin, o gunden beri dikkatimi cekti,ama farkli bir niyetim yoktu sadece ilk kes boyle ufaktan heycanlandim hatta oda...www.kadinlarkulubu.com
Aynen canım, ben de tribünden izliyorum. Yorum bile yazamadım
Birde o zamanlar paylaşımlarını falan görseniz şok olurdunuzHayır ben çok sonradan üye olduğum için sassyi de hiç bilmiyorum bana ne oluyorsa çıkamıyorum bu konunun içinden
Aşırı sürükleyiciYa inanırmısın ben de öyle bayılırım böyle gizemli seylere
Çünkü bu üye yokCalci bize gelince cıks, bunda hemen verdin. Seni kınıyorum cık cık cık
Uffffff hatırladımAl bacım konu bu
Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(
Merhaba, Ilk once nerden baslicagimi inan bilmiyorum. Ama sizi yormadan kisa anlatmak istiyorum olanlari. Ben guzelik salonunda calisiyorum, ekim 2021 bir Bey geldi lazer icin, o gunden beri dikkatimi cekti,ama farkli bir niyetim yoktu sadece ilk kes boyle ufaktan heycanlandim hatta oda...www.kadinlarkulubu.com
İşin kötüsü ben kendimi zorlayıp yorum da yazıyorum bu daha vahimAynen canım, ben de tribünden izliyorum. Yorum bile yazamadım
Keşke tanısaymışım çok eğlenceliymişBirde o zamanlar paylaşımlarını falan görseniz şok olurdunuz
Hayır bı gizemli fotolar bı saklanmaya çalışmalar
Bana da 1-2 foto atmıştı kadın olduğu belli olsun diye tırnağı falan görünüyordu
Yaa işte o zaman eğlenceli değildi şimdi gülüyoruzKeşke tanısaymışım çok eğlenceliymişbenim bu her şeye geç kalmalarım
Duş alacaktım vazgeçtim.A şimdi gecenin bu saatinde ben nasıl yatayım? Gelecek olan yorumları merak ediyorum. Işığı gören geliyor.
Tam bişey düşünüyorum bi bakıyorum Milana yazmış fikrimi çürütmüşİşin kötüsü ben kendimi zorlayıp yorum da yazıyorum bu daha vahim
Ayyy sahra çölüne mi gitmişlerdi cemosum hatırladın mi balayindaYaa işte o zaman eğlenceli değildi şimdi gülüyoruz
Tayland değil miydi?Ayyy sahra çölüne mi gitmişlerdi cemosum hatırladın mi balayinda
Biliyorum yaa kokteyl vardı ya onu sormuştum tadınıAyyy sahra çölüne mi gitmişlerdi cemosum hatırladın mi balayinda
Sevgili Milena: lütfen baby Jane nin fikirlerini bir daha çürütme.Tam bişey düşünüyorum bi bakıyorum Milana yazmış fikrimi çürütmüş