KK Nostalji Treni 🫠

Onca film izledim, onca dizi takip ettim, su Sassyy'nin olayi kadar suruklenmedim. Yok mu soyle kanitlariyla su kizin kim oldugunu, nelerin dogru nelerin yanlis oldugunu dosyalar halinde anlatacak bir baba yigit? Cayimi aldim takipteyim...

Onca film izledim, onca dizi takip ettim, su Sassyy'nin olayi kadar suruklenmedim. Yok mu soyle kanitlariyla su kizin kim oldugunu, nelerin dogru nelerin yanlis oldugunu dosyalar halinde anlatacak bir baba yigit? Cayimi aldim takipteyim...
Yok

Bu arada geçenlerde bir konu okuyordum, üyelerden birine dikiş makinesi gönderilmiş falan, sassy kitap göndermiş hatta linkini burada birisi paylaşmıştı ben de girdim. Neyse kadının hasta çocuğuyla ilgili sassy babasına danışıyor, hatta ekran görüntüsü atmış, yanılmıyorsam "daddy" falan yazıyordu, konuşmalar son derece fake geldi. Şimdi burada birisi sassy'nin doktor anne/babasıyla konuşmaları attığını ve kızım kızım dediklerini söyleyince kafamda ampul yandı. Toplanın açıklıyorum:

sassy'nin belki meslek belki bulunduğu çevre itibariyle doktor tanıdığı vardı, sizin danıştığınız vakaları o doktorlara soruyordu, sonra aldığı cevaplarla kendi kendisine fake bir sohbet oluşturuyordu. Yani soru-cevap şeklinde anne/babasıyla konuşuyormuş gibi fake WhatsApp Sohbeti oluşturup siz fanilerle paylaşıyordu. Böylece hem doğru tanı koyabilir hem de ben konuşmaları fake bulabilirim, hem de annesi/babası olmayan doktorlar kızım diye hitap edebilir. Hepsi mantıklı zemine oturdu

Calci bize gelince cıks, bunda hemen verdin. Seni kınıyorum cık cık cık

Aynen canım, ben de tribünden izliyorum. Yorum bile yazamadım
Hayır ben çok sonradan üye olduğum için sassyi de hiç bilmiyorum bana ne oluyorsa çıkamıyorum bu konunun içinden
Birde o zamanlar paylaşımlarını falan görseniz şok olurdunuz
Hayır bı gizemli fotolar bı saklanmaya çalışmalar
Bana da 1-2 foto atmıştı kadın olduğu belli olsun diye tırnağı falan görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…