KK Nostalji Treni 🫠

insan bi şeyi sallarken çok kolay deşifre olacağı bilinen kişiler üzerinden sallamak yerine kurgu kişiler üzerinden sallamaz mı bana çok saçma geldi bu
Tilkileri karıştı belki de:)
Kendi cümlesi ifşa olmamak adına yaptığı karman çorman bir eylem, muhtemelen burada kimsenin o kızı tanıyacağını düşünmedi.
Fenomen falan değil, vlog olarak kullanılıyor sayfasını, hoş bir genç kadın senelerdir takip ederim, gıyaben tanıdığım için.

Kanser tedavisi gördüğü için çok üzülmüştüm, çevremde onun gibi çok kişi var hayat tarzı ekonomik durum vs o sebeple yadırgamamıştım şaşkınım. Ankaralısın ve bilindik isimler üzerinden yalan söylüyorsun...Ankara küçük ve dar bir çevre profili olan ildir bir zumrede herkes herkesi tanır uzaktan da olsa. enteresan. Ben konuyu ortasından okudum , sizin yazdıklarınızı veya nasıl ifşa olduğunu hatta evlilik sürecini bile kaçırmışım epeydir girmiyordum. Şuan tek anladığım fake çıkması

Bir konu açmıştı dersle alakalı ve bilmiyordu ne olduğunu. Şaşırmıştım nasıl olur da CS öğrencisi bu kadar temel bir şeyi bilmez diye.

Prada makosen diye instada mi arayayım napayim
Kadını deşifre etmek istemiyorum yoksa sassy i koruma mevzusu değil bu.
Gidip da ona ben söyleyemedim, sassy söylediğine göre yakın arkadaşı onun
Şimdi burada bir yayınlasam ya da adını söylesem gerçekten mevzu fenalaşır ve o genç hanımın özel hayat ihlaline girmek istemiyorum.
Merak edene özelden yazarım, sayfasına girip bakabilirler.

Balayı resimleri uçuyordu

Çok büyük bir şey canım,kimse bu durumda olmak istemezdi zaten

Durum paylaşımlarında görüyorlardır. Sen oraya hiç bakmıyor musun?

Yoo bakmiyorum şu profilde yazi yazilan yer degil mi? Hiç aklima bile gelmiyor. butun olaylar profil durumlarda mi dönüyor nedir duzenli olarak forumdayim ama bi olay kopunca 6263627 sure sonra ogreniyirum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…