- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.473
- 27
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.781
Tilkileri karıştı belki de:)insan bi şeyi sallarken çok kolay deşifre olacağı bilinen kişiler üzerinden sallamak yerine kurgu kişiler üzerinden sallamaz mı bana çok saçma geldi bu
18Birisi bana kaçıncı sayfadan okumaya başlamam gerektiğini söyleyebilir mi?
Beş yilaaa bir insan neden böyle şeyler yaparbelli ki ruh sağlığı normal değilmiş. Hiç üşenmemiş de ay.
Prada makosen diye instada mi arayayım napayimO fotonun orijinal sahibi elimde mevcuttur
Her şey o prada makosenle başladı zaten, burada gördüğümde ‘ya ben bunu bir yerde gördüm ama Allah Allah nasıl ya’ dedim.
Kendisi de inanmış bence yoksa bu kadar uzun süre mümkün değil.Beş yil
Dur ben yaparım onuPrada makosen diye instada mi arayayım napayim
Kanser tedavisi gördüğü için çok üzülmüştüm, çevremde onun gibi çok kişi var hayat tarzı ekonomik durum vs o sebeple yadırgamamıştım şaşkınım. Ankaralısın ve bilindik isimler üzerinden yalan söylüyorsun...Ankara küçük ve dar bir çevre profili olan ildir bir zumrede herkes herkesi tanır uzaktan da olsa. enteresan. Ben konuyu ortasından okudum , sizin yazdıklarınızı veya nasıl ifşa olduğunu hatta evlilik sürecini bile kaçırmışım epeydir girmiyordum. Şuan tek anladığım fake çıkmasıTilkileri karıştı belki de:)
Kendi cümlesi ifşa olmamak adına yaptığı karman çorman bir eylem, muhtemelen burada kimsenin o kızı tanıyacağını düşünmedi.
Fenomen falan değil, vlog olarak kullanılıyor sayfasını, hoş bir genç kadın senelerdir takip ederim, gıyaben tanıdığım için.
Bir konu açmıştı dersle alakalı ve bilmiyordu ne olduğunu. Şaşırmıştım nasıl olur da CS öğrencisi bu kadar temel bir şeyi bilmez diye.Burada benim kendisi olarak ortaya düşen ve bana kendi attığı foto ile, görsellerini hayatını kullandığı kadınlar bambaşka.
Ve verdiği bilgilerle düğününü, kim olduğunu buldum.
Oradaki kadın ise bambaşka, mesela eğitimi doğru dedim ama değil, burada söylediği meslek eşinin, kendisi iç mimar olması lazım yanılmıyorsam.
Ama yurtdışı yaşam gibi şeyler doğru.
129 dan bak özetli hali gibiBirisi bana kaçıncı sayfadan okumaya başlamam gerektiğini söyleyebilir mi?
Duruma atıp siliyormusAyy arkadaslar baska konudan koştum geldim ben şoook Sassy cani sıkıldı millete kizdi gitti saniyordum ya ben biseyden haberim yok. Siz bu gelinkli kemerli fotolari nerden goruyordunuz?
Durum paylaşımlarında görüyorlardır. Sen oraya hiç bakmıyor musun?Ayy arkadaslar baska konudan koştum geldim ben şoook Sassy cani sıkıldı millete kizdi gitti saniyordum ya ben biseyden haberim yok. Siz bu gelinkli kemerli fotolari nerden goruyordunuz?
Kadını deşifre etmek istemiyorum yoksa sassy i koruma mevzusu değil bu.Prada makosen diye instada mi arayayım napayim
Balayı resimleri uçuyorduKanser tedavisi gördüğü için çok üzülmüştüm, çevremde onun gibi çok kişi var hayat tarzı ekonomik durum vs o sebeple yadırgamamıştım şaşkınım. Ankaralısın ve bilindik isimler üzerinden yalan söylüyorsun...Ankara küçük ve dar bir çevre profili olan ildir bir zumrede herkes herkesi tanır uzaktan da olsa. enteresan. Ben konuyu ortasından okudum , sizin yazdıklarınızı veya nasıl ifşa olduğunu hatta evlilik sürecini bile kaçırmışım epeydir girmiyordum. Şuan tek anladığım fake çıkması
allahını seven konuyu özetleyebilir mi
Çok büyük bir şey canım,kimse bu durumda olmak istemezdi zatenKadını deşifre etmek istemiyorum yoksa sassy i koruma mevzusu değil bu.
Gidip da ona ben söyleyemedim, sassy söylediğine göre yakın arkadaşı onun
Şimdi burada bir yayınlasam ya da adını söylesem gerçekten mevzu fenalaşır ve o genç hanımın özel hayat ihlaline girmek istemiyorum.
Merak edene özelden yazarım, sayfasına girip bakabilirler.
Evet duruma atıyorduDurum paylaşımlarında görüyorlardır. Sen oraya hiç bakmıyor musun?
Durum paylaşımlarında görüyorlardır. Sen oraya hiç bakmıyor musun?