- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.808
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.841
Garip garip şeyler vardı, niye sahra dediysem Hindistan bile olabilir şuanTayland değil miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Garip garip şeyler vardı, niye sahra dediysem Hindistan bile olabilir şuanTayland değil miydi?
Hatta halatla bir yerden atlıyordu eşi. O da Monkey demişti.Biliyorum yaa kokteyl vardı ya onu sormuştum tadını
Ayyy olay çözülsün de çürüsün mühim değilSevgili Milena: lütfen baby Jane nin fikirlerini bir daha çürütme.
Yaaa şemsiyeyi hatırla kokteyl vardı sahra değildi abxhxggxgxGarip garip şeyler vardı, niye sahra dediysem Hindistan bile olabilir şuan
Heh heh evet aynenHatta halatla bir yerden atlıyordu eşi. O da Monkey demişti.
Yaaa evet bak eşini de gözümün önüne getirdim şimdi ama o eşi değil dimiHatta halatla bir yerden atlıyordu eşi. O da Monkey demişti.
Hindistan'a balayına gidenin de...Garip garip şeyler vardı, niye sahra dediysem Hindistan bile olabilir şuan
Abidik gubudik şeyler vardı yerde,ondan sahra dedim saçma sacmaYaaa şemsiyeyi hatırla kokteyl vardı sahra değildi abxhxggxgx
Ay baktım profil mesajlarına bunun biraz çılgın Bi vatandaş. Aman diyim hakkında konuşmayalım yapıştığını bırakmamış 100 kişiye cevap yetiştirmiş.Geçmiş sayfada yazdım bana taktiği için dikkatimi çekti şüphelendim izledim diyelim ama kendi hayatı yalan dolan bilmiyorum fakat çok sağlıklı değildi
Birgaripinsan ben baktım Sercan Demir de duruyor sen baktin mi
Çözülürse Milena'ya Kafka kitabı hediye edicem.Ayyy olay çözülsün de çürüsün mühim değil
Sirti gözüküyorduYaaa evet bak eşini de gözümün önüne getirdim şimdi ama o eşi değil dimi
Allah için güzel ortamdiAbidik gubudik şeyler vardı yerde,ondan sahra dedim saçma sacma
Her şey çok karışık şu an anne ve babamdan dahi şüphe duyacak kıvamdayim.Yaaa evet bak eşini de gözümün önüne getirdim şimdi ama o eşi değil dimi
Zehir bu kızÇözülürse Milena'ya Kafka kitabı hediye edicem.
Doğru birde yürüyüşten terlikleri mi gözüküyodu karı kocaSirti gözüküyordu
Havalı bi kereAllah için güzel ortamdi
Bende yok offffffSiz bu kadar detayı nasıl hatırlıyorsunuz acaba? Elinde ss olan varsa dm plsss
Aslında "sevgili milena" yazmam da kitaba gönderiydi ama belki birileri anlamıştır ne bileyimZehir bu kız
Yaaa şemsiyeyi hatırla kokteyl vardı sahra değildi abxhxggxgx