KK Nostalji Treni 🫠

Ayy arkadaslar baska konudan koştum geldim ben şoook Sassy cani sıkıldı millete kizdi gitti saniyordum ya ben biseyden haberim yok. Siz bu gelinkli kemerli fotolari nerden goruyordunuz?
Ben hisslerime güvenip 70 den okumaya başladım 5-6 sayfa sonra yeterli kaosu bulamadığım için 90'a atladım bi kaç sayfa okuduktan sonra eğlenceliydi lakin istediğim düzeyde entrika yoktu.
120 lere atladım ve güncele ulaştım.
Eğlenceli ve özellikle herkesin şaşkınlığı okunmaya değerdi.
Tavsiye ederim.
Bir sonraki kaos ve şaşkınlık dolu meseleleri dört gözle bekliyor, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Polisiye filmlerde olur ya detektifin çalışma masasının duvarları haberlerle, Fotoğraflarla falan kapalıdır. O noktadayım şu an. Söylediği yalanları tek tek not alıcam.

"Oradaydım" belgeselleri olur ya onun gibi bir belgesel çekelim bence; sassy'i bizzat tanıyanlar, forumda laf dalaşına girenler, fotoğraf gönderdikleri, babasının tedavi ettikleri falan birer birer çıkıp tanık olarak konuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…