- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.808
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.801
Profildeki olayları kaçırırsan film kopar canimYoo bakmiyorum şu profilde yazi yazilan yer degil mi? Hiç aklima bile gelmiyor.butun olaylar profil durumlarda mi dönüyor nedir duzenli olarak forumdayim ama bi olay kopunca 6263627 sure sonra ogreniyirum.
o da mı suç ya öf..................Scarlet89 ismi geçen şahısla ilgili cümle suç teşkil ediyor. Düzenleyin isterseniz sıkıntı olmasın.
KK nın asıl olayı durum paylaşımları benceYoo bakmiyorum şu profilde yazi yazilan yer degil mi? Hiç aklima bile gelmiyor.butun olaylar profil durumlarda mi dönüyor nedir duzenli olarak forumdayim ama bi olay kopunca 6263627 sure sonra ogreniyirum.
Direkt fimdelisinin mesajlarını okuyun, kalanları tartışma teori vs. Olayın kilit ismi oYavaş olun hanımlar. 128'den geliyorum
teşekkür ederimScarlet89 ismi geçen şahısla ilgili cümle suç teşkil ediyor. Düzenleyin isterseniz sıkıntı olmasın.
Milena da yetkili birine benziyor.Direkt fimdelisinin mesajlarını okuyun, kalanları tartışma teori vs. Olayın kilit ismi o
Evet ikisi bu gece gelince süreç aşırı hızlandı. Yoksa parça pinçik bilgilerle gitmiyorduMilena da yetkili birine benziyor.
SırAyy arkadaslar baska konudan koştum geldim ben şoook Sassy cani sıkıldı millete kizdi gitti saniyordum ya ben biseyden haberim yok. Siz bu gelinkli kemerli fotolari nerden goruyordunuz?
Ben hisslerime güvenip 70 den okumaya başladım 5-6 sayfa sonra yeterli kaosu bulamadığım için 90'a atladım bi kaç sayfa okuduktan sonra eğlenceliydi lakin istediğim düzeyde entrika yoktu.Ayy arkadaslar baska konudan koştum geldim ben şoook Sassy cani sıkıldı millete kizdi gitti saniyordum ya ben biseyden haberim yok. Siz bu gelinkli kemerli fotolari nerden goruyordunuz?
Araplara lazer yapan abla vardı bilir misin. Adamı etkilemeye çalışıyorduKk nin kara kutusukimbilir neler var neler
Polisiye filmlerde olur ya detektifin çalışma masasının duvarları haberlerle, Fotoğraflarla falan kapalıdır. O noktadayım şu an.Söylediği yalanları tek tek not alıcam.
Biraz daha detay versen belki cikaricam calcimAraplara lazer yapan abla vardı bilir misin. Adamı etkilemeye çalışıyordu
Hayır ben çok sonradan üye olduğum için sassyi de hiç bilmiyorum bana ne oluyorsa çıkamıyorum bu konunun içindenEvet ikisi bu gece gelince süreç aşırı hızlandı. Yoksa parça pinçik bilgilerle gitmiyordu
Tinder avcısı gibi geldi bana ahahhs"Oradaydım" belgeselleri olur ya onun gibi bir belgesel çekelim bence; sassy'i bizzat tanıyanlar, forumda laf dalaşına girenler, fotoğraf gönderdikleri, babasının tedavi ettikleri falan birer birer çıkıp tanık olarak konuşsun
Al bacım konu buBiraz daha detay versen belki cikaricam calcim
Ya inanırmısın ben de öyle bayılırım böyle gizemli seylereHayır ben çok sonradan üye olduğum için sassyi de hiç bilmiyorum bana ne oluyorsa çıkamıyorum bu konunun içinden
Aynen canım, ben de tribünden izliyorum. Yorum bile yazamadımHayır ben çok sonradan üye olduğum için sassyi de hiç bilmiyorum bana ne oluyorsa çıkamıyorum bu konunun içinden