- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.701
Tüylü A kesimi gibi ama kabarık değil biraz durup siliyordu fotoları
Nasildi kiYok gelinliği öyle değildi, bana provalar sırasında atmıştı, bambaskaydi
Keşke gelse de her şeyi anlatsa. Şu an burayı okuduğuna eminim.Yok gelinliği öyle değildi, bana provalar sırasında atmıştı, bambaskaydi
Nasildi ki
Merhaba, bahsi geçen kişiyle hiç sosyal medyadan ekleşmeyip sadece wp üzerinden mi iletişim kurdunuz? Sosyal medyada yaşantısı az çok belli olur çünkü.Ya işte bizde yurtdisindan döndüğümüzde kp si yardımcı oldu vs
Diyorum ya mevzu sadece babam doktor mevzusu değil, çık işin içinden cikabiliyorsan
Hosbuldum , ama kafamda deli sorular dönüp duruyor noop
A Aslan Burcu sassyy sen geldiysen üç kere vur.Maşallah hemen tanıyıp profili kapatmissiniz.
Keşke gelse de her şeyi anlatsa. Şu an burayı okuduğuna eminim.
Peki sosyal medyada birbirinizi hiç eklemediniz mi?Valla çok net hatırlamıyorum ama dardı, A kesim değildi, üstü tuldu , göğüs kısmı taşlı vs
Taşları hatırlamıyorum ama kabarık değil elbise şeklinde tüylü idiValla çok net hatırlamıyorum ama dardı, A kesim değildi, üstü tuldu , göğüs kısmı taşlı vs
Burada attığı tüylü uzun uzun şeritler vardıValla çok net hatırlamıyorum ama dardı, A kesim değildi, üstü tuldu , göğüs kısmı taşlı vs
Ayakkabıları da maskülen tarzdaydi, corapta giymişti değil mi?Taşları hatırlamıyorum ama kabarık değil elbise şeklinde tüylü idi
Gelin arabasını da paylaştı hanı araba arkasına bir şeyler bağlanıyor ya kutu şişe gibi şeyler
Gelin almada ki miniydi dimiTaşları hatırlamıyorum ama kabarık değil elbise şeklinde tüylü idi
Gelin arabasını da paylaştı hanı araba arkasına bir şeyler bağlanıyor ya kutu şişe gibi şeyler
Aynen sosyalimBurada attığı tüylü uzun uzun şeritler vardı
Ay o resimler var mı halaBurada attığı tüylü uzun uzun şeritler vardı
Evet ben de hatırlıyorum miniydi. Ayakkabıları da maskülen tarzdaydi corapta giymişti.Gelin almada ki miniydi dimi
Yok goremezsiniz çünkü kapalı profilAy o resimler var mı halaprofil mesajlarına baksam görebilir miyim acaba meraktan çatlıyorummmmm
Valla çorap hatırlayamadım canım ama sanki isimler vardı yanlış hatırlamıyorsamAyakkabıları da maskülen tarzdaydi, corapta giymişti değil mi?
Saclarida uzun sarıEvet ben de hatırlıyorum miniydi. Ayakkabıları da maskülen tarzdaydi corapta giymişti.