KK Nostalji Treni 🫠

:) Valla bu verilere dayanarak fake değil. :KK53:
Milana22 Milana22 görüntülü görüştüm, attığı fotoğraflardaki kişi ile aynıydı diyor. Demek ki nişanlısı ile attığı fotoğraflar doğru, Milana'ya atmıştır herhalde beraber çekindikleri fotoğrafları.
Ama doktorun öyle bir kızı yok diyorlar. Kayınpeder mevzusu da aynı. Eeee o zaman nasıl oluyor bu?
Açıkladım ben onu bir kısmı doğru bir kısmı yalan😂

*bence tabi

Işte bende calci sassy da öyle oldum

Şimdi herkes herkesten şüphe duyacak çünkü Thekhank onda öyle olmuştu 🤣🤣
Theknack daha önce de sitede üyeydi. Hep aynı senaryo ile geliyordu.ya bebeği ölüyor ya hamileydi. Ordan yakaladım ben onu.

:) Valla bu verilere dayanarak fake değil. :KK53:
Milana22 Milana22 görüntülü görüştüm, attığı fotoğraflardaki kişi ile aynıydı diyor. Demek ki nişanlısı ile attığı fotoğraflar doğru, Milana'ya atmıştır herhalde beraber çekindikleri fotoğrafları.
Ama doktorun öyle bir kızı yok diyorlar. Kayınpeder mevzusu da aynı. Eeee o zaman nasıl oluyor bu?

Tam bir yalan hikayesine döndü bu konu
Film delisinin bulduğu ve sassynin attığı fotoğraflardaki kız ile sassynin bana fotograflarini attığı kız aynı kız değil
Bilemiyorum valla gerçekler ne ama çok uykum geldi ben yatıyorum
Yine kaçtı denilmesin arkamdan , ev taşıdım geberiyorum yorgunluktan 😪

Yaaa bana niye taktınız,bu ara boş kaldım, sürekli karşıma çıkan bu siteye üye olmak istedim. Üye olurken pek çok isim denedim ya kabul etmedi ya da o isim var dedi. En son bunu kabul etti.
Bugün tembellik günüm, sabahtan beri konudan konuya geçiyorum. Beğeni de sen yazısını görünce geri aldım,elim değmiş
ismail-abi-leyla-ile-mecnun.gif

X