KK Nostalji Treni 🫠

hoş geldin.
benim yaşadığım şoku mu yaşıyorsun.
oturmayan şeyler de var dimi?
ben baktım google da canım. dediği kp rin dediği isimde oğlu yok. filmdeliai deyince baktım.
ama yanında yöresinde bu işleri kotaracak kuvette biri vardı kesin. o camiaya uzak biri değil anladığım kadarıyla. çünkü bu kanada lise diploması için konuşmuştuk sassyle benim oğlanın lisesi veriyordu. ertesi gün bana kp rim hangi okul diye sordu dedi bazı okulların belgeleri alınmıç iptal olmuş falan.

Ya işte bizde yurtdisindan döndüğümüzde kp si yardımcı oldu vs
Diyorum ya mevzu sadece babam doktor mevzusu değil, çık işin içinden cikabiliyorsan
Hosbuldum , ama kafamda deli sorular dönüp duruyor noop

şu anda görüşmüyor musunuz?
whatsapptan falan?
Yok kuzu , düğününden sonra yazmıştım donmedi alla alla dedim ama o dönem babamın yoğun bakimda olduğu zamandı, ne sassy ne başka birsey düşünecek durumdaydim ben
Sonra Khomyuk Khomyuk ile buluştuk biz , o anlattı bana burda olanları çok sasirdim ama yine de şey düşündüm hani milleti kandırmış falan , eve dönünce aradim hattı kapanmıştı, yani hiç iletişime geçmedik bir senedir , arada aklıma gelir ama hiç üstünde durmadım dertler derya olmuş durumda bende çünkü 1.5 senedir

Fimdelisi diyor ki başkasının görsellerini paylaştığını kabul etti. Ama milana diyor ki ben görüntülü konuştum fotoğraftakiler aynı kişiydi.

Aklıma gelen iki tarafa farklı fotoğraflar attı. Milanaya kendini attı diğerlerine başka birini. Zaten Fimdelisine göre söylediklerinin sadece bir kısmı sahte, bir kısmı doğru kendi hayatından yani. Sadece kendi hayatına bazı üst seviye detaylar eklemiş.

Bazı anlattıkları böyle bir yalana ne gerek var şeklinde çünkü. Mesela sevgilisi üstünü değiştirmiş işte şüphelenmiş bu meğerse hintli birinin kokusu sinmiş. Şimdi böyle bi yalan ne mana yani?

Bence amerika, sevgilisi kendi işi gerçek. Ama doktor aile, politikacı kp falan sahte. Artık bir doktor mu tanıyordur nedir bilmiyorum. Ayrıca kendinin kanser olması, sorunlu aile,ilgisiz anne falan sanki hep dikkati çekmek isteyen birini söylediği şeyler. Çünkü her şey de senin mi başına geliyor diyesi geliyor insanın.

Dünyanın en gereksiz analizini kastım şu an. :silah:

Ben foruma fotoğrafını attığını gormedim , yani benim görüştüğüm kızın mi fotoğrafları burda yayınlandı bilmiyorum

Nereye attı? Ben aktif değildim forumda o evlendiği zaman , bilmiyorum yani kendi fotoğrafını mi attı başkasını mı attı
Durumlar kısmında atmıştı saniyelik olarak yüzlerini kapatarak damat ve gelin fotosu paylaştı. Birinde kapıdan çıkar gibiydiler diğerini unuttum. Hatta balayindan da atmıştı. 🥴

Durumlar kısmında atmıştı saniyelik olarak yüzlerini kapatarak damat ve gelin fotosu paylaştı. Birinde kapıdan çıkar gibiydiler diğerini unuttum. Hatta balayindan da atmıştı. 🥴

Hiç bilmiyorum onları, düğünden sonra görüşmedik biz , yani ben anam sassy evlendi ve ben ona yazmadım deyip yazdığımda bana hiç donmedi
Ben o sırada yoğun bakım kapısında babamı bekliyordum

Ben foruma fotoğrafını attığını gormedim , yani benim görüştüğüm kızın mi fotoğrafları burda yayınlandı bilmiyorum
Farklı farklı kişilere özelden fotoğraf attı sanırım.

Hatırlıyorum bir konuda makyajla ilgili bir konuydu, birilerine fotoğraf atmıştı özelden ve herkes çok güzelsin makyaja ihtiyacın yok falan demişti.

Ya da mesela balayı bekarlığa veda fotoğrafları atmış. Ama kime nasıl attı onları bilmiyorum

Yaaa bana niye taktınız,bu ara boş kaldım, sürekli karşıma çıkan bu siteye üye olmak istedim. Üye olurken pek çok isim denedim ya kabul etmedi ya da o isim var dedi. En son bunu kabul etti.
Bugün tembellik günüm, sabahtan beri konudan konuya geçiyorum. Beğeni de sen yazısını görünce geri aldım,elim değmiş

X