- 4 Eylül 2018
- 18.739
- 72.069
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.681
Maşallah hemen tanıyıp profili kapatmissiniz.Bana mı dediniz,siteyi tanımaya çalışıyorum. Karşıma çıkan konuları okuyorum sabah beri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah hemen tanıyıp profili kapatmissiniz.Bana mı dediniz,siteyi tanımaya çalışıyorum. Karşıma çıkan konuları okuyorum sabah beri.
hoş geldin.
benim yaşadığım şoku mu yaşıyorsun.
oturmayan şeyler de var dimi?
ben baktım google da canım. dediği kp rin dediği isimde oğlu yok. filmdeliai deyince baktım.
ama yanında yöresinde bu işleri kotaracak kuvette biri vardı kesin. o camiaya uzak biri değil anladığım kadarıyla. çünkü bu kanada lise diploması için konuşmuştuk sassyle benim oğlanın lisesi veriyordu. ertesi gün bana kp rim hangi okul diye sordu dedi bazı okulların belgeleri alınmıç iptal olmuş falan.
Çok karışık olaylarNasıl yani? Evlendiği zaman gelinlikle foto atmıştı oradaki kız o muydu yani.
Seninle görüştükten sonra 2 nick değiştirdim bir önceki tosun paşaHoşbulduk evet bayadır girmemiştim :) ama senin nick değişmiş sanırım tanıyamadım
Korku filmi gibi.Çok karışık olaylar
Yoo ben ona kanmadım hatta uyardımThekhank vardı adı tam böyleydi sanırım oda fena kandırmıştı herkesi
Herkes şok olmuştu günlerce yazıldı bilmem şuan aramızdami
Yok kuzu , düğününden sonra yazmıştım donmedi alla alla dedim ama o dönem babamın yoğun bakimda olduğu zamandı, ne sassy ne başka birsey düşünecek durumdaydim benşu anda görüşmüyor musunuz?
whatsapptan falan?
Nikini de varolmak sabah üye olup burda olmakMaşallah hemen tanıyıp profili kapatmissiniz.
Işte bende calci sassy da öyle oldumYoo ben ona kanmadım hatta uyardım
Amma kimse dinlemedi beni.
Nereye attı? Ben aktif değildim forumda o evlendiği zaman , bilmiyorum yani kendi fotoğrafını mi attı başkasını mı attıNasıl yani? Evlendiği zaman gelinlikle foto atmıştı oradaki kız o muydu yani.
Fimdelisi diyor ki başkasının görsellerini paylaştığını kabul etti. Ama milana diyor ki ben görüntülü konuştum fotoğraftakiler aynı kişiydi.
Aklıma gelen iki tarafa farklı fotoğraflar attı. Milanaya kendini attı diğerlerine başka birini. Zaten Fimdelisine göre söylediklerinin sadece bir kısmı sahte, bir kısmı doğru kendi hayatından yani. Sadece kendi hayatına bazı üst seviye detaylar eklemiş.
Bazı anlattıkları böyle bir yalana ne gerek var şeklinde çünkü. Mesela sevgilisi üstünü değiştirmiş işte şüphelenmiş bu meğerse hintli birinin kokusu sinmiş. Şimdi böyle bi yalan ne mana yani?
Bence amerika, sevgilisi kendi işi gerçek. Ama doktor aile, politikacı kp falan sahte. Artık bir doktor mu tanıyordur nedir bilmiyorum. Ayrıca kendinin kanser olması, sorunlu aile,ilgisiz anne falan sanki hep dikkati çekmek isteyen birini söylediği şeyler. Çünkü her şey de senin mi başına geliyor diyesi geliyor insanın.
Dünyanın en gereksiz analizini kastım şu an.
Durumlar kısmında atmıştı saniyelik olarak yüzlerini kapatarak damat ve gelin fotosu paylaştı. Birinde kapıdan çıkar gibiydiler diğerini unuttum. Hatta balayindan da atmıştı.Nereye attı? Ben aktif değildim forumda o evlendiği zaman , bilmiyorum yani kendi fotoğrafını mi attı başkasını mı attı
Calci migim nerde ya herkes calciye sor diyo naptın kadınaYoo ben ona kanmadım hatta uyardım
Amma kimse dinlemedi beni.
Profile bi ara hergun foto attıNereye attı? Ben aktif değildim forumda o evlendiği zaman , bilmiyorum yani kendi fotoğrafını mi attı başkasını mı attı
Durumlar kısmında atmıştı saniyelik olarak yüzlerini kapatarak damat ve gelin fotosu paylaştı. Birinde kapıdan çıkar gibiydiler diğerini unuttum. Hatta balayindan da atmıştı.
Gelinligi tüylü gibi miydi? Ne deniyordu o tür gekinliklereProfile bi ara hergun foto attı
Deniz yıldızlı bilmem ne soslu yemekler deniz kumsal bir şeyler bir şeyler
Farklı farklı kişilere özelden fotoğraf attı sanırım.Ben foruma fotoğrafını attığını gormedim , yani benim görüştüğüm kızın mi fotoğrafları burda yayınlandı bilmiyorum
Hayal meyal hatırlıyorum deniz fotolarını ama o dönem ben çok girmiyordum foruma , burda mi gördüm yoksa bana whatsapdan mi attı hiç hatırlamıyorum gercektenProfile bi ara hergun foto attı
Deniz yıldızlı bilmem ne soslu yemekler deniz kumsal bir şeyler bir şeyler
Tüylü A kesimi gibi ama kabarık değil biraz durup siliyordu fotolarıGelinligi tüylü gibi miydi? Ne deniyordu o tür gekinliklere