- 23 Temmuz 2014
- 3.838
- 16.913
- 32
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.721
Açıkladım ben onu bir kısmı doğru bir kısmı yalan:) Valla bu verilere dayanarak fake değil.
Milana22 görüntülü görüştüm, attığı fotoğraflardaki kişi ile aynıydı diyor. Demek ki nişanlısı ile attığı fotoğraflar doğru, Milana'ya atmıştır herhalde beraber çekindikleri fotoğrafları.
Ama doktorun öyle bir kızı yok diyorlar. Kayınpeder mevzusu da aynı. Eeee o zaman nasıl oluyor bu?
Siliyordu kiAy o resimler var mı halaprofil mesajlarına baksam görebilir miyim acaba meraktan çatlıyorummmmm
Saçı hatırlamıyorum ya.Saclarida uzun sarı
:) Ve bu gizemin asla çözülemeyecek olması peki?Açıkladım ben onu bir kısmı doğru bir kısmı yalan
*bence tabi
Ama tüm mesajlarını görebiliyorum ki.Yok goremezsiniz çünkü kapalı profil
Theknack daha önce de sitede üyeydi. Hep aynı senaryo ile geliyordu.ya bebeği ölüyor ya hamileydi. Ordan yakaladım ben onu.Işte bende calci sassy da öyle oldum
Şimdi herkes herkesten şüphe duyacak çünkü Thekhank onda öyle olmuştu
Biglove ile Pelin e sorCalci migim nerde ya herkes calciye sor diyo naptın kadına
Ah çok geçmiş olsunHiç bilmiyorum onları, düğünden sonra görüşmedik biz , yani ben anam sassy evlendi ve ben ona yazmadım deyip yazdığımda bana hiç donmedi
Ben o sırada yoğun bakım kapısında babamı bekliyordum
:) Valla bu verilere dayanarak fake değil.
Milana22 görüntülü görüştüm, attığı fotoğraflardaki kişi ile aynıydı diyor. Demek ki nişanlısı ile attığı fotoğraflar doğru, Milana'ya atmıştır herhalde beraber çekindikleri fotoğrafları.
Ama doktorun öyle bir kızı yok diyorlar. Kayınpeder mevzusu da aynı. Eeee o zaman nasıl oluyor bu?
TeşekkürlerAh çok geçmiş olsun
Yaaa bana niye taktınız,bu ara boş kaldım, sürekli karşıma çıkan bu siteye üye olmak istedim. Üye olurken pek çok isim denedim ya kabul etmedi ya da o isim var dedi. En son bunu kabul etti.
Bugün tembellik günüm, sabahtan beri konudan konuya geçiyorum. Beğeni de sen yazısını görünce geri aldım,elim değmiş
Bu sürekli görümcesi ile dövüşüyordu ya. Saçma sapan yazmaya başladı biz de kızdım o da gitti
Atayım mı sana fotolarıYok gelinliği öyle değildi, bana provalar sırasında atmıştı, bambaskaydi
Onu biliuorum da tek ayak cezası diyor kovuldu bak buBu sürekli görümcesi ile dövüşüyordu ya. Saçma sapan yazmaya başladı biz de kızdım o da gitti
O zaman 2. Üyelik aldı. Kuralları ihlal etti atıldı. Nihal'e sor o görüşüyordu. Ama buradan yazamaz engelliOnu biliuorum da tek ayak cezası diyor kovuldu bak bu
2-3 ay önce bı geldi diyet topiginde falan yazdı anında yine atıldıO zaman 2. Üyelik aldı. Kuralları ihlal etti atıldı. Nihal'e sor o görüşüyordu. Ama buradan yazamaz engelli
Bence bu hareketinden bile belli her seyi…Siliyordu ki