KK Nostalji Treni 🫠

Benim bir arkadaşım var var. Evli uzun yıllar çok hovarda yaşamış sonra yine kendi gibi biriyle evlenip gayet sakin bir hayata geçmiş. Çocukları var, mutlu huzurlular. Bir gün markete giriyor bir çocuk bunun yakasına yapışıyor askim sonunda görüştük diye. Bir kız arkadaşımın yerine geçiyor, ailesine kdr her ayrıntıya hakim. Çocukla arkadasim gibi görüşüyor, kamera açıyor ama loş ortamda açıyormuş. Ve 2 sene bir şekilde atlatıp yüzyuze görüşmüyor. En son markette karşılaşınca patlıyor. Adres aile bilgisi hersey var Hatta evli iken görüştüğünü söylüyormuş
Arkadaşım kocasından korktuğu için ustelememis kocası pek sallamamis ama çok ciddi bir durum
Bu sassy olayı da böyle birsey sanki.

Fimdelisi diyor ki başkasının görsellerini paylaştığını kabul etti. Ama milana diyor ki ben görüntülü konuştum fotoğraftakiler aynı kişiydi.

Aklıma gelen iki tarafa farklı fotoğraflar attı. Milanaya kendini attı diğerlerine başka birini. Zaten Fimdelisine göre söylediklerinin sadece bir kısmı sahte, bir kısmı doğru kendi hayatından yani. Sadece kendi hayatına bazı üst seviye detaylar eklemiş.

Bazı anlattıkları böyle bir yalana ne gerek var şeklinde çünkü. Mesela sevgilisi üstünü değiştirmiş işte şüphelenmiş bu meğerse hintli birinin kokusu sinmiş. Şimdi böyle bi yalan ne mana yani?

Bence amerika, sevgilisi kendi işi gerçek. Ama doktor aile, politikacı kp falan sahte. Artık bir doktor mu tanıyordur nedir bilmiyorum. Ayrıca kendinin kanser olması, sorunlu aile,ilgisiz anne falan sanki hep dikkati çekmek isteyen birini söylediği şeyler. Çünkü her şey de senin mi başına geliyor diyesi geliyor insanın.

Dünyanın en gereksiz analizini kastım şu an. :silah:

Fimdelisi diyor ki başkasının görsellerini paylaştığını kabul etti. Ama milana diyor ki ben görüntülü konuştum fotoğraftakiler aynı kişiydi.

Aklıma gelen iki tarafa farklı fotoğraflar attı. Milanaya kendini attı diğerlerine başka birini. Zaten Fimdelisine göre söylediklerinin sadece bir kısmı sahte, bir kısmı doğru kendi hayatından yani. Sadece kendi hayatına bazı üst seviye detaylar eklemiş.

Bazı anlattıkları böyle bir yalana ne gerek var şeklinde çünkü. Mesela sevgilisi üstünü değiştirmiş işte şüphelenmiş bu meğerse hintli birinin kokusu sinmiş. Şimdi böyle bi yalan ne mana yani?

Bence amerika, sevgilisi kendi işi gerçek. Ama doktor aile, politikacı kp falan sahte. Artık bir doktor mu tanıyordur nedir bilmiyorum. Ayrıca kendinin kanser olması, sorunlu aile,ilgisiz anne falan sanki hep dikkati çekmek isteyen birini söylediği şeyler. Çünkü her şey de senin mi başına geliyor diyesi geliyor insanın.

Dünyanın en gereksiz analizini kastım şu an. :silah:

O kdr karışık geliyor ki herseyi 3 kez okumak istiyorum
Sonra diyorum neden, ne gerek var

O kdr karışık geliyor ki herseyi 3 kez okumak istiyorum
Sonra diyorum neden, ne gerek var
Polisiye filmlerde olur ya detektifin çalışma masasının duvarları haberlerle, Fotoğraflarla falan kapalıdır. O noktadayım şu an. 😂 Söylediği yalanları tek tek not alıcam.

Evet , attığı fotoğraflardaki kızdı
Ameliyatı döneminde konuştuk
O ameliyattayken ben saatlerce telefon başında bekledim , defalarca aradım sevgilisi ile konuştum
Yani ben fake diil dedikçe burada hep yanlış anlaşıldım ama diyorum ya bizim paylasimimiz o kadar farklıydı ki nasıl inanabilirim fake olduğuna
O beni gördü, ben onu gördüm telefonda bile olsa
Nasıl yani? Evlendiği zaman gelinlikle foto atmıştı oradaki kız o muydu yani.:eek:

X