- 30 Mart 2018
- 2.906
- 6.754
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.661
A Aslan Burcu kimsiniz acaba? begeniyi geri cektiniz yanlislikla mi begendiniz milananin yorumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok itiraf etmiş
Telefon yeni, alışamadım. Elim değmiş,kusura bakmayınA Aslan Burcu kimsiniz acaba? begeniyi geri cektiniz yanlislikla mi begendiniz milananin yorumu
Ben de killanmadim değil girer girmez bu konuya gelmiş olmasındanA Aslan Burcu kimsiniz acaba? begeniyi geri cektiniz yanlislikla mi begendiniz milananin yorumu
Sherlock senin dötünü yesin.A Aslan Burcu kimsiniz acaba? begeniyi geri cektiniz yanlislikla mi begendiniz milananin yorumu
Sercan Demir mi silmediyse duruyordur orda da demisti mahkeneye vericem sen beni kim sanıyorsun sen kimsin bla bla gibi şeylerAz da ona bakayım bulabilirsem MssPARE
Fimdelisi diyor ki başkasının görsellerini paylaştığını kabul etti. Ama milana diyor ki ben görüntülü konuştum fotoğraftakiler aynı kişiydi.
Aklıma gelen iki tarafa farklı fotoğraflar attı. Milanaya kendini attı diğerlerine başka birini. Zaten Fimdelisine göre söylediklerinin sadece bir kısmı sahte, bir kısmı doğru kendi hayatından yani. Sadece kendi hayatına bazı üst seviye detaylar eklemiş.
Bazı anlattıkları böyle bir yalana ne gerek var şeklinde çünkü. Mesela sevgilisi üstünü değiştirmiş işte şüphelenmiş bu meğerse hintli birinin kokusu sinmiş. Şimdi böyle bi yalan ne mana yani?
Bence amerika, sevgilisi kendi işi gerçek. Ama doktor aile, politikacı kp falan sahte. Artık bir doktor mu tanıyordur nedir bilmiyorum. Ayrıca kendinin kanser olması, sorunlu aile,ilgisiz anne falan sanki hep dikkati çekmek isteyen birini söylediği şeyler. Çünkü her şey de senin mi başına geliyor diyesi geliyor insanın.
Dünyanın en gereksiz analizini kastım şu an.
Polisiye filmlerde olur ya detektifin çalışma masasının duvarları haberlerle, Fotoğraflarla falan kapalıdır. O noktadayım şu an. Söylediği yalanları tek tek not alıcam.O kdr karışık geliyor ki herseyi 3 kez okumak istiyorum
Sonra diyorum neden, ne gerek var
Böyle kaotik ve gizemli konular da çok eğlendiğim doğrudur hakim beyLexacommander sen ne güler yüzlüsün ciddi yazilara bile gülüyorsun
Bu tarih bile bir tesadüfün eseri olabilir
Alicja hoş geldin ne zamandır goremiyordum seniBiraz daha dursa demek ameliyatlara da girecekmiş
O değil de herkesin tıbbi bir problemini çözmüş sassy, yardımsever biriymiş baya.
Selam bu arada
Nasıl yani? Evlendiği zaman gelinlikle foto atmıştı oradaki kız o muydu yani.Evet , attığı fotoğraflardaki kızdı
Ameliyatı döneminde konuştuk
O ameliyattayken ben saatlerce telefon başında bekledim , defalarca aradım sevgilisi ile konuştum
Yani ben fake diil dedikçe burada hep yanlış anlaşıldım ama diyorum ya bizim paylasimimiz o kadar farklıydı ki nasıl inanabilirim fake olduğuna
O beni gördü, ben onu gördüm telefonda bile olsa
Hoşbulduk evet bayadır girmemiştim :) ama senin nick değişmiş sanırım tanıyamadımAlicja hoş geldin ne zamandır goremiyordum seni