- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.481
Bu topiğin amacı ne ha amacı neeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman karnıyarık yapsam aklıma geliyor. Ama gözyaşlarıyla sulamadığım için o lezzeti yakalayamıyorumEn güldüğüm konulardan biri olabilir. Keşke part 3 le geri gelse.
Doe, Jane DoeYine nickler değişmiş baby boom kimsin?
O gece var ya gülmekten bi gram uyuyamamıştım Bi yandan Mune'ye yakalanıp geyikten banlanma korkusu, bi yandan dalga geçmeden duramamam, gecenin bi saati; evdekileri uyandırmamak için kahkahamı yastıkla bastırma çabam Ertesi gün zombi gibi gittim işe ama değmiştiSeni ilk meşhur elti konusunda tanıdım, sen ben bir de Birgaripinsan epeyi eğlenmiştik o konuda
Ay evet profil fotoğrafından tanıdım ama ismi çıkaramadım.Doe, Jane Doe
Ya evet senin gorilli görseller hâlâ aklımdaO gece var ya gülmekten bi gram uyuyamamıştım Bi yandan Mune'ye yakalanıp geyikten banlanma korkusu, bi yandan dalga geçmeden duramamam, gecenin bi saati; evdekileri uyandırmamak için kahkahamı yastığa bastırma çabam Ertesi gün zombi gibi gittim işe ama değmişti
Dayak sonrası dövdüğü eltinin kocasına kahve yapması peki?Ne zaman karnıyarık yapsam aklıma geliyor. Ama gözyaşlarıyla sulamadığım için o lezzeti yakalayamıyorum
Rüzgar gibi geldi geçti.O gece var ya gülmekten bi gram uyuyamamıştım Bi yandan Mune'ye yakalanıp geyikten banlanma korkusu, bi yandan dalga geçmeden duramamam, gecenin bi saati; evdekileri uyandırmamak için kahkahamı yastıkla bastırma çabam Ertesi gün zombi gibi gittim işe ama değmişti
Kaynı da kahvesini yudumlarken bi daha olmasın demişti adamın karısı vampir gibi dişlenmiş annesi bayılmış o kahve içerek bi daha olmasın diyorDayak sonrası dövdüğü eltinin kocasına kahve yapması peki?
Bi de rükûdan kalkar gibi şahlanıp girişmişti galiba, kendi ifadeleri böyle bi şeydi hfksjfjdjfj
Başladım yine gülmeye.Dayak sonrası dövdüğü eltinin kocasına kahve yapması peki?
Bi de rükûdan kalkar gibi şahlanıp girişmişti galiba, kendi ifadeleri böyle bi şeydi hfksjfjdjfj
Eltiler:Ya evet senin gorilli görseller hâlâ aklımda
Aşk-ı Memnu 1975 finalde Beşir Adnan'a olayı anlatıyor, Adnan'ın tepki: hmm, demek öyle. Bihter boşuna intihar etti yaniKaynı da kahvesini yudumlarken bi daha olmasın demişti adamın karısı vampir gibi dişlenmiş annesi bayılmış o kahve içerek bi daha olmasın diyor
Eşi ne demişti kayına, baya büyük laf etmişti. Hiç oldu mu abi mi demişti, öyle bişeyKaynı da kahvesini yudumlarken bi daha olmasın demişti adamın karısı vampir gibi dişlenmiş annesi bayılmış o kahve içerek bi daha olmasın diyor
Hahahhah ayy harikasın kadın nasıl bir konu açmış ki hâlâ gülebiliyoruz ismi gibi stres bırakmıyor bizde (nicki aklımda evet)Eltiler:Eki Görüntüle 3302115
Konuyu okuyan biz:Eki Görüntüle 3302116
Geyik yaparken Mune'yi bekleyen ben:Eki Görüntüle 3302117
Kaynına dememişti yengesine "yarası olan gocunur" demişti. Ben olsam o lafın altından kalkamazdımEşi ne demişti kayına, baya büyük laf etmişti. Hiç oldu mu abi mi demişti, öyle bişey
Cidden sesli güldüm yine ya hdjsjdjskdkks safça biriydi konu sahibi bi de, neler neler dedik de polemiğe girmedi bizle O konuyu çaktırmadan buraya bıraksak ne olur kiHahahhah ayy harikasın kadın nasıl bir konu açmış ki hâlâ gülebiliyoruz ismi gibi stres bırakmıyor bizde (nicki aklımda evet)
Bilmiyorum yeni bir konu hâlâ kahkaha attığımıza göre fazla uzaklaşmış olamazCidden sesli güldüm yine ya hdjsjdjskdkks safça biriydi konu sahibi bi de, neler neler dedik de polemiğe girmedi bizle O konuyu çaktırmadan buraya bıraksak ne olur ki
Ayy evet ehe ehe lavo falan da diyen oluyordu hdksjdkdLavanta diyorlardı dimi, popilik bunu gerektirir çünkü
Aktif mi o üye peki şimdi? Ne zaman görülmüş ki en son, Street Fighter reisBilmiyorum yeni bir konu hâlâ kahkaha attığımıza göre fazla uzaklaşmış olamaz