KK Nostalji Treni 🫠

Seni ilk meşhur elti konusunda tanıdım, sen ben bir de Birgaripinsan Birgaripinsan epeyi eğlenmiştik o konuda🥲
O gece var ya gülmekten bi gram uyuyamamıştım 😂😂 Bi yandan Mune'ye yakalanıp geyikten banlanma korkusu, bi yandan dalga geçmeden duramamam, gecenin bi saati; evdekileri uyandırmamak için kahkahamı yastıkla bastırma çabam 😂 Ertesi gün zombi gibi gittim işe ama değmişti :KK53:

O gece var ya gülmekten bi gram uyuyamamıştım 😂😂 Bi yandan Mune'ye yakalanıp geyikten banlanma korkusu, bi yandan dalga geçmeden duramamam, gecenin bi saati; evdekileri uyandırmamak için kahkahamı yastığa bastırma çabam 😂 Ertesi gün zombi gibi gittim işe ama değmişti :KK53:
Ya evet senin gorilli görseller hâlâ aklımda😂

Ne zaman karnıyarık yapsam aklıma geliyor. Ama gözyaşlarıyla sulamadığım için o lezzeti yakalayamıyorum😒
Dayak sonrası dövdüğü eltinin kocasına kahve yapması peki?
Bi de rükûdan kalkar gibi şahlanıp girişmişti galiba, kendi ifadeleri böyle bi şeydi hfksjfjdjfj

Dayak sonrası dövdüğü eltinin kocasına kahve yapması peki?
Bi de rükûdan kalkar gibi şahlanıp girişmişti galiba, kendi ifadeleri böyle bi şeydi hfksjfjdjfj
Kaynı da kahvesini yudumlarken bi daha olmasın demişti😂 adamın karısı vampir gibi dişlenmiş annesi bayılmış o kahve içerek bi daha olmasın diyor😂

Ya evet senin gorilli görseller hâlâ aklımda😂
Eltiler:
images.jpeg

Konuyu okuyan biz:
images (1).jpeg

Geyik yaparken Mune'yi bekleyen ben:
images (2).jpeg

Kaynı da kahvesini yudumlarken bi daha olmasın demişti😂 adamın karısı vampir gibi dişlenmiş annesi bayılmış o kahve içerek bi daha olmasın diyor😂
Aşk-ı Memnu 1975 finalde Beşir Adnan'a olayı anlatıyor, Adnan'ın tepki: hmm, demek öyle. :KK53::KK53: Bihter boşuna intihar etti yani 😂
Bu kayın da Ednan hesabı; bidaha olmasın bakiyim jdksjdksk

Hahahhah ayy harikasın😂 kadın nasıl bir konu açmış ki hâlâ gülebiliyoruz😬 ismi gibi stres bırakmıyor bizde (nicki aklımda evet)
Cidden sesli güldüm yine ya hdjsjdjskdkks safça biriydi konu sahibi bi de, neler neler dedik de polemiğe girmedi bizle 🥲 O konuyu çaktırmadan buraya bıraksak ne olur ki 🥲🥲

X