- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.281
Bak yaBilgeceden nefret ederdim sitedeki insanları ona buna doldurtup kaosu kendi yaratıp sonra da mazlumu oynuyordu gitti de kurtulduk .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yaBilgeceden nefret ederdim sitedeki insanları ona buna doldurtup kaosu kendi yaratıp sonra da mazlumu oynuyordu gitti de kurtulduk .
Giyinik mi nude mi?Arkadaşlar ben kadın olduğunuza inanmıyorum. Boydan foto alayım bir o zaman inanırım (belki)
Bibinin 11 sene önce nicki tutimimi imiş@Bibibella goş burda yumuşakçalar var.
Ben de sana şahit olsam bozacının şahidi şıracı diyecekO da BELKİ.
Calci de kadın, ben şahidim.
O işte. Anlatmadığı birçok detay arada dökülüyordu.Yok yaw kadın kızıyordu eskort konusunu demiyorsun demi?
Evet hayatımda gördüğüm muhteşem kadınlardan birisin
Adam bayağı soğukkanlılıkla senaryo yazmıştı. Yazık kadın da inanmıştı başta, sonra buradan yazılanlar neticesinde üstüne gitti. Ayy demek erken doğum yaptı. Valla üzüldüm ya.Bu bahsettiğimle senin bahsettiğin aynı konu işte. Linkini ekledim konunun gerilerde. İğrenç herif yediği haltı itiraf etmişti konu sahibi üstüne gidince. Aylar sonra merak ettim sordum soruşturdum. Başka bir üyeyle konuşmuşlar. Kadıncağız gebelik zehirlenmesi geçirmişti yanlış hatırlamıyorsam erken doğum yapmış. İnşallah bebeği de o da iyilerdir
Aaaa o hala aktifti ya başka nickle sanırım. Janet jak olmuş ama 2 senedir gelmemiş. Fakat iptal görünmüyor.Bilgeceden nefret ederdim sitedeki insanları ona buna doldurtup kaosu kendi yaratıp sonra da mazlumu oynuyordu gitti de kurtulduk .
Aaaa o hala aktifti ya başka nickle sanırım. Janet jak olmuş ama 2 senedir gelmemiş. Fakat iptal görünmüyor.
Ay noldu ?Bak ya
Bilgeceyi arayayim kimmiş bu dedim bir sürü şey çıktı en başta da bu topik çıkıyor. Bulamadım kendisiniBilgece Janet jak eşim de ben de düşüp bayılayım
Ay noldu ?
O başkasıBilgece Janet jak eşim de ben de düşüp bayılayım
Evet o valla. Niye bu kadar şaşırdın kızzBilgece Janet jak eşim de ben de düşüp bayılayım
Biri Üyelere olan sinirini yazıyor diye konu dağıldı. O yüzden gıcık olduğumuz hakkında yazmamaya çalışıyoruz. konu kapanmasın yeter kiAy noldu ?
Ben bütün konulara ortasından daldığım için haberim yok sorryBiri Üyelere olan sinirini yazıyor diye konu dağıldı. O yüzden gıcık olduğumuz hakkında yazmamaya çalışıyoruz. konu kapanmasın yeter ki
Kadının dibi kadın gibi kadın, işte size askolettaaaaaGüleceğine söylesene, Margırıt kadın desene. ASSOSyal
Hay ellerin dert görmesin
O başkası