- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.425
- 598
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.441
Nasıl başladı nasıl bitti yaaa ahahahaKocasıyla küsmüşlerdi, mektup yazacaktı aha böyle hahhashshhaha
Kocasıyla küsmüşlerdi, mektup yazacaktı aha böyle hahhashshhaha
Kocam 500 k mayış almadığı sürece atam olamaz.Kocasıyla küsmüşlerdi, mektup yazacaktı aha böyle hahhashshhaha
Bizim bi yatırım vardı, bugün kocam eve gelince yükseldiğini söyledi. Gideyim de bekleyelim biriksin atam diyeyimKocam 500 k mayış almadığı sürece atam olamaz.
Doğru cümleleri seçmem lazım diye başlamış ama seçtiği cümlelerin kepazeliği?Hahahahahaahhaahhaahahahaahahaha atamsın biz bir aileyiz diye başlayıp bankada para biriksin diye biten mektup
Dişi kişi yazmayı unutma.Hemen kocama bir mektup döşüyorum; ailemsin sen,soyadını taşıyorum bak ikimiziz bu dinyada önümüz yok arkamız yok çocuk da yapmadık bir ikimiz varız senle ve sen benim ebedi helalimsin. Aşko annene söyle de bize bi araba alsın vardır onda para. Öptüm, kib.
Beni aç bırakmazsın biliyorum de.Bizim bi yatırım vardı, bugün kocam eve gelince yükseldiğini söyledi. Gideyim de bekleyelim biriksin atam diyeyim
Biri daha vardı, hangi konuydu unuttum. Senin namusun evde demişti kocasına. Bayağı geyik dönmüştü orda da. Namusunu evde unutmuş gibi yorumlar vardı
Ben senin kutsalınım, parayı biriktirelim diyeceğimBeni aç bırakmazsın biliyorum de.
Ahahhahh ben de deniycem.Bizim o hisse vardı ya ellemeyelim biriksin atam dedim. Nee dedi, anlamadım sonda ne dedin. Atamsın babamsın dedim. İyi misin sen dediYerlere yattık gülmekten
Ata dedeye daha büyük dedeye filan denir delirdin mi sen dediBizim o hisse vardı ya ellemeyelim biriksin atam dedim. Nee dedi, anlamadım sonda ne dedin. Atamsın babamsın dedim. İyi misin sen dediYerlere yattık gülmekten
Kim olduğunu yazayım mı?
Kötü Kazen
Hemen soyleyim nedenini :) cunki erkek evinde mutsuz bosanmak uzere ve hatta ayri odalarda yatiyor senaryo hep ayni eee kadinlarda inaniyor hele hic evlilik yapmadiysa kadin erkege acimaya bile basliyor yazik mutsuz benle mutlu ve inaniyorki onunla guzel bir dunyasi olucak:) erkekler bir seytan gercekten allahtan zekalari kıt kadinlardaki beyin erkeklerde olsa yanmistik hemde cayır cayır :))) Kötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?