• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Öyle istiyorum ki daha büyük bir evim olmasını ve köpek sahiplenmeyi. Kedilerim 9 senedir bizimle olduğundan onları germemek için ayrı ve büyük bir alan şart köpüşe. İnşallah bir gariban sokak köpüşüm olacak bir gün inanıyorum 🥹
Köpke 🥲
images (1).jpeg
images.jpeg

Bdv’de bir tipleme vardı, eş ailesiyle sorunlar yaşıyordu. Eşine duygu sömürüsü+yalakalık olsun diye sen benim atamsın, babamsın diyordu. Farklı yedi tane üyeliği vardı, biri yıldız89 gibi bir şeydi. Bunu hatırlayan var mı ya?

Bdv’de bir tipleme vardı, eş ailesiyle sorunlar yaşıyordu. Eşine duygu sömürüsü+yalakalık olsun diye sen benim atamsın, babamsın diyordu. Farklı yedi tane üyeliği vardı, biri yıldız89 gibi bir şeydi. Bunu hatırlayan var mı ya?

O neydi gız :KK53:

Doğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl

Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim. . Kapıyı kapattığımız da bak başbaşayız , dışarı da kalanlar saygı duyduklarımız elini öptümlerimiz sadece. Aile kutsaldır bak soyadını taşıyorum Aile ikimiziz hayatım senn benm atamsın bende kutsalın. Sen mutsuz olursan ben ben mutsuz olursam seni etkiliyor anneni babanı kardeşini değil . Üzüldüm kırıldım bş kaç düşüncene beni aç bırakmazsın biliyorum ama duyunca da şok oldum . Ev alma işini biraz erteleyelim olur mu biz bir anlayalım birbirimizi para biriksin bankada..
Kocasıyla küsmüşlerdi, mektup yazacaktı aha böyle hahhashshhaha

Bu kadar üyelikli birinin, hangi bi üyeliğinin konusunu okuyalım Margaretciğim 🥹

Back