- 25 Ağustos 2014
- 20.441
- 48.440
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.421
Inanılmaz komik ya Nejat'ın işi ne orda mesela hdkskdks biri de demiş ki, torbacıları ortaktırNeden ya neden o klip sebebi neymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanılmaz komik ya Nejat'ın işi ne orda mesela hdkskdks biri de demiş ki, torbacıları ortaktırNeden ya neden o klip sebebi neymiş
Arada gülmemek için tutuyo kendini hfkskfkdkNejat’ın kafasına silah dayamışlar gibi
KöpkeÖyle istiyorum ki daha büyük bir evim olmasını ve köpek sahiplenmeyi. Kedilerim 9 senedir bizimle olduğundan onları germemek için ayrı ve büyük bir alan şart köpüşe. İnşallah bir gariban sokak köpüşüm olacak bir gün inanıyorum
Şu üstteki çok komik alttakini de biri sahiplenmiş mikemmel bir hayatı var şuvan.
Ponçuk kara olan, instada videoları var güncel, ifadesi çok komik kıyamam yaŞu üstteki çok komik alttakini de biri sahiplenmiş mikemmel bir hayatı var şuvan.
Onu ecnebi biri sahiplenmişti videoları filan vardı.Ponçuk kara olan, instada videoları var güncel, ifadesi çok komik kıyamam ya
Diğeri sefalet köpke, ne oldu bilmiyorum hiç Kimi öldü diyor kimi doğurdu.
Ponçuk kara olan, instada videoları var güncel, ifadesi çok komik kıyamam ya
Diğeri sefalet köpke, ne oldu bilmiyorum hiç Kimi öldü diyor kimi doğurdu.
Onu ecnebi biri sahiplenmişti videoları filan vardı.
Şu üstteki çok komik alttakini de biri sahiplenmiş mikemmel bir hayatı var şuvan.
Bdv’de bir tipleme vardı, eş ailesiyle sorunlar yaşıyordu. Eşine duygu sömürüsü+yalakalık olsun diye sen benim atamsın, babamsın diyordu. Farklı yedi tane üyeliği vardı, biri yıldız89 gibi bir şeydi. Bunu hatırlayan var mı ya?
Güne her gün şu siyah beyaz olanın surat ifadesiyle başlıyorum dötlerini yerim24 saattir yaş mamik yemeyip 3 gram veren kedolarım tepkili
Kocasına atamızsın diyodu.
Bir adı da Orkide34’tü. Onun konuları da çok rezildi ya neden kimse bahsetmemiş sjsjsjjslKocasına atamızsın diyodu.
Çok rezil konular anca sıra geliyorBir adı da Orkide34’tü. Onun konuları da çok rezildi ya neden kimse bahsetmemiş sjsjsjjsl
Kocasıyla küsmüşlerdi, mektup yazacaktı aha böyle hahhashshhahaDoğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl
Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim. . Kapıyı kapattığımız da bak başbaşayız , dışarı da kalanlar saygı duyduklarımız elini öptümlerimiz sadece. Aile kutsaldır bak soyadını taşıyorum Aile ikimiziz hayatım senn benm atamsın bende kutsalın. Sen mutsuz olursan ben ben mutsuz olursam seni etkiliyor anneni babanı kardeşini değil . Üzüldüm kırıldım bş kaç düşüncene beni aç bırakmazsın biliyorum ama duyunca da şok oldum . Ev alma işini biraz erteleyelim olur mu biz bir anlayalım birbirimizi para biriksin bankada..
Bu kadar üyelikli birinin, hangi bi üyeliğinin konusunu okuyalım MargaretciğimBdv’de bir tipleme vardı, eş ailesiyle sorunlar yaşıyordu. Eşine duygu sömürüsü+yalakalık olsun diye sen benim atamsın, babamsın diyordu. Farklı yedi tane üyeliği vardı, biri yıldız89 gibi bir şeydi. Bunu hatırlayan var mı ya?