• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Belki de dememiştir 🥲 Gülbeyaz Kadir'im 😍

Kendi hayatı ama ben böyle kendini hunharca harcayıp çöken aktörlere saygı duyamıyorum ya 😐 Nejat’ın da çok umurundaydı tabii de :D Çağatay da böyle mesela o da yaşından çook yaşlı gösteriyor ama daha genç olmasının avantajını kullanıp bir proje olunca çabuk toparlıyor.

Canice bir yaklaşım. Hayvanları Allah'ın bizlere sevimli hediyeleri olarak görüyorum. Böyle şeyleri duymak yüreğimi yakıyor.
Şunun güzelliğine bak yürüyüş yaparken bankta dinleneyim dedim yanıma geldi. Şuna nasıl kıyarsın.

Eklentiler

• IMG_20230925_184018.jpg
    IMG_20230925_184018.jpg
    201,6 KB · Görüntüleme: 29
Şunun güzelliğine bak yürüyüş yaparken bankta dinleneyim dedim yanıma geldi. Şuna nasıl kıyarsın.

Köy meydanında ay sen ne tatlısın dediğim sokak köpüşü geceyi bizim evin önünde geçirdi 🥹 arada hızlı geçen araçlara havladı bizi korudu kurban olduğum 🥹

Köy meydanında ay sen ne tatlısın dediğim sokak köpüşü geceyi bizim evin önünde geçirdi 🥹 arada hızlı geçen araçlara havladı bizi korudu kurban olduğum 🥹
Depremden 6 ay sonra memlekete gittim mahalledenin köpekleri sevinçten çıldıracaktı😻 onlara bölgede kalan arkadaş bakıyor ben de mama desteğinde bulunuyorum.

Depremden 6 ay sonra memlekete gittim mahalledenin köpekleri sevinçten çıldıracaktı😻 onlara bölgede kalan arkadaş bakıyor ben de mama desteğinde bulunuyorum.

Öyle istiyorum ki daha büyük bir evim olmasını ve köpek sahiplenmeyi. Kedilerim 9 senedir bizimle olduğundan onları germemek için ayrı ve büyük bir alan şart köpüşe. İnşallah bir gariban sokak köpüşüm olacak bir gün inanıyorum 🥹

Bak bu en şüşkoları karamel😻 goldendan daha zararsız 😬 feliscatus feliscatus

Eklentiler

• IMG_20230925_191511.jpg
    IMG_20230925_191511.jpg
    166,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20230925_191123.jpg
    IMG_20230925_191123.jpg
    248,8 KB · Görüntüleme: 32
Öyle istiyorum ki daha büyük bir evim olmasını ve köpek sahiplenmeyi. Kedilerim 9 senedir bizimle olduğundan onları germemek için ayrı ve büyük bir alan şart köpüşe. İnşallah bir gariban sokak köpüşüm olacak bir gün inanıyorum 🥹
İnşallah kısmet olur baby😻 herkes kalbinin ekmeğini yemeli bence

Kendi hayatı ama ben böyle kendini hunharca harcayıp çöken aktörlere saygı duyamıyorum ya 😐 Nejat’ın da çok umurundaydı tabii de :KK70: Çağatay da böyle mesela o da yaşından çook yaşlı gösteriyor ama daha genç olmasının avantajını kullanıp bir proje olunca çabuk toparlıyor.
Çağatay bi uyuşturucu operasyonuna adı karışınca çizdirdi ya karizmayı, masumiyeti de gitti 🥲

Back