- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.135
- 468
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.401
Ay onu bilmiyorum gidip izleyeyimÇok iyi bi aktör. Bu kadar dagitmasaydi iyiydi.
Peki şey, Yıldız Tilbe Kış Gülleri klibi Gülmek için izlerim arada hfkskdks yorumlar efsane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay onu bilmiyorum gidip izleyeyimÇok iyi bi aktör. Bu kadar dagitmasaydi iyiydi.
Peki şey, Yıldız Tilbe Kış Gülleri klibi Gülmek için izlerim arada hfkskdks yorumlar efsane
Ay onu bilmiyorum gidip izleyeyim
Belki de dememiştir Gülbeyaz Kadir'im
Ay onu bilmiyorum gidip izleyeyim
Ben de Nejat ünlü olmadan önce sandım yeniymiş bi de hahahhaNeden ya neden o klip sebebi neymiş
Yıldız, adamın suratını bin defa sıvazlamış bebeginin yüzünü ıslak mendille silen anneler gibi.Nejat’ın kafasına silah dayamışlar gibi
Yıldıza eskiden bi sempatim vardı sokak köpeklerini zehirlesinler dedi diyeli ne saygım kaldı ne sempatim.Yıldız, adamın suratını bin defa sıvazlamış bebeginin yüzünü ıslak mendille silen anneler gibi.
Yıldız, adamın suratını bin defa sıvazlamış bebeginin yüzünü ıslak mendille silen anneler gibi.
Yıldıza eskiden bi sempatim vardı sokak köpeklerini zehirlesinler dedi diyeli ne saygım kaldı ne sempatim.
Canice bir yaklaşım. Hayvanları Allah'ın bizlere sevimli hediyeleri olarak görüyorum. Böyle şeyleri duymak yüreğimi yakıyor.Yıldıza eskiden bi sempatim vardı sokak köpeklerini zehirlesinler dedi diyeli ne saygım kaldı ne sempatim.
Şunun güzelliğine bak yürüyüş yaparken bankta dinleneyim dedim yanıma geldi. Şuna nasıl kıyarsın.Canice bir yaklaşım. Hayvanları Allah'ın bizlere sevimli hediyeleri olarak görüyorum. Böyle şeyleri duymak yüreğimi yakıyor.
Bebek bu bebek. Nasıl da masum. Kimin yanına geleceklerini çok iyi biliyorlarŞunun güzelliğine bak yürüyüş yaparken bankta dinleneyim dedim yanıma geldi. Şuna nasıl kıyarsın.
Şunun güzelliğine bak yürüyüş yaparken bankta dinleneyim dedim yanıma geldi. Şuna nasıl kıyarsın.
Depremden 6 ay sonra memlekete gittim mahalledenin köpekleri sevinçten çıldıracaktı onlara bölgede kalan arkadaş bakıyor ben de mama desteğinde bulunuyorum.Köy meydanında ay sen ne tatlısın dediğim sokak köpüşü geceyi bizim evin önünde geçirdi arada hızlı geçen araçlara havladı bizi korudu kurban olduğum
Depremden 6 ay sonra memlekete gittim mahalledenin köpekleri sevinçten çıldıracaktı onlara bölgede kalan arkadaş bakıyor ben de mama desteğinde bulunuyorum.
Bak bu en şüşkoları karamel goldendan daha zararsız feliscatusDepremden 6 ay sonra memlekete gittim mahalledenin köpekleri sevinçten çıldıracaktı onlara bölgede kalan arkadaş bakıyor ben de mama desteğinde bulunuyorum.
İnşallah kısmet olur baby herkes kalbinin ekmeğini yemeli benceÖyle istiyorum ki daha büyük bir evim olmasını ve köpek sahiplenmeyi. Kedilerim 9 senedir bizimle olduğundan onları germemek için ayrı ve büyük bir alan şart köpüşe. İnşallah bir gariban sokak köpüşüm olacak bir gün inanıyorum
Bak bu en şüşkoları karamel goldendan daha zararsız feliscatus
Çağatay bi uyuşturucu operasyonuna adı karışınca çizdirdi ya karizmayı, masumiyeti de gittiKendi hayatı ama ben böyle kendini hunharca harcayıp çöken aktörlere saygı duyamıyorum ya Nejat’ın da çok umurundaydı tabii de Çağatay da böyle mesela o da yaşından çook yaşlı gösteriyor ama daha genç olmasının avantajını kullanıp bir proje olunca çabuk toparlıyor.
Takma tırnağın biri eksik klipte, Yıldız'ın tweet: Tırnağım Nejat'ın saçında kalmışYıldız, adamın suratını bin defa sıvazlamış bebeginin yüzünü ıslak mendille silen anneler gibi.