- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.425
- 598
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.461
Şuvan burada mı? YAZSANAAAAAKim olduğunu yazayım mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuvan burada mı? YAZSANAAAAAKim olduğunu yazayım mı?
Kim olduğunu yazayım mı?
Ben kimseyi doğru düzgün bilmiyormusum yavÇok rezil konular anca sıra geliyor![]()
Aa sen yapmazsın öyle şeyler yanlış anlamış demek kiKadını bıktırmıştım dalga geçe geçe. En sonunda göz ardı etmişti beni skldksk
Erkeğimize karşı strateji**Erkeğimizi Bize Bağli Tutmanin Metodlari**
:asigim::asigim: :1hug: İşte çoğumuzun yakınlarımızla paylaşamadığımız bir konu.. Kadınlar Klubünde çekinmeden birbirimizle bu konuda tecrübelerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm.. Bu konuda benimle paylaşabileceğiniz en az bir...www.kadinlarkulubu.com
Bu ne ayol![]()
Erkekler şeytan ama zekaları kıt demiş bu quuen bunu tuttumSanırım 2008’de kazen’in emoji gibi bişiyi varmış kötü kazen diye![]()
Ay espri yapmıştım zaten ciddiye alinmisimYo yapar.Margaret Hale
Yine kendimden geçtim. :tatlicadiarzu:**Erkeğimizi Bize Bağli Tutmanin Metodlari**
:asigim::asigim: :1hug: İşte çoğumuzun yakınlarımızla paylaşamadığımız bir konu.. Kadınlar Klubünde çekinmeden birbirimizle bu konuda tecrübelerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm.. Bu konuda benimle paylaşabileceğiniz en az bir...www.kadinlarkulubu.com
Bu ne ayol![]()
Ciddiye almadımAy espri yapmıştım zaten ciddiye alinmisimmargirit yapar evet ahahsnxnx
Ben seni anlamamışım asıl pardon agsjsjCiddiye almadım![]()
Eskiden 900lu hatların reklamları olurdu tv. de, ona benzemiyor mu yaErkeğimize karşı strateji![]()
Bugün uyku yok hajajsjsKaynanamdan nefret ediyorum dndke kocamdan da...
[color="purple"][b][sıze="2"]içimi birilerine dökmek istedim artık iyice doldum ben eşimle tanıştıgımda ilk eşinden yeni ayrılmıştı 2005 yılıydı konuşmaya başladık ama ben onu istemyrdm sonuçta ewlenmiş ayrılmtı ailemkarşı çıkardı neyse sonra çıkmaya başladık aşırı şekilde aşık oldum öldüm öldüm...www.kadinlarkulubu.com
2009 yılında aklı başında yorumların olduğu bir konu![]()
Yok kız, kısacık bi konuBugün uyku yok hajajsjs
Hayal meyal hatırlıyorum ünlüler de vardı arayın söhpet edelim diyorlardı hahahhahEskiden 900lu hatların reklamları olurdu tv. de, ona benzemiyor mu ya![]()
Millet de, yerimi aldım merakla bekliyorum yorumları falan demişEskiden 900lu hatların reklamları olurdu tv. de, ona benzemiyor mu ya![]()
Ben şok yorumlar bugüne mi ait hepsi çok mantıklıKaynanamdan nefret ediyorum dndke kocamdan da...
[color="purple"][b][sıze="2"]içimi birilerine dökmek istedim artık iyice doldum ben eşimle tanıştıgımda ilk eşinden yeni ayrılmıştı 2005 yılıydı konuşmaya başladık ama ben onu istemyrdm sonuçta ewlenmiş ayrılmtı ailemkarşı çıkardı neyse sonra çıkmaya başladık aşırı şekilde aşık oldum öldüm öldüm...www.kadinlarkulubu.com
2009 yılında aklı başında yorumların olduğu bir konu![]()
Ben de inanamadimBen şok yorumlar bugüne mi ait hepsi çok mantıklı