• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Hemen kocama bir mektup döşüyorum; ailemsin sen,soyadını taşıyorum bak ikimiziz bu dünyada önümüz yok arkamız yok çocuk da yapmadık bir ikimiz varız senle ve sen benim ebedi helalimsin. Aşko annene söyle de bize bi araba alsın vardır onda para. Öptüm, kib.

Hahahahahaahhaahhaahahahaahahaha atamsın biz bir aileyiz diye başlayıp bankada para biriksin diye biten mektup 😂😂😂😂😂😂
Doğru cümleleri seçmem lazım diye başlamış ama seçtiği cümlelerin kepazeliği? 😂

Hemen kocama bir mektup döşüyorum; ailemsin sen,soyadını taşıyorum bak ikimiziz bu dinyada önümüz yok arkamız yok çocuk da yapmadık bir ikimiz varız senle ve sen benim ebedi helalimsin. Aşko annene söyle de bize bi araba alsın vardır onda para. Öptüm, kib.
Dişi kişi yazmayı unutma.

Biri daha vardı, hangi konuydu unuttum. Senin namusun evde demişti kocasına. Bayağı geyik dönmüştü orda da. Namusunu evde unutmuş gibi yorumlar vardı

Nerde unuttum namusumu acaba ah nerede vah nerede :KK53:

Bu ne ayol :KK53:

Son düzenleme:
Kötü Kazen

Hemen soyleyim nedenini :) cunki erkek evinde mutsuz bosanmak uzere ve hatta ayri odalarda yatiyor senaryo hep ayni eee kadinlarda inaniyor hele hic evlilik yapmadiysa kadin erkege acimaya bile basliyor yazik mutsuz benle mutlu ve inaniyorki onunla guzel bir dunyasi olucak:) erkekler bir seytan gercekten allahtan zekalari kıt kadinlardaki beyin erkeklerde olsa yanmistik hemde cayır cayır :))) Kötü Kazen

Sanırım 2008’de kazen’in emoji gibi bişiyi varmış kötü kazen diye :D

Back