- 30 Kasım 2010
- 9.575
- 19.204
- 448
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.261
Aklimizla oynuyor bi de...Bi de bu devirde para değil neyine şaşırdınız demiş ahahahh
Evrene mesaj gönderiyorCebe girmeyen paraya benim denir mi ya, herkes hayali ihracatçı maşallah
Kıskanmayın kadın kadının düşmanıAklimizla oynuyor bi de...
Hayaller 500 k maaş hayatlar 500 t otobüs seferi.En azından altına rahatlıkla araba çekebileceği Bi para. Ordan saçmalamış.
Bibibella olmasin dedigi Burhanın burda hala aktif severim bibimiBiraz açsan bu kadar bilgiyle ben hayatta çözemem.
Valla aklıma gelen bunlar. Yandan duruşlu kovboy şapkalı adam vardı profilinde. Her yere yorum yapıyordu. En son evleneceğim diyorduBiraz açsan bu kadar bilgiyle ben hayatta çözemem.
İsim değiştirmiş olabilirBibibella olmasin dedigi Burhanın burda hala aktif severim bibimi
Koptum kizHayaller 500 k maaş hayatlar 500 t otobüs seferi.
Yeminle benim de aklıma 500T geldiHayaller 500 k maaş hayatlar 500 t otobüs seferi.
Ahahh seninle aynıyız hepYeminle benim de aklıma 500T geldi
500t anlatılmaz yaşanırAhahh seninle aynıyız hep
İstanbulda hiç yaşamadığım halde biliyorum ona göre düşün500t anlatılmaz yaşanırÖğrenciyken bi kere bayılmıştım 500t' de şekerim düşmüş
Bilmediğin bişey var mı acabaİstanbulda hiç yaşamadığım halde biliyorum ona göre düşün
Valla aklıma gelen bunlar. Yandan duruşlu kovboy şapkalı adam vardı profilinde. Her yere yorum yapıyordu. En son evleneceğim diyorduCalcifer olsa şıp diye çözdüydü
Bibi değildir. Biz bibiyle 2012 de mobilya konuşmuşuz evlenmek üzereymişiz ikimiz de 2013 de falan evlenmiş olması lazımBibibella olmasin dedigi Burhanın burda hala aktif severim bibimi
Ben de az binmedim. Belki karşılaşmışızdır. B500t anlatılmaz yaşanırÖğrenciyken bi kere bayılmıştım 500t' de şekerim düşmüş
Belki yanyana istiflenmişizdir, kimbilirBen de az binmedim. Belki karşılaşmışızdır. B
Konser konser gezersen öyle olurSiteye yarım saat uğramayıp topiğe gelip konuşulanları anlamadığımda benim tip:
Eki Görüntüle 3306768
Bulduğum yerden giriyorum ben ucu kaçıncaSiteye yarım saat uğramayıp topiğe gelip konuşulanları anlamadığımda benim tip:
Eki Görüntüle 3306768
benim de çok merak ettiğim bir üye kendisi bir anda yok oldu.Ahahaha…
Konu o kadar sardı ki, okurken uyuyakalmışım. Yanlışlıkla iki kelime yazıp göndermişim. Farkedince sildim.
Bu arada gerçek hayatımda da mevzuları geç öğrenen ya da hiç öğrenemeyen biri olarak şaşkınlıkla okudum olanları. Nolur birilerinin aklına ben de geleyim şöyle konularda da geyiği kaçırmayayım, sonra 200 sayfa okumak zor oluyor.
Ayrıca @benneyanginlargordum nerelerde ya, ben de çok severdim onu.
Bir de şu an adını hatırlayamadığım deli dolu avukat biz kızcağız vardı. En son mühendislik okuyup yurtdışına yerleşme planı yapıyordu. Onu da çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?