• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Biraz açsan bu kadar bilgiyle ben hayatta çözemem. 😂
Valla aklıma gelen bunlar. Yandan duruşlu kovboy şapkalı adam vardı profilinde. Her yere yorum yapıyordu. En son evleneceğim diyordu 😁😁 Calcifer olsa şıp diye çözdüydü😁

Valla aklıma gelen bunlar. Yandan duruşlu kovboy şapkalı adam vardı profilinde. Her yere yorum yapıyordu. En son evleneceğim diyordu 😁😁 Calcifer olsa şıp diye çözdüydü😁

Bibibella olmasin dedigi Burhanın burda hala aktif severim bibimi
Bibi değildir. Biz bibiyle 2012 de mobilya konuşmuşuz evlenmek üzereymişiz ikimiz de 2013 de falan evlenmiş olması lazım😂😂 pek Bi ajan gördüm kendimi 😂😂

Siteye yarım saat uğramayıp topiğe gelip konuşulanları anlamadığımda benim tip:

images.jpeg

Ahahaha…

Konu o kadar sardı ki, okurken uyuyakalmışım. Yanlışlıkla iki kelime yazıp göndermişim. Farkedince sildim.

Bu arada gerçek hayatımda da mevzuları geç öğrenen ya da hiç öğrenemeyen biri olarak şaşkınlıkla okudum olanları. Nolur birilerinin aklına ben de geleyim şöyle konularda da geyiği kaçırmayayım, sonra 200 sayfa okumak zor oluyor.

Ayrıca @benneyanginlargordum nerelerde ya, ben de çok severdim onu.

Bir de şu an adını hatırlayamadığım deli dolu avukat biz kızcağız vardı. En son mühendislik okuyup yurtdışına yerleşme planı yapıyordu. Onu da çok merak ediyorum.
benim de çok merak ettiğim bir üye kendisi bir anda yok oldu.

Back