• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Bir şeyler varmış ki gitmiş siteden.
Benim en çok şaşırdığım eski bir üyenin 2. üyelik alıp konu açması ve yanlışlıkla ilk üyeliği ile cevap vermesi anından da üyeliğini iptal edip gitmesi. Büyük ihtimalle hala burdadır
Bu hangisi, bi ifşalama girişimi olmuştu. Kazen kızmıştı o konu mu

Size 2006 senesinden sürreal bir aşk hikayesi getirdim :KK53:

Ulan :KK53:
Yorumlara bak 😂😂
Biz gerçekten çok kötü kalpliyiz bence 🥲

Kızla oğlanın diyalogu okurken seks eyliyorlar sandım ilk; hızlı gitmeyelim, sen de eğlen, yavaş ol falan :KK53:

Agausjxojxmx yorumlar gece gece çok duygulanmis biri puahhahahaha

Aşırı cringe :KK70:

eskiden kadınlar çok daha aşıkmış ve kocamda sorun yok onu ayartan karşı taraf kıvamınddaymış

İçim bayıldı be kelle paça üstüne iyi gitmedi bu. 🤣

Aga bee :KK14:

eskiden kadınlar çok daha aşıkmış ve kocamda sorun yok onu ayartan karşı taraf kıvamınddaymış
Duygular, ilişkiler falan bu kadar sorgulanmıyordu bence o dönemlerde. Yani, seviyorum, tamam yeterli, bitti. Şimdi de böyle drama toksik tipler, bir de tam tersi duyguları ayağa düşürenler yüzeyseller de çok fazla tabii ama yine de bi bilinçlenme sözkonusu bence. Herkesin 20lerinde evlenmek zorunda olmadığı, hatta hiçbir zaman evlenmek zorunda olmadığı, sevse de ayrılık olabileceği, hayat paylaşmak için aşktan sevgiden daha önemli şeyler olduğu, boşanmanın namus suçu olmadığı daha bi anlaşıldı çok şükür.

Back