- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.397
- 508
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.221
Neden, tosbağa dedenDamdan düşen kel olur??
Eşşek, babanın donu gevşek.
Sana ne, saman ye.
Oldu, gözlerim doldu
(Bunlar kızımın lafları. 5,5 yaşında)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden, tosbağa dedenDamdan düşen kel olur??
Eşşek, babanın donu gevşek.
Sana ne, saman ye.
Salak, salla da sümüğüne bakNeden, tosbağa deden
Oldu, gözlerim doldu
(Bunlar kızımın lafları. 5,5 yaşında)
- LütfenSalak, salla da sümüğüne bak
Hangisi acaba, biraz ipucu versenBi tane kız kardeşiyle aldatılan üye vardı onu hatırlıyor musunuz yıllardır girmemiş siteye naptı acaba.
Bi tane kız kardeşiyle aldatılan üye vardı onu hatırlıyor musunuz yıllardır girmemiş siteye naptı acaba.
keşke ölseydiler.Hangisi acaba, biraz ipucu versen
Yok pandacım onu hatırlamıyorum bekar kız kardeşle baya birliktelerdi. Ortaya çıkardı konu sahibi ayrıldı kocasından. Başlığı yazdım.Kiz kardesi bebek emzirirken adam fotograflarini cekmisti o üye mi?
Yok pandacım onu hatırlamıyorum bekar kız kardeşle baya birliktelerdi. Ortaya çıkardı konu sahibi ayrıldı kocasından. Başlığı yazdım.
Heh şimdi onu ben de hatırladım. O daha yakın Bi zamanın konusu sanki. Evliliğine de devam ediyordu en son ama naptı acaba.Ayy hemen bakayim
Bende kocasinn telefonunda kiz kardesinin fotograflarini goren üyenin konusunu hatirladim
Heh şimdi onu ben de hatırladım. O daha yakın Bi zamanın konusu sanki. Evliliğine de devam ediyordu en son ama naptı acaba.
Gece gece iş çıkardım kolay gelsin.Evet canim gecen yilin konusuydu. Uzun sure takip ettim, uye giris yapmiyodu. Belki fake konudur. Senin attigin konuya bakcam 68 sayfa cok heyecanli
Gece gece iş çıkardım kolay gelsin.
Aynı kişiyi düşündüysem o tekrar evlenip oğlunu babaannesinde bırakmış üyeler çok kızmış.Bi tane kız kardeşiyle aldatılan üye vardı onu hatırlıyor musunuz yıllardır girmemiş siteye naptı acaba.
Evet çocuğunu da vermişti babaya. Baya linç edilmişti.Canim sıkılıyodu, iyi oldu
guncelleme yapmis aslinda. Baya olmus gerci. 2.kez evlenmis, kardesiyle gorusmuyomus gordun mu o kismi
Kız sen milyor mesajdan sonra nasıl aniden hep burdaymışsın gibi daldın burayaKiz kardesi bebek emzirirken adam fotograflarini cekmisti o üye mi?
Babaneyeymiş. Evet bu konu.Aynı kişiyi düşündüysem o tekrar evlenip oğlunu babaannesinde bırakmış üyeler çok kızmış.
Ayy ben bunu okudum. Yeni hortlamıştı bu konu, bi kaç ay önce. Birisi de sonucunu son sayfada özet geçmiş sağolsun Kadın boşanmışkeşke ölseydiler.
Temiz sayfa açtık ya canım hepimizKız sen milyor mesajdan sonra nasıl aniden hep burdaymışsın gibi daldın buraya