- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.281
Günaydınlar hanımlar ![KK33 :KK33: :KK33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
![KK33 :KK33: :KK33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüğüm gibi cevaplıyorum Captain priceYa bişi soracam ben öğrenci iken bu topiği dışardan okuyordum. Yıl 2015-2016 falan. Profilinde kovboy şapkalı adam olan İzmirli bir hanımabla vardı. Burda bayağı aktifti o ne oldu
Mübarek ajan gibisin varya nerden hatırlıyon bu kadarınıGördüğüm gibi cevaplıyorum Captain price![]()
Günaydın calcicim ne oldu geldiğin gibi gene uçtun o gün ne günah işledin bakalımGünaydınlar hanımlar
Captain unutulur mu abla ya. Çok aktifti zfglkjflgkMübarek ajan gibisin varya nerden hatırlıyon bu kadarını![]()
Günaydın calcicim ne oldu geldiğin gibi gene uçtun o gün ne günah işledin bakalım![]()
Biliyorum onu sürekli oluurdu sayfalarda,gelmiyor artık oda .Captain unutulur mu abla ya. Çok aktifti zfglkjflgk
Biliyorum onu sürekli oluurdu sayfalarda,gelmiyor artık oda .
Ciddenmi h,ç haberim yoktu bilmiyordum.Sanırım o da siteden gönderildi. Neden niçin bilmiyorum ama.
Ciddenmi h,ç haberim yoktu bilmiyordum.
AabhajsjxmxGunaydin..
ŞiiKonser konser gezersen öyle olurnasıl ihtiyacım var şöyle az dağıtmaya. Kıskandım sanırım.
![]()
Kovboy fotosu mu vardı onun, hiç öyle hatırlamıyorumCaptain unutulur mu abla ya. Çok aktifti zfglkjflgk
Hatırlıyorum onuKiz kardesi bebek emzirirken adam fotograflarini cekmisti o üye mi?
Kovboy fotosu mu vardı onun, hiç öyle hatırlamıyorum![]()
Ben de yarın besbekar olacam oleyyyŞii
33 yaşında, besbekar, tazecik genç kızım ayol, napiyim![]()
Evet kovboy şapkalı fotosu vardı. Ona karşı hislerim her zaman nötr olmuştuKovboy fotosu mu vardı onun, hiç öyle hatırlamıyorum![]()
Bir şeyler varmış ki gitmiş siteden.Herkes erkek sanıyordu hatta![]()
Ben de pek çözemiyordum diye hatırlıyorum. Niye diskalifiye oldu acaba jdjsjdEvet kovboy şapkalı fotosu vardı. Ona karşı hislerim her zaman nötr olmuştu
Ben de pek çözemiyordum diye hatırlıyorum. Niye diskalifiye oldu acaba jdjsjd