- 19 Nisan 2014
- 4.412
- 12.888
- 498
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.021
Umarım kendisi de yeğeni de iyidir.Hatırladığım kadarıyla biri şöyle demişti: Yeğeni hastaymış onunla ilgileniyormuş. Bir gitti bir daha da gelmedi.
Benim de sevdiğim üyelerdendi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım kendisi de yeğeni de iyidir.Hatırladığım kadarıyla biri şöyle demişti: Yeğeni hastaymış onunla ilgileniyormuş. Bir gitti bir daha da gelmedi.
Benim de sevdiğim üyelerdendi.
Yazar mısın biraz da seni dövelimBen şuraya güneş, yükselen ve alçalan burcumu yazsam benim başımı giyotine vurursunuz sanırım
Akrep değilse vurmazlar.Ben şuraya güneş, yükselen ve alçalan burcumu yazsam benim başımı giyotine vurursunuz sanırım
Ben de sadece bunu seyrediyordum. Diğerleri çakma geliyordu.Ay sen Vahşi Güzeli de izlememişsindir yengenç
Hayırlısı be gülümAkrep değilse vurmazlar.
Kötülenmemek için aslan, terazi falan olmak gerekiyor bence. En cici burçlarAkrep değilse vurmazlar.
Çabuk morarıyorum, olmazYazar mısın biraz da seni dövelim
AlışırsınÇabuk morarıyorum, olmaz
AlışamıyorumAlışırsın
Aslan kadını bana çok gösterişli geliyor ya akrep olarak gösterişi sevmediğim için olsa gerek.  burçlardan anlamam ama herkesin gözü üstümde mi diye gözü etrafta olan aslan kadınını hemen tanırım.Kötülenmemek için aslan, terazi falan olmak gerekiyor bence. En cici burçlar
Aslanlar saldıracak şimdi.Aslan kadını bana çok gösterişli geliyor ya akrep olarak gösterişi sevmediğim için olsa gerek.  burçlardan anlamam ama herkesin gözü üstümde mi diye gözü etrafta olan aslan kadınını hemen tanırım.
Aslan olmasına şaşırdığım bir kişi var, o da beni hatırlamıyorAslan kadını bana çok gösterişli geliyor ya akrep olarak gösterişi sevmediğim için olsa gerek.
Ay o aslan mıymış. Pek o aura yok ama kesin marsı üranüsü jüpiteri farklıdırAslan olmasına şaşırdığım bir kişi var, o da beni hatırlamıyor
Akrep mi gösterişi sevmez? Tamam Sadece bir tanesini tanıdım öyle. Yanıyor akreplerAslan kadını bana çok gösterişli geliyor ya akrep olarak gösterişi sevmediğim için olsa gerek.  burçlardan anlamam ama herkesin gözü üstümde mi diye gözü etrafta olan aslan kadınını hemen tanırım.
Tanıdığım hiç kimseye benzemiyor diyebilirimAy o aslan mıymış. Pek o aura yok ama kesin marsı üranüsü jüpiteri farklıdır
Geldi aslanım. Aslan mısın sen? Özelliklerinde sevmez diyor akrep için gösterişiAkrep mi gösterişi sevmez? Tamam Sadece bir tanesini tanıdım öyle. Yanıyor akrepler
Su, hava ve toprak deyip pistten uzaklaşıyorum.Geldi aslanım. Aslan mısın sen? Özelliklerinde sevmez diyor akrep için gösterişi
Boğaya neler dediler o gruplarda. Bizim boğazımızla alıp veremedikleri ne bilmiyorum yemek için yaşamak suç muYaaa ama bak cidden burcumu söylemeye korkar oldum ben, bi ara burçlar konuları açılmıştı. Yerden yere vuruyorlardı oğlağı