- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.821
Geçimsizliği zaten her şeye bedeldi.Evet, kontrol manyağı oluyorlar, toprak grubunda var bu özellik aslında ama başakta çok baskın. Özgürlüğüne düşkün biri yapamaz onlarla
Zaten kendilerinde kusur bulmazlar ki, hep diğer insanlar eleştirilmelidir onlara göre.Geçimsizliği zaten her şeye bedeldi.Başak olmakla da övünürdü. Çok düzenliymiş de bilmem ne de.
Ben de tam tersiyimİşi sallayamam ama manyağa da bağlamam.
Ooo tabi. Kendisi mükemmeldi. Bir arkadaşı vardı bunun, o da başaktı. İkisi birbirini güzeller dururdu.Zaten kendilerinde kusur bulmazlar ki, hep diğer insanlar eleştirilmelidir onlara göre.
Hayırlı olsun Bi daha hiç keşke demediğin Bi ömrün olsun.Ay erkeklere güvenmiyorumSali günü taptaze bosanacak bir kadin olarak
6 aydır haftanın 5 günü 2 saat kadar günde 3 ders ortalama spor yapiyorum ama nasıl güzel birşey hem bedenen hem ruhen24 saat spor mu yapiyon bibim, valla enerjine bayılıyorum benim toto sandalyeye yapisti kaldi
Baby sen bir zamanlar "bütün kızlar toplandık" diye bir topic açıp bizi toplamıştın ne oldu o iş? Ay hiç üstlenmiyo daÇevremdeki hiçbir oğlak ile anlaşamıyorum, hepsi sıkıntılı ahahahah
Böyle yazınca gulesim geldi, tövbe tövbe :KK53Ay çiçekleri arasındaki gonca gülüme noldu ya?
Böyle yazınca gulesim geldi, tövbe tövbe :KK53
Bendeki oğlak da bunun aynısı.:) Ben de kolay değilim. Bdvdeki erkek tipinden olsaydı elli kere dayak yemiştim. Delirtecek kadar sakindir. Küfretmez, bağırma, sürekli özür diler. Ama niye dilediğini bilmez, durumu asla düzeltmez.
Hızlı ilerleyince güncel bildirim düşmüyorAyy ben sayfayi takip ediyorum ama bildirim gelme kesilince kimse yazmiyor herhalde diyordum ve 40 sayfa ilerlemiş.
Ay çiçekleri arasındaki gonca gülüme noldu ya?
Yaaaaa, özledin mi beni gerçektenJane Doe nerdesin? Bak kim olduğunu hatırlamakla kalmıyor yokluğunu da hissediyorum. İnşallah onu engellememişsinizdir zalımlar.
Ben size yetişirim, biraz meşguldümCanım ya explorer gibi geriden geliyor hep
Erkeği diye belirtmen çok hoşuma gidiyorOğlak erkeği cidden korkunç
Kadınlara pozitif ayrımcılıkErkeği diye belirtmen çok hoşuma gidiyor
Oyy küçüğüm, ben de 24 yaşında boşanmıştım, 2014'te, o zamanlar üye olmuştum zaten buraya da.
Her şey çok güzel olacak, merak etme
Erkeği diye belirtmen çok hoşuma gidiyor
Benim de annem ve kız kardeşim oğlakOğlakmış ya laaaaa amnem Oğlak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?