- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.801
aynen, hep onlar haklıdırOf evet, susmazlar bi de asla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen, hep onlar haklıdırOf evet, susmazlar bi de asla.
Yok canım aslan tecrübe etmedim. Ama Başak korkunçtu. Takıntılı, kavgacı, asla meseleyi kapatmaz. Karşısında harakiri yapsam içi soğumazdı adamın.Başak mı aman Allahım aslan tecrübe ettin mi hiç?
benim annem de kocam da oğlak. Bebeliğimden beri oğlaklarlayım yani. Oğlak profesörü oldum artık. Ben kocamdan daha zor bir insanım bence. o yüzden oğlaklara laf atmıycam
Gururuna yedirememiştir ela gözlü yaver neyse salı günü üzerinden büyük bir yük kalkacak kuş gibi hafifleyeceksinBen değil de o benden vazgeçmiş gibi davraniyormus bir de ulan hani yalvariyodun ahsjsjs
Çevremdeki hiçbir oğlak ile anlaşamıyorum, hepsi sıkıntılı ahahahahYok zaten Oğlakla bir araya gelen boğa deliriyor. Yoksa boğalar uyaroğlu tiplerdir.
Keyif insanıyım, güzel görüneyim, iyi yiyeyim, güzelini seyredeyim yeter. Özeti bu
Nerede yanlış yaptığımı bile hatırlamadığım şeylerden kurulup, seni üzeceğim senin beni üzdüğün gibi diyordu manyak herif. Heriften korkup kaçtım vallaGüya Boğa Başak çok iyi anlaşır bi de. Başak çok yorucu ya; aşırı detaycı ve çok eleştirel tipler, sürekli diken üstündesin erko başakların yanında, bi kendi bildikleri doğru. I hate.
ikizler de böyle ya, yani benim bu adı batasica da ikizlerdi ordan biliyorum, aynı böyleydi aman Allahim Çin işkencesi..Yok canım aslan tecrübe etmedim. Ama Başak korkunçtu. Takıntılı, kavgacı, asla meseleyi kapatmaz. Karşısında harakiri yapsam içi soğumazdı adamın.
Valla ben 1.5 senedir baş etmeye çabalıyorum Oğlakla.
Oğlak bile Başak'tan iyidir. 45 dakika yürüyüş yaptık, 1 saniyesini bile pas geçmemişti. Kavga ede ede yürüyüş yapmıştık.ikizler de böyle ya, yani benim bu adı batasica da ikizlerdi ordan biliyorum, aynı böyleydi aman Allahim Çin işkencesi..
ay okurken gerildimOğlak bile Başak'tan iyidir. 45 dakika yürüyüş yaptık, 1 saniyesini bile pas geçmemişti. Kavga ede ede yürüyüş yapmıştık.
Ben böyle bir şeyi ömrümde ilk kez gördüm.
Yolun ortasında insanların içinde bağırmıştı bana bir de. Orada ip kopmuştu bende. Sonra direkt kaçtım.ay okurken gerildim
Kinciler mi bilmiyorum (boğa kinci mesela genelde) ama gerçekten çok zor tipler başaklar.Nerede yanlış yaptığımı bile hatırlamadığım şeylerden kurulup, seni üzeceğim senin beni üzdüğün gibi diyordu manyak herif. Heriften korkup kaçtım valla
Senin burcun neydi?ikizler de böyle ya, yani benim bu adı batasica da ikizlerdi ordan biliyorum, aynı böyleydi aman Allahim Çin işkencesi..
Cui boğa kincidir. Ama kendimden yola çıkarsam günlük saçma sapan şeylere kurulmam. Aşırı saçma şeylere kinleniyordu. Bu kadarcık şeye anlık bile gıcık olmaz normal insanlar. Benim kin duyabilmem için daha sağlam şeyler olması lazım. E bir de muhacir inadını da hesaba katarsaaaaakkkKinciler mi bilmiyorum (boğa kinci mesela genelde) ama gerçekten çok zor tipler başaklar.
Ay bilmem mi, utanmalari yok ki, ben utanirdim o utanmazdi. Şükür ikimiz de kurtulmuşuzYolun ortasında insanların içinde bağırmıştı bana bir de. Orada ip kopmuştu bende. Sonra direkt kaçtım.
BalıkSenin burcun neydi?
İşte başaklar çok takıntılı, neye taktıklarını da anlamıyorsun, bi bakıyorsun kendi kendine kurulmuş, sen şok Yanında diken üstünde hissettiren insanları sevmiyorum. Kaygı hastası olur insan ya.Cui boğa kincidir. Ama kendimden yola çıkarsam günlük saçma sapan şeylere kurulmam. Aşırı saçma şeylere kinleniyordu. Bu kadarcık şeye anlık bile gıcık olmaz normal insanlar. Benim kin duyabilmem için daha sağlam şeyler olması lazım. E bir de muhacir inadını da hesaba katarsaaaaakkk
Balık da zor Ben de her burca bi şey diyom jfkskdksBalık
merhametli tarafım sayesinde bu kadar evli kaldim sanirim, yoksa çoktan bitmesi gerekirdi.
Her şeye lafı var, sürekli yanlış mı yapıyorum hissi veriyor.İşte başaklar çok takıntılı, neye taktıklarını da anlamıyorsun, bi bakıyorsun kendi kendine kurulmuş, sen şok Yanında diken üstünde hissettiren insanları sevmiyorum. Kaygı hastası olur insan ya.
Kadın başaklar böyle değil bence ama tanıdığım tüm erkek başaklar böyle.
Adam sandık fos çıktı, vıttıtıvızzık başaklaraar
Evet, kontrol manyağı oluyorlar, toprak grubunda var bu özellik aslında ama başakta çok baskın. Özgürlüğüne düşkün biri yapamaz onlarlaHer şeye lafı var, sürekli yanlış mı yapıyorum hissi veriyor.
Bir de aşırı kontrolcüler. Ben başta hiç ilişki istemiyorum dedim, ne yaptı etti işi o noktaya getirdi. Bir akşam baktım ki el ele çıkışta yürüyoruz bununla. Her akşam eşlik ederdi, hiç tek gittiğimi bilmem, sürekli eve bırakırdı. Avrupa Yakası Osman gibiydi valla