• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Evlilik ne kadar sürdü, çocuk var mı?
6 Eylül'de 4 oldu, hayır çocuk yok çok şükür. Ben biraz erken yaşta evlendim, bizim burda kızlar erkenden evleniyor ahsjxj okutmayinca evlendim ben de. Ama liseyi bitirdim aciktan, şimdi üniversiteye hazırlanıyorum 💪🏻🤓✍🏻

6 Eylül'de 4 oldu, hayır çocuk yok çok şükür. Ben biraz erken yaşta evlendim, bizim burda kızlar erkenden evleniyor ahsjxj okutmayinca evlendim ben de. Ama liseyi bitirdim aciktan, şimdi üniversiteye hazırlanıyorum 💪🏻🤓✍🏻
Çocuk yoksa hiç evlenmemiş gibi oluyor insan, mis gibi de devam edersin hayatına, üniversite de olursa ohh değme keyfine 💃🏻

Başak tecrübe etmiştim bir sefer, ondan zor mu kız? :KK53:
Başak mı aman Allahım :olamaz: aslan tecrübe ettin mi hiç?

benim annem de kocam da oğlak. Bebeliğimden beri oğlaklarlayım yani. Oğlak profesörü oldum artık. Ben kocamdan daha zor bir insanım bence. o yüzden oğlaklara laf atmıycam :KK51:

Black Light Black Light senin burcun ne? Geride söylediysen affola çok takip edemiyorum

:) Ben de kolay değilim. Bdvdeki erkek tipinden olsaydı elli kere dayak yemiştim. Delirtecek kadar sakindir. Küfretmez, bağırma, sürekli özür diler. Ama niye dilediğini bilmez, durumu asla düzeltmez. :işsiz: :işsiz:
Boğalarla anlaşıyorum ben ya, kadını da erkeği de iyi bence (çok negatifini almadıysa).
Boğa da sabit fikirli, inatçı, o kısım yorucu işte 🥲

Boğalarla anlaşıyorum ben ya, kadını da erkeği de iyi bence (çok negatifini almadıysa).
Boğa da sabit fikirli, inatçı, o kısım yorucu işte 🥲
Yok zaten Oğlakla bir araya gelen boğa deliriyor. Yoksa boğalar uyaroğlu tiplerdir. :KK53:
Keyif insanıyım, güzel görüneyim, iyi yiyeyim, güzelini seyredeyim yeter. Özeti bu :P

Back