- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.861
Günaydın parecimGünaydın kızlar musmutlu günleriniz olsun ⚘⚘
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın parecimGünaydın kızlar musmutlu günleriniz olsun ⚘⚘
GünaydınGünaydın kızlar musmutlu günleriniz olsun ⚘⚘
Terazi müthiştir ya, burcum diye demiyorum, en fazla pozitif özelliği olan burç zodyaktaki. Hem çocuk, hem kadın, neşeli, zeki, komik, kibar, nahif, romantik, süslü (kokona değil), bakımlı, duygusal, empatik, adalet delisi, mantık-duygu dengesinde inanılmaz mutlu olan, huzursuzluk ve tartışmadan fellik fellik kaçan insanlar geneli.Ohhh bi rahatlık huzur geldi
Belirsizlikten nefret ediyorum ya, ne olacaksa bilmek istiyorum.Atıyorum bi yere gideceksek kaç saat süreceğini bile bilmek istiyorum. Burcumla alakası var mıdır?
Bak bak burcumu buldum ya etkilerini merak ettim
Doğru bilinen bir yanlıştır ablacım bu terazi ve dengesizlik olayı. Terazinin olayı zaten dengedir, dengeli bi burçtur, kefeler yerine eşit ve adil oturursa mutlu ve huzurlu olur. Dengeyi bozan durumlar çok mutsuz eder.Şükür kavuştun burcuna bana bana en önemli özelliğimiz adaletli olmamız,haaa birde en gıcığı dengeli dengesiziz ben öyleyim mesela övünmek gibi olmasında gözüm karadır
Ahanda aynı bennnTerazi müthiştir ya, burcum diye demiyorum, en fazla pozitif özelliği olan burç zodyaktaki. Hem çocuk, hem kadın, neşeli, zeki, komik, kibar, nahif, romantik, süslü (kokona değil), bakımlı, duygusal, empatik, adalet delisi, mantık-duygu dengesinde inanılmaz mutlu olan, huzursuzluk ve tartışmadan fellik fellik kaçan insanlar geneli.
Birini silmemek için büyük çaba gösterir, alttan alır ama kafasında biterse o kişiyi tekrar aynı şekilde görmesi için hafıza kaybı yaşaması gerekir. Kinci değil, en büyük intikamı umursamamak.
Belirsizlik sevmez, gerilir, sinirlenir, başak gerginliği değil ama düzen sever.
Böyle uzar gider liste
Hep öyle deniyorya ondan dedim,dengem bozuldumu husursuz olurum yemem mesela dolaptan uzak dururumDoğru bilinen bir yanlıştır ablacım bu terazi ve dengesizlik olayı. Terazinin olayı zaten dengedir, dengeli bi burçtur, kefeler yerine eşit ve adil oturursa mutlu ve huzurlu olur. Dengeyi bozan durumlar çok mutsuz eder.
Işte, dengeli olduğun için dengesiz durumlar anında keyif kaçırıyor, alt üst oluyoruz. Kendi içimizde o duygu ve mantık dengesini yeniden kurunca da normale dönüyoruz.Ahanda aynı bennn
Hep öyle deniyorya ondan dedim,dengem bozuldumu husursuz olurum yemem mesela dolaptan uzak dururum
Mantık olauım daha ağır basıyor bende,hem üzülürüm hem kızarım.Işte, dengeli olduğun için dengesiz durumlar anında keyif kaçırıyor, alt üst oluyoruz. Kendi içimizde o duygu ve mantık dengesini yeniden kurunca da normale dönüyoruz.
Simgemiz bile adalet terazisi
Günaydın parecim
Günaydın kızlarGünaydın
Günaydın kızlar
Bişile rolmuş geneHerkes niye elenmiş. Birisi şikayet etmiş toplu.
En son buraya yazmışlar başka Bi olaya da karışmamışlar bulun bakalım yengeci kim şikayet edecek?Bişile rolmuş gene
KatipteYengenç de gitmiş anlamadım
Onlar sır oluyor:))En son buraya yazmışlar başka Bi olaya da karışmamışlar bulun bakalım yengeci kim şikayet edecek?
Kız bu benim, emin misin bunun terazi olduğunaTerazi müthiştir ya, burcum diye demiyorum, en fazla pozitif özelliği olan burç zodyaktaki. Hem çocuk, hem kadın, neşeli, zeki, komik, kibar, nahif, romantik, süslü (kokona değil), bakımlı, duygusal, empatik, adalet delisi, mantık-duygu dengesinde inanılmaz mutlu olan, huzursuzluk ve tartışmadan fellik fellik kaçan insanlar geneli.
Birini silmemek için büyük çaba gösterir, alttan alır ama kafasında biterse o kişiyi tekrar aynı şekilde görmesi için hafıza kaybı yaşaması gerekir. Kinci değil, en büyük intikamı umursamamak.
Belirsizlik sevmez, gerilir, sinirlenir, başak gerginliği değil ama düzen sever.
Böyle uzar gider liste
Bence hepsi aktif bir üyeden bahsettikleri için banlandılar.En son buraya yazmışlar başka Bi olaya da karışmamışlar bulun bakalım yengeci kim şikayet edecek?
Bu bende de var. Ne teraziyim ne başak. Enneagram daha eğlenceli. Ona geçinOhhh bi rahatlık huzur geldi
Belirsizlikten nefret ediyorum ya, ne olacaksa bilmek istiyorum.Atıyorum bi yere gideceksek kaç saat süreceğini bile bilmek istiyorum. Burcumla alakası var mıdır?
Bak bak burcumu buldum ya etkilerini merak ettim