• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

hoş buldummmmm, profile yazdım ya tanisinlar diye, pişman oldum degistigim icinahsjsj
iyiyimmm sen nasılsın, ozlemisimm😍
Bakar kör olduğum için fark etmedim hiç,beğenmediysen süren dolunca eskşsne dönebilirsin :KK200:
Bende iyiyim sağol epeydir yoktun sende iyisin demi

Bakar kör olduğum için fark etmedim hiç,beğenmediysen süren dolunca eskşsne dönebilirsin :KK200:
Bende iyiyim sağol epeydir yoktun sende iyisin demi
3 ay sonra anca degisirim🥲 beğendim ama yabancılık cekiyorum

Ben uzaklaştım biraz, derslerim var baya, 2 gündür biraz canım sıkılıyor siteye bakıyorum öyle. İyiyim iyi salı günü şu lanet evlilik biterse daha da iyi olacağım 😁

3 ay sonra anca degisirim🥲 beğendim ama yabancılık cekiyorum

Ben uzaklaştım biraz, derslerim var baya, 2 gündür biraz canım sıkılıyor siteye bakıyorum öyle. İyiyim iyi salı günü şu lanet evlilik biterse daha da iyi olacağım 😁
Evet 3 ay süresi var değişim için,bir süre alışmak zor oluyor herhalde eskisi daha iyiyidi alışmıştık ona.
Moralinmi bozuk yoksa,hayırlısı olsun şimdiden mahkemen güzel sonuçlansın yetet ki. :KK200:

Evet 3 ay süresi var değişim için,bir süre alışmak zor oluyor herhalde eskisi daha iyiyidi alışmıştık ona.
Moralinmi bozuk yoksa,hayırlısı olsun şimdiden mahkemen güzel sonuçlansın yetet ki. :KK200:
moralim bozuk demeyeyim de, umutsuzluk falan oluyor 2 3 gündür. Aşmaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim, amin 😍

Yok yok, 23 Eylül terazi, emin ve müsterih olabilirsin 😂😂

Terazisin sen merak etmeee

Gayet normal değilmi sıkıntılı bir süreçten geçmenin getiridiği durumlar bunlar kzucum
Ohhh bi rahatlık huzur geldi 🫠😅
Belirsizlikten nefret ediyorum ya, ne olacaksa bilmek istiyorum.Atıyorum bi yere gideceksek kaç saat süreceğini bile bilmek istiyorum. Burcumla alakası var mıdır?
Bak bak burcumu buldum ya etkilerini merak ettim 🤣

Ohhh bi rahatlık huzur geldi 🫠😅
Belirsizlikten nefret ediyorum ya, ne olacaksa bilmek istiyorum.Atıyorum bi yere gideceksek kaç saat süreceğini bile bilmek istiyorum. Burcumla alakası var mıdır?
Bak bak burcumu buldum ya etkilerini merak ettim 🤣
Şükür kavuştun burcuna :KK53: bana bana en önemli özelliğimiz adaletli olmamız,haaa birde en gıcığı dengeli dengesiziz ben öyleyim mesela övünmek gibi olmasında gözüm karadır :KK53::skandal:

Back