• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Yani evet, tane tane yazardı ve sanki yorumlarını seviyordum diye hatırlıyorum..
@sevde_ vardı, @SevdaLinka vardı, Twety vardı, hey gidi günler hey ya 🥲
Cui bono kadını paleolitik çağdan üye çıkartmayı bırak artık. Twety üyesinin hiç mesajı bile yok

Oğlak erkeği cidden korkunç 🥲
:) Bu ara pek pozitif değilim, hiç iyi şeyler yazmam ban yerim valla. Benimkiyle de aramız bozuk, sürekli tartışma.
Oğlak erkeklerinden uzak durun, diyeceğim bu.
Kocam oğlak :KK36:

Oyy küçüğüm, ben de 24 yaşında boşanmıştım, 2014'te, o zamanlar üye olmuştum zaten buraya da.
Her şey çok güzel olacak, merak etme ❤️
Yaa😍🫂
Bugüne kadar aldığım en doğru karar sanırım. O kadar sifirdan başlıyorum ki her şeye, yeniden doğmuş gibi hissediyorum.

Yaa😍🫂
Bugüne kadar aldığım en doğru karar sanırım. O kadar sifirdan başlıyorum ki her şeye, yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
Kötü bi evlilikte alınan en doğru karar boşanmadır zaten. Genceciksin, yıkılacak dökülecek bi şey yok, hafiflemiş hissedeceksin bitince.

Kötü bi evlilikte alınan en doğru karar boşanmadır zaten. Genceciksin, yıkılacak dökülecek bi şey yok, hafiflemiş hissedeceksin bitince.
simdiden böyleyse bosaninca nasil olur düşünemiyorum 😍
4 ay oldu karar vereli, uzattı diye ertelendi duruşma. Yoksa bitmisti şimdiye 🥲

Oğlak bambaşka bir tecrübedir. Deli çıkartır adamı, mülayim başlarsın 46'lık olarak bitirirsin. İçimden geçenleri camı açıp bağırarak söylemek istiyorum bazen. :olamaz:
teşekkür ederim uyarin için ileride biri ile tanışırsam oğlak olup olmadığını soracağım ahsjx

Back