- 1 Aralık 2020
- 4.552
- 51.329
- 458
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.761
Cui bono kadını paleolitik çağdan üye çıkartmayı bırak artık. Twety üyesinin hiç mesajı bile yokYani evet, tane tane yazardı ve sanki yorumlarını seviyordum diye hatırlıyorum..
@sevde_ vardı, @SevdaLinka vardı, Twety vardı, hey gidi günler hey ya
Oğlak erkeği cidden korkunç
Kocam oğlak:) Bu ara pek pozitif değilim, hiç iyi şeyler yazmam ban yerim valla. Benimkiyle de aramız bozuk, sürekli tartışma.
Oğlak erkeklerinden uzak durun, diyeceğim bu.
EvettBen gibi kumralları beğeniyon
Birçok giden memnun ki yerinden,Çok güzel yorumları vardı, çok da güzel bozar atardı, haklı olarak.
Bi sürü üye vardı ya böyle, şimdi olmayan
YaaOyy küçüğüm, ben de 24 yaşında boşanmıştım, 2014'te, o zamanlar üye olmuştum zaten buraya da.
Her şey çok güzel olacak, merak etme
Kız Tweety 'yi düzgün etiketleyemedim, o değil benim dediğim, Nevriye Budak fotolu olan, profil mesaji "zık" olan TweetyCui bono kadın paleolitik çağdan üye çıkartmayı bırak artık. Twety üyesinin hiç mesajı bile yok
Kocam oğlak
Robot Sofia ile ilişkim olsa daha çok anlardı beni.Oğlak erkeği cidden korkunç
Kötü bi evlilikte alınan en doğru karar boşanmadır zaten. Genceciksin, yıkılacak dökülecek bi şey yok, hafiflemiş hissedeceksin bitince.Yaa❤
Bugüne kadar aldığım en doğru karar sanırım. O kadar sifirdan başlıyorum ki her şeye, yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
Senin burç neydi yavrum, konuştuysak da unuttum, kafa patates oldu burda jfjdkdkdRobot Sofia ile ilişkim olsa daha çok anlardı beni.
benim de sarışın erkek fantezim varjxjdmmdBen gibi kumralları beğeniyon
Kolay gelsin, geçmiş olsun, başın sağ olsun? Bilemedim valla seç birini.Cui bono kadını paleolitik çağdan üye çıkartmayı bırak artık. Twety üyesinin hiç mesajı bile yok
Kocam oğlak
Benimki boğa canım. Tipik bir boğayım.Senin burç neydi yavrum, konuştuysak da unuttum, kafa patates oldu burda jfjdkdkd
simdiden böyleyse bosaninca nasil olur düşünemiyorumKötü bi evlilikte alınan en doğru karar boşanmadır zaten. Genceciksin, yıkılacak dökülecek bi şey yok, hafiflemiş hissedeceksin bitince.
Boğa ve oğlak aynı element grubu, aslında anlaşabilirler ama erko oğlaklar çok zorBenimki boğa canım. Tipik bir boğayım.
Evlilik ne kadar sürdü, çocuk var mı?simdiden böyleyse bosaninca nasil olur düşünemiyorum
4 ay oldu karar vereli, uzattı diye ertelendi duruşma. Yoksa bitmisti şimdiye
Ben de aslanım. Bence ona daha çok kolay gelsinKolay gelsin, geçmiş olsun, başın sağ olsun? Bilemedim valla seç birini.
Ben de hep sarışın ve kumral beğeniyorum. Esmerler ı ıhh.benim de sarışın erkek fantezim varjxjdmmd
hiç esmer sevgilim falan da olmadı, ya kumral olurlardı ya sarisin hahsphahs esmerlerden de beğendiklerim var da
teşekkür ederim uyarin için ileride biri ile tanışırsam oğlak olup olmadığını soracağım ahsjxOğlak bambaşka bir tecrübedir. Deli çıkartır adamı, mülayim başlarsın 46'lık olarak bitirirsin. İçimden geçenleri camı açıp bağırarak söylemek istiyorum bazen.
Ya kavga edemiyoruz. Kız bakıyor herif öyle. Tepkisiz böyle duruyor. Sesi bile yükselmiyor, o kadar diyorum bak.Boğa ve oğlak aynı element grubu, aslında anlaşabilirler ama erko oğlaklar çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?