- 25 Ağustos 2014
- 20.464
- 48.490
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.721
Evet, o da hoş. Çok da iyi bi oyuncu, Öyle bir geçer zamanki dizisinden beri severimBen Salih Bademci’ye çok yükseliyorum ya çok hoş adam değil mi?![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, o da hoş. Çok da iyi bi oyuncu, Öyle bir geçer zamanki dizisinden beri severimBen Salih Bademci’ye çok yükseliyorum ya çok hoş adam değil mi?![]()
Evet biraz erken çöktü ama oyunculuğu müthişti gerçekten.
Mehmet mimiklerini kullanması çok iyi. Yaşlansa da benim Necdet'im o hepSerseri dizisi peki
Birazcık kilo verse eski yakışıklılığına kavuşur, böyle biraz yaşlı ve hantal duruyor![]()
kırmızı oda da karısını döven memeeeetBen Salih Bademci’ye çok yükseliyorum ya çok hoş adam değil mi?![]()
Ordaki Murat Yıldırım değil miydi yaBeren Saat’le Güz Sancısı mıydı bir filmi vardı 5-6 Eylül’ü anlatan o filmde de çok beğenmiştim oyunculuğunu.
Evet, o da hoş. Çok da iyi bi oyuncu, Öyle bir geçer zamanki dizisinden beri severim![]()
Hatırla Sevgili olabilir mi?Beren Saat’le Güz Sancısı mıydı bir filmi vardı 5-6 Eylül’ü anlatan o filmde de çok beğenmiştim oyunculuğunu.
Yay erkeği, şeytan tüyü varMehmet mimiklerini kullanması çok iyi. Yaşlansa da benim Necdet'im o hep![]()
Hatırla Sevgili olabilir mi?
Kulüp'te muhteşem oynadı cidden.Ben onu ilk Ulan İstanbul’da izledim orda çok belli değildi deli halleri sonra izledim izledim ama Selim Songür’de aşık oldum adama![]()
Jane Doe nerdesin? Bak kim olduğunu hatırlamakla kalmıyor yokluğunu da hissediyorum.
İnşallah onu engellememişsinizdir zalımlar.
![]()
Ben de Mehmet Kurtuluş'aBen Salih Bademci’ye çok yükseliyorum ya çok hoş adam değil mi?![]()
Mehmet ne yaYay erkeği, şeytan tüyü varGerçek hayatta dikkat etmek lazım, böyle ekrandan sevmek serbest ama
![]()
Erkek milleti. Baştaki emir hayal ürünü. Malesef sonraki emir gerçeklere daha uygun.benim de
Hem de Feriha 'Ben de senin gibi biriyle birlikte olsaydim' dediği icin.![]()
Yanlış olduğunu anladım aşkım, sallamadım o yüzden jfjskfkkdMehmet ne yaniye Mehmet yazmışım ben oraya
sana Mehmet demedim yanlış anlama
![]()
Ben yatabilirim kızlarla, sen yatamazsınErkek milleti. Baştaki emir hayal ürünü. Malesef sonraki emir gerçeklere daha uygun.![]()
Ay erkeklere güvenmiyorumErkek milleti. Baştaki emir hayal ürünü. Malesef sonraki emir gerçeklere daha uygun.![]()