- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.741
Kız sen kaçlıydın?Ay erkeklere güvenmiyorumSali günü taptaze bosanacak bir kadin olarak
Erkek oyunculara konu gelince heyecanlanıp saçmalamışımYanlış olduğunu anladım aşkım, sallamadım o yüzden jfjskfkkd
geçen bir ortamda akraba 2 erkek şey dedi, bir tokat yuzunden boşanan kadınlar var, ee daha ne diye bosanacakti dedim, abartma o kadar da değil diyor, dedim tokat ne ya, kafayı mı yediniz? Bir de öyle basit bir şeymiş gibi konuşuyorlardı ki.Ben yatabilirim kızlarla, sen yatamazsınYüzde doksanı böyle bence. Sadece iyi saklayanlar var, o kadar.
hayat size mutluluklar getirsinAy erkeklere güvenmiyorumSali günü taptaze bosanacak bir kadin olarak
amiiin çok teşekkür ederimhayat size mutluluklar getirsin
:) Bu ara pek pozitif değilim, hiç iyi şeyler yazmam ban yerim valla. Benimkiyle de aramız bozuk, sürekli tartışma.geçen bir ortamda akraba 2 erkek şey dedi, bir tokat yuzunden boşanan kadınlar var, ee daha ne diye bosanacakti dedim, abartma o kadar da değil diyor, dedim tokat ne ya, kafayı mı yediniz? Bir de öyle basit bir şeymiş gibi konuşuyorlardı ki.
Ashton Kutcher da büyük aşkımdı benim, ne yakışıklı adamdı, gerçi hâlâ hoşErkek oyunculara konu gelince heyecanlanıp saçmalamışım
Heeee cümle cümle yazardı, alt satıra geçerek di mi? samdan mı ne vardı, ikisi karışırdı hepD damdan 'ı hatırlıyor musunuz? Sanki seviyordum ben onun yorumlarını, yanlış da hatırlıyor olabilirim, aklıma düştü
Bi de,Saksi_Degilim_Ben buralarda mısın, ses ver
ikizler erkeğinden de uzak durun, bu da benim tavsiyemdir ahsjsjx:) Bu ara pek pozitif değilim, hiç iyi şeyler yazmam ban yerim valla. Benimkiyle de aramız bozuk, sürekli tartışma.
Oğlak erkeklerinden uzak durun, diyeceğim bu.
Oyy küçüğüm, ben de 24 yaşında boşanmıştım, 2014'te, o zamanlar üye olmuştum zaten buraya da.
Ben gibi kumralları beğeniyonAshton Kutcher da büyük aşkımdı benim, ne yakışıklı adamdı, gerçi hâlâ hoş
Oğlak bambaşka bir tecrübedir. Deli çıkartır adamı, mülayim başlarsın 46'lık olarak bitirirsin. İçimden geçenleri camı açıp bağırarak söylemek istiyorum bazen.ikizler erkeğinden de uzak durun, bu da benim tavsiyemdir ahsjsjx
Yani evet, tane tane yazardı ve sanki yorumlarını seviyordum diye hatırlıyorum..Heeee cümle cümle yazardı, alt satıra geçerek di mi? samdan mı ne vardı, ikisi karışırdı hep
sevde'yi hatırlıyorum, iyi sakin biriydi.Yani evet, tane tane yazardı ve sanki yorumlarını seviyordum diye hatırlıyorum..
sevde_ vardı, SevdaLinka vardı, T twety - vardı, hey gidi günler hey ya
Çok güzel yorumları vardı, çok da güzel bozar atardı, haklı olarak.sevde'yi hatırlıyorum, iyi sakin biriydi.
Oğlak erkeği cidden korkunçOğlak bambaşka bir tecrübedir. Deli çıkartır adamı, mülayim başlarsın 46'lık olarak bitirirsin. İçimden geçenleri camı açıp bağırarak söylemek istiyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?