KK Nostalji Treni 🫠

Feriha'nin da Gülsüm'ün de taktikleri çok varoşça ders de alamiyoz 🤣
Zenginlerin fukaraları farketmemesi bana imkansız geliyor, o yüzden hiç izlemedim ben onları. O kıza Güssün deselermiş keşke, ben senarist olsam öyle yazardım. Bi de fikfik oldu diye evlendirmezdim çok komik olmuş

Aah ah nerde eski diziler 😔 yenilerden Şahsiyet, Masum. Bir Başkadır ve Kulüp’ü seviyorum ama eskiler bambaşkaydı. Ağa dizisi bile güzeldi ya (Asmalı Konak) 😔
Ağa dizilerini hiçbir zaman sevemedim 🥲
Bir Başkadır da müthişti bak.
Kulüp ilk sezon çok güzeldi, ikinci sezonda aynı tadı alamadım.

Peki zamanında çılgınca Rosalinda izlemiş olanlar?💃🏻

Şahsiyet dijital diye es geçtim canım bence de aşırı iyiydi😻 Hatırla Sevgili de evet çok güzel ben sonuna kadar Necdetçiydim🥲
Necdetçi olmayan var mıdır 🥲 Okan Yalabık benim en büyük ünlü aşkımdır 10 yaşımdan itibaren.. Pargalı olarak nirvanaya ulaştı ama Necdet'in yeri hep bambaşka ❤️

Emir'in Feriha ile ayrı oldukları dönemde başka biriyle beraber olması, evliyken kızın hamileyim diye gelmesi peki?
Sonra Feriha'yı tokatlamıştı. Kıza resmen vurmuştu. Emir orada bitti benim gözümde.

Emir'in Feriha ile ayrı oldukları dönemde başka biriyle beraber olması, evliyken kızın hamileyim diye gelmesi peki?
Sonra Feriha'yı tokatlamıştı. Kıza resmen vurmuştu. Emir orada bitti benim gözümde.
benim de 🥲
Hem de Feriha 'Ben de senin yaptığın gibi başka biriyle birlikte olsaydim' dediği icin. 😏

Back