- 25 Ağustos 2014
- 20.466
- 48.492
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.721
Evet, o da hoş. Çok da iyi bi oyuncu, Öyle bir geçer zamanki dizisinden beri severimBen Salih Bademci’ye çok yükseliyorum ya çok hoş adam değil mi?
Evet biraz erken çöktü ama oyunculuğu müthişti gerçekten.
Mehmet mimiklerini kullanması çok iyi. Yaşlansa da benim Necdet'im o hepSerseri dizisi peki
Birazcık kilo verse eski yakışıklılığına kavuşur, böyle biraz yaşlı ve hantal duruyor
kırmızı oda da karısını döven memeeeetBen Salih Bademci’ye çok yükseliyorum ya çok hoş adam değil mi?
Ordaki Murat Yıldırım değil miydi yaBeren Saat’le Güz Sancısı mıydı bir filmi vardı 5-6 Eylül’ü anlatan o filmde de çok beğenmiştim oyunculuğunu.
Evet, o da hoş. Çok da iyi bi oyuncu, Öyle bir geçer zamanki dizisinden beri severim
Hatırla Sevgili olabilir mi?Beren Saat’le Güz Sancısı mıydı bir filmi vardı 5-6 Eylül’ü anlatan o filmde de çok beğenmiştim oyunculuğunu.
Yay erkeği, şeytan tüyü varMehmet mimiklerini kullanması çok iyi. Yaşlansa da benim Necdet'im o hep
Hatırla Sevgili olabilir mi?
Kulüp'te muhteşem oynadı cidden.Ben onu ilk Ulan İstanbul’da izledim orda çok belli değildi deli halleri sonra izledim izledim ama Selim Songür’de aşık oldum adama
Jane Doe nerdesin? Bak kim olduğunu hatırlamakla kalmıyor yokluğunu da hissediyorum. İnşallah onu engellememişsinizdir zalımlar.
Ben de Mehmet Kurtuluş'aBen Salih Bademci’ye çok yükseliyorum ya çok hoş adam değil mi?
Mehmet ne yaYay erkeği, şeytan tüyü varGerçek hayatta dikkat etmek lazım, böyle ekrandan sevmek serbest ama
Erkek milleti. Baştaki emir hayal ürünü. Malesef sonraki emir gerçeklere daha uygun.benim de
Hem de Feriha 'Ben de senin gibi biriyle birlikte olsaydim' dediği icin.
Yanlış olduğunu anladım aşkım, sallamadım o yüzden jfjskfkkdMehmet ne yaniye Mehmet yazmışım ben oraya sana Mehmet demedim yanlış anlama
Ben yatabilirim kızlarla, sen yatamazsınErkek milleti. Baştaki emir hayal ürünü. Malesef sonraki emir gerçeklere daha uygun.
Ay erkeklere güvenmiyorumErkek milleti. Baştaki emir hayal ürünü. Malesef sonraki emir gerçeklere daha uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?