KK Nostalji Treni 🫠

Karadayı da çok güzel diziydi ya 🥲
Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili..aah ah..
Kaygısızlar, Yedi Numara, hâlâ izleyince kahkaha atarım.

Çok eski sayılmaz ama Türk dizilerinde Şahsiyet'i tek geçerim ❤️
Şahsiyet dijital diye es geçtim canım bence de aşırı iyiydi😻 Hatırla Sevgili de evet çok güzel ben sonuna kadar Necdetçiydim🥲

Ellerine sağlık 💜
Aynı kişiyi birden fazla uyardım ama ciddiye almadı
Muhtemelen o uyardım dediğiniz kişi burada alttan alttan laf soktuğunuz kişiydi. Sizinki de aktif üye hakkındaydı hatta kendisi buraya da yazdı. Konudan banlanması için ellerinizi ovuşturup bekliyordunuz sanırım.

O bahsettiği banlı üye hakkında burada kaç kişi kendisini zikretti. Lafı dolandıracağınıza sizi aramızda görmek istemiyoruz deyip dürüst olsaydınız keşke.

Bu kadarını beklemiyordum.

feliscatus feliscatus yeni gelenleri uyarır mısın aktif üye ve konular hakkında bebeyim

Şu ana dek iki üyeyi engelledim birisi sassy konusunda konu kişisel meselelere geldiği için diğeri de bugün ısrarla eski konu ve üyeleri soran yeni bir üye topiği tehlikeye düşürdüğü için. Asla keyfi iş yapmam taraf da tutmam ama 10 senemin sonunda bir toğiğimde kanlı bıçaklı olmadan herkes eğleniyor bunu da bozmak istemem.

Muhtemelen o uyardım dediğiniz kişi burada alttan alttan laf soktuğunuz kişiydi. Sizinki de aktif üye hakkındaydı hatta kendisi buraya da yazdı. Konudan banlanması için ellerinizi ovuşturup bekliyordunuz sanırım.

O bahsettiği banlı üye hakkında burada kaç kişi kendisini zikretti. Lafı dolandıracağınıza sizi aramızda görmek istemiyoruz deyip dürüst olsaydınız keşke.

Bu kadarını beklemiyordum.

Yo hayır, konu çok fazla yeni üyelere kaydığı için ben engelledim konudan. Üye çok yeni ve çok eski üyeleri merak ediyordu bana da şüpheli geldi merakı açıkçası. 2. Üyeliği de olabilir (bkz.ben) ama şeffaf olarak açıklayabilirdi bence. Keyfi olarak kimseyi susturma durumu yok lütfen yanlış anlamayın.

Ha bu arada görmediğim yeni üyeler hakkında diyalog olabilir o zaman herkes diğer arkadaşını uyarır sonuçta ben yönetici de değilim derdim sadece topiğimdeki tatlı sohbeti bitirmemek.

Şu ana dek iki üyeyi engelledim birisi sassy konusunda konu kişisel meselelere geldiği için diğeri de bugün ısrarla eski konu ve üyeleri soran yeni bir üye topiği tehlikeye düşürdüğü için. Asla keyfi iş yapmam taraf da tutmam ama 10 senemin sonunda bir toğiğimde kanlı bıçaklı olmadan herkes eğleniyor bunu da bozmak istemem.
Çal o zaman gardaşlık💃🏻🥳😂

images (2).jpeg

Karadayı da çok güzel diziydi ya 🥲
Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili..aah ah..
Kaygısızlar, Yedi Numara, hâlâ izleyince kahkaha atarım.

Çok eski sayılmaz ama Türk dizilerinde Şahsiyet'i tek geçerim ❤️

Aah ah nerde eski diziler 😔 yenilerden Şahsiyet, Masum. Bir Başkadır ve Kulüp’ü seviyorum ama eskiler bambaşkaydı. Ağa dizisi bile güzeldi ya (Asmalı Konak) 😔

Yo hayır, konu çok fazla yeni üyelere kaydığı için ben engelledim konudan. Üye çok yeni ve çok eski üyeleri merak ediyordu bana da şüpheli geldi merakı açıkçası. 2. Üyeliği de olabilir (bkz.ben) ama şeffaf olarak açıklayabilirdi bence. Keyfi olarak kimseyi susturma durumu yok lütfen yanlış anlamayın.

Ha bu arada görmediğim yeni üyeler hakkında diyalog olabilir o zaman herkes diğer arkadaşını uyarır sonuçta ben yönetici de değilim derdim sadece topiğimdeki tatlı sohbeti bitirmemek.
Ben gelince bir mesele dönüyordu, onun hakkında yazdım, sonra baktım yasakmış hemen düzenledim mesajı agsjsjxj

Anlamadığım için kenardan 🙄 böyle bakıyorum. 😂😂😂
Ben de sarıp sarıp aşkı memnuyu izliyorum izleyecek bir şey bulamadımmı. 😂😂 Yaprak dökümü de aradan biraz zaman geçince izleniyor. Şuan bambaşka biri diye dizi var onu beğendim gibi dexter a benziyor.

Back