- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.681
Her şey bulunur koca bulunmaz katipKoca velinimet çünkim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şey bulunur koca bulunmaz katipKoca velinimet çünkim.
Şahsiyet dijital diye es geçtim canım bence de aşırı iyiydiKaradayı da çok güzel diziydi ya
Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili..aah ah..
Kaygısızlar, Yedi Numara, hâlâ izleyince kahkaha atarım.
Çok eski sayılmaz ama Türk dizilerinde Şahsiyet'i tek geçerim![]()
Bütün konuşmaların şifreli. Bi bakıyorum bdv de yorum yapmışsın yine kimden bahsediyor acaba diye meraklanıyorum.BDV karıştır azıcık drkjgkf
Eski olmayan ama çok meraklı olanlar da var. Hem de hiç kimseyle samimi değilken yapılıyor bu
Muhtemelen o uyardım dediğiniz kişi burada alttan alttan laf soktuğunuz kişiydi. Sizinki de aktif üye hakkındaydı hatta kendisi buraya da yazdı. Konudan banlanması için ellerinizi ovuşturup bekliyordunuz sanırım.Ellerine sağlık
Aynı kişiyi birden fazla uyardım ama ciddiye almadı
feliscatus yeni gelenleri uyarır mısın aktif üye ve konular hakkında bebeyim
Muhtemelen o uyardım dediğiniz kişi burada alttan alttan laf soktuğunuz kişiydi. Sizinki de aktif üye hakkındaydı hatta kendisi buraya da yazdı. Konudan banlanması için ellerinizi ovuşturup bekliyordunuz sanırım.
O bahsettiği banlı üye hakkında burada kaç kişi kendisini zikretti. Lafı dolandıracağınıza sizi aramızda görmek istemiyoruz deyip dürüst olsaydınız keşke.
Bu kadarını beklemiyordum.
proteinli beslenmenin en kestirme yolu zengin bebeyi gondiklemek. zengin bebe de anca ölüyorum diye mi yola gelmiş?namus meselesi![]()
Çal o zaman gardaşlıkŞu ana dek iki üyeyi engelledim birisi sassy konusunda konu kişisel meselelere geldiği için diğeri de bugün ısrarla eski konu ve üyeleri soran yeni bir üye topiği tehlikeye düşürdüğü için. Asla keyfi iş yapmam taraf da tutmam ama 10 senemin sonunda bir toğiğimde kanlı bıçaklı olmadan herkes eğleniyor bunu da bozmak istemem.
Shakiranın en son yaptığı bıçaklı dans
Ya hahahshahhsahhsShakiranın en son yaptığı bıçaklı dans
Karadayı da çok güzel diziydi ya
Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili..aah ah..
Kaygısızlar, Yedi Numara, hâlâ izleyince kahkaha atarım.
Çok eski sayılmaz ama Türk dizilerinde Şahsiyet'i tek geçerim![]()
Ben gelince bir mesele dönüyordu, onun hakkında yazdım, sonra baktım yasakmış hemen düzenledim mesajı agsjsjxjYo hayır, konu çok fazla yeni üyelere kaydığı için ben engelledim konudan. Üye çok yeni ve çok eski üyeleri merak ediyordu bana da şüpheli geldi merakı açıkçası. 2. Üyeliği de olabilir (bkz.ben) ama şeffaf olarak açıklayabilirdi bence. Keyfi olarak kimseyi susturma durumu yok lütfen yanlış anlamayın.
Ha bu arada görmediğim yeni üyeler hakkında diyalog olabilir o zaman herkes diğer arkadaşını uyarır sonuçta ben yönetici de değilim derdim sadece topiğimdeki tatlı sohbeti bitirmemek.
Shakira mı uu o da olurShakiranın en son yaptığı bıçaklı dans
Ben gelince bir mesele dönüyordu, onun hakkında yazdım, sonra baktım yasakmış hemen düzenledim mesajı agsjsjxj
Feriha'nin da Gülsüm'ün de taktikleri çok varoşça ders de alamiyozproteinli beslenmenin en kestirme yolu zengin bebeyi gondiklemek. zengin bebe de anca ölüyorum diye mi yola gelmiş?
Feriha açığa çıktığında onun adına utanmam.Feriha'nin da Gülsüm'ün de taktikleri çok varoşça ders de alamiyoz![]()
çıkınca ben rahatladim öncesinde utanıyordum agsjxjd tuvalette elbise değiştiriyorduFeriha açığa çıktığında onun adına utanmam.![]()
Bi de bayıl istersen Feriha diyip bayılmasıçıkınca ben rahatladim öncesinde utanıyordum agsjxjd tuvalette elbise değiştiriyordu