KK Nostalji Treni 🫠

Fakir aile ve onlardan utanma, geri kafalı aile bireyleri vs. Feriha ile ortak. :KK70:
Yalnız Banu 1 yıl tıp kazandım deyip orada burada gezen bir tip. Bu konuda Feriha daha dürüsttü :KK70:
Yani manitacılık da ortak, zengin adamlar vs. :)
Ay ben bunu hatırladım ahsjjxjx
Feriha'nin tek doğrusu burslu işletme okumasiydi🤣

İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :KK68:

Ben de geride kaldığım konulara hiç bakmadan direkt konuya girecektim. Şuraya banu kraliçemin bir videosunu atayım da tanımayanlar tanısın. Muşmulu suratlı ferihayı hiç sevmiyorum. bin basar ona.

Ay ben bunu hatırladım ahsjjxjx
Feriha'nin tek doğrusu burslu işletme okumasiydi🤣
Benim ergenliğim Banu ile geçti :D Yakalanacak diye her bölüm heyecanla izlerdim, günlük diziydi bu bir de.
Annesiyle babası da kızımız tıp kazandı diye seviniyorlardı, Çapa'nın gururu modeliydi tam. :KK53:

Benim ergenliğim Banu ile geçti :KK70: Yakalanacak diye her bölüm heyecanla izlerdim, günlük diziydi bu bir de.
Annesiyle babası da kızımız tıp kazandı diye seviniyorlardı, Çapa'nın gururu modeliydi tam. :KK53:
Bu kızı biliyorum sen anlatınca hatırladım hahaha bakmam lazim 🤣🤣

Ben de geride kaldığım konulara hiç bakmadan direkt konuya girecektim. Şuraya banu kraliçemin bir videosunu atayım da tanımayanlar tanısın. Muşmulu suratlı ferihayı hiç sevmiyorum. bin basar ona.

Bu cirkefmis bunu sevdim🤣🤣🤣

Daha güzel bir kere :KK53: Ve daha akıllı, o kadar dolap çevirdi ki sayısını hatırlamıyorum.

Çirkef demeyelim de hazır cevap 🤓

Daha neşeli ve daha enerjik aynı zamanda. Feriha o kadar suratsızdı ki girdiği ortamın enerjisini düşürüyodu. Bir de gerçekçi olalım, gerçek hayatta emir gibi biri ferihaya değil handeye bakar :rolleyes: :KK33:
bence de, Feriha'nin ne özelliği vardi ki ahsjxjxm
20230921_214753.jpg

Çirkef demeyelim de hazır cevap 🤓

Daha neşeli ve daha enerjik aynı zamanda. Feriha o kadar suratsızdı ki girdiği ortamın enerjisini düşürüyodu. Bir de gerçekçi olalım, gerçek hayatta emir gibi biri ferihaya değil handeye bakar :rolleyes: :KK33:
Ayyy sus sus Hande de hala kızı Gülsüm'e yenilmişti ya :olamaz:

Ayyy sus sus Hande de hala kızı Gülsüm'e yenilmişti ya :olamaz:
Orası da ayrı bir saçmaydı. Koskoca bakan/milletvekili oğlunu (korayın babasının mesleği böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum) sırf namusumuzu kirletti ayağına aşkı memnu cemileyle evlendirdiler. Saçmalığın bu kadarı 🫠

Ezel, Poyraz Karayel, Behzat Ç, Elveda Rumeli, Kardeş Payı. Bunlar benim en sevdiklerim.
Karadayı da çok güzel diziydi ya 🥲
Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili..aah ah..
Kaygısızlar, Yedi Numara, hâlâ izleyince kahkaha atarım.

Çok eski sayılmaz ama Türk dizilerinde Şahsiyet'i tek geçerim ❤️

Back