- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.641
nasilsiiiiiinnBuralardayım da zalımlar ne çok konuşmuşsunuz. Nerdeyse 100 sayfa gerideyim
Ben yokken kız bile vermişiz @yenGEnC hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilsiiiiiinnBuralardayım da zalımlar ne çok konuşmuşsunuz. Nerdeyse 100 sayfa gerideyim
Halen çıtır kendisi13 mü çıtırmışsın![]()
Ay ben bunu hatırladım ahsjjxjxFakir aile ve onlardan utanma, geri kafalı aile bireyleri vs. Feriha ile ortak.
Yalnız Banu 1 yıl tıp kazandım deyip orada burada gezen bir tip. Bu konuda Feriha daha dürüsttü
Yani manitacılık da ortak, zengin adamlar vs. :)
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsınnasilsiiiiiinn
Benim ergenliğim Banu ile geçtiAy ben bunu hatırladım ahsjjxjx
Feriha'nin tek doğrusu burslu işletme okumasiydi![]()
yok ya yaslandim13 mü çıtırmışsın![]()
Bu kızı biliyorum sen anlatınca hatırladım hahaha bakmam lazimBenim ergenliğim Banu ile geçtiYakalanacak diye her bölüm heyecanla izlerdim, günlük diziydi bu bir de.
Annesiyle babası da kızımız tıp kazandı diye seviniyorlardı, Çapa'nın gururu modeliydi tam.![]()
Ezel, Poyraz Karayel, Behzat Ç, Elveda Rumeli, Kardeş Payı. Bunlar benim en sevdiklerim.Banu'yu bilmiyorum, 13 yaşında iken Feriha izlerdim, Emir'e aşıktım. Baktım da şimdi, 13 yaşında da güzel erkekler begeniyormusum agsijxmxx
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben de geride kaldığım konulara hiç bakmadan direkt konuya girecektim. Şuraya banu kraliçemin bir videosunu atayım da tanımayanlar tanısın. Muşmulu suratlı ferihayı hiç sevmiyorum. bin basar ona.
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Ben de geride kaldığım konulara hiç bakmadan direkt konuya girecektim. Şuraya banu kraliçemin bir videosunu atayım da tanımayanlar tanısın. Muşmulu suratlı ferihayı hiç sevmiyorum. bin basar ona.
poyraz karayeelEzel, Poyraz Karayel, Behzat Ç, Elveda Rumeli, Kardeş Payı. Bunlar benim en sevdiklerim.
Çirkef demeyelim de hazır cevapBu cirkefmis bunu sevdim![]()
Daha neşeli ve daha enerjik aynı zamanda. Feriha o kadar suratsızdı ki girdiği ortamın enerjisini düşürüyodu. Bir de gerçekçi olalım, gerçek hayatta emir gibi biri ferihaya değil handeye bakarDaha güzel bir kereVe daha akıllı, o kadar dolap çevirdi ki sayısını hatırlamıyorum.
bence de, Feriha'nin ne özelliği vardi ki ahsjxjxmÇirkef demeyelim de hazır cevap
Daha neşeli ve daha enerjik aynı zamanda. Feriha o kadar suratsızdı ki girdiği ortamın enerjisini düşürüyodu. Bir de gerçekçi olalım, gerçek hayatta emir gibi biri ferihaya değil handeye bakar![]()
![]()
Niye o kadar uzak kaldın sen de, 100 sayfa neeBuralardayım da zalımlar ne çok konuşmuşsunuz. Nerdeyse 100 sayfa gerideyim
Ayyy sus sus Hande de hala kızı Gülsüm'e yenilmişti yaÇirkef demeyelim de hazır cevap
Daha neşeli ve daha enerjik aynı zamanda. Feriha o kadar suratsızdı ki girdiği ortamın enerjisini düşürüyodu. Bir de gerçekçi olalım, gerçek hayatta emir gibi biri ferihaya değil handeye bakar![]()
![]()
Soğuk nevale, gergin, şirret, kart seslibence de, Feriha'nin ne özelliği vardi ki ahsjxjxm Eki Görüntüle 3305344
AHAHHAHAHAHA ciddenAyyy sus sus Hande de hala kızı Gülsüm'e yenilmişti ya![]()
Mor bir elbise vardi yukarı çekiyordu üstten, hatta sanırım bu bölüm de giyiyor ahsjxjSoğuk nevale, gergin, şirret, kart sesli
Ben şeyi de hiç anlamadım, o Cansu'nun kıyafetleri 3 kiloluk Fero'ya nasıl oluyordu mesela![]()
Orası da ayrı bir saçmaydı. Koskoca bakan/milletvekili oğlunu (korayın babasının mesleği böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum) sırf namusumuzu kirletti ayağına aşkı memnu cemileyle evlendirdiler. Saçmalığın bu kadarıAyyy sus sus Hande de hala kızı Gülsüm'e yenilmişti ya![]()
Karadayı da çok güzel diziydi yaEzel, Poyraz Karayel, Behzat Ç, Elveda Rumeli, Kardeş Payı. Bunlar benim en sevdiklerim.