- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.421
Heee vallla aynen öyle anlmıyom ben bunları zatenEşekten düşmüşün halinden eşekten düşen anlar ablam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee vallla aynen öyle anlmıyom ben bunları zatenEşekten düşmüşün halinden eşekten düşen anlar ablam
Kızımda oğlak burcu bide inat ki.Benimki oğlak. Ay oğlak-akrep nasıl acaba
Pek Bi severim. Kendine has giydiriyor. Bi de miss öyleUsul usul lafı koyup gitmesi yok mu
Biraz fazla konuşur ikizler, doğru ama zeki, fırlama, eğlenceli tarafı teraziye hitap eder.Ben sussun diye çoğu şeyi onaylayınca evet anlaşıyoruz genelde aman ağzımızın tadı kaçmasın modundayım
Ama yalan yok çok iyi dedikodu yapıyoruz birlikte
KK ünlüleri birbirine girer, ağzından yel alsınBi daha yapalım şu seçimleri
Akreple oğlak genelde uyumlu denir ama bence ikisi de zor burçlarBenimki oğlak. Ay oğlak-akrep nasıl acaba
Bir düşündüm şimdi zekidir çalışkandır orası kesin zatenBiraz fazla konuşur ikizler, doğru ama zeki, fırlama, eğlenceli tarafı teraziye hitap eder.
KK ünlüleri birbirine girer, ağzından yel alsın
CimaPiiiii dün bıraktığım topuk ilen cima konum hiç trend topic olmamış, üstüne şakalar yapılmamış kadının düşmanı gene kadın, insan kınadığını yaşamadan ölmez, başınıza gelince anlarsınız, bazı kırmızı üyeler sanki sitenin sahibi gibi zaten, İstiklal Marşı, kapanış
Valla hiç anlamam burçlardan . Terazi olduğumu bile biraz önce öğrendimBenimki oğlak. Ay oğlak-akrep nasıl acaba
Kırmızılar olarak sitenin sahibiyiz, başka soru?Piiiii dün bıraktığım topuk ilen cima konum hiç trend topic olmamış, üstüne şakalar yapılmamış kadının düşmanı gene kadın, insan kınadığını yaşamadan ölmez, başınıza gelince anlarsınız, bazı kırmızı üyeler sanki sitenin sahibi gibi zaten, İstiklal Marşı, kapanış
Aşkım dün sorun vardı sitede, dellendim, çok fazla hâkim olamadım ki mevzulara, affetGeldin mi gadın düşmanı
Hoş geldinn Keyifler gıcır valla şükür, sen nasılsın?
Günaydın Pare
Günaydın. Güzel oldu burası. Canı sıkılan geliyor.
Günaydın canısısı
Hatırlamıyorum bile ama hak etmemişti
Asabiliğim rahmetli babamdan kibarlığım rahmetli annemden ortaya karışık bende bide arnavut kızıyım
En 24 yaşındaEn havalı üye
Son kararınmı düşün derim meydan savaşı çıkar sonra buradaBi daha yapalım şu seçimleri
Zıtlık da değilde çok zor insanlar ya. İstiyorlar ki he diyip dinleyelim hep. Üstüne gittin mi hemen geri tepiyor. İnsanı strateji geliştirmek zorunda bırakıyorlarZıtız biz pekte anlaşamayız zevkler bile farklı yani
Kaç yaşında abla kızın?Kızımda oğlak burcu bide inat ki.
Hoşş geldinnnnPiiiii dün bıraktığım topuk ilen cima konum hiç trend topic olmamış, üstüne şakalar yapılmamış kadının düşmanı gene kadın, insan kınadığını yaşamadan ölmez, başınıza gelince anlarsınız, bazı kırmızı üyeler sanki sitenin sahibi gibi zaten, İstiklal Marşı, kapanış