- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.441
Yaa çıkmış mıydı diğerinde biri üstüme o konuyu atsınSon kararınmı düşün derim meydan savaşı çıkar sonra burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çıkmış mıydı diğerinde biri üstüme o konuyu atsınSon kararınmı düşün derim meydan savaşı çıkar sonra burada
34 yaşında 5 yaşındada bir tane kızı var.Kaç yaşında abla kızın?
Hele Bi zor olsun. Ben varken zor olmak ona mı kalmış.Akreple oğlak genelde uyumlu denir ama bence ikisi de zor burçlar
Ohoooooo neler oluyordu öyle,sonra bitti yarışma.Yaa çıkmış mıydı diğerinde biri üstüme o konuyu atsın
Fırlama ve eğlenceli mi adam köşe yastığı gibi koltukla bütünleşecek nerdeyseBiraz fazla konuşur ikizler, doğru ama zeki, fırlama, eğlenceli tarafı teraziye hitap eder.
Seni de en sürekli unutulan üye yapalım. Şaka şaka en tatlı.KK ünlüleri birbirine girer, ağzından yel alsın
Sen annemle yaşıtsın, ben de ekimde kızınla yaşıt olacağım, bebem yok, boşanık bekarım, herkese başarılar diliyorum34 yaşında 5 yaşındada bir tane kızı var.
Zor oldukları kesin zaten,kararsızlar birde anında fikir değişikliği yaşıyorlar.Zıtlık da değilde çok zor insanlar ya. İstiyorlar ki he diyip dinleyelim hep. Üstüne gittin mi hemen geri tepiyor. İnsanı strateji geliştirmek zorunda bırakıyorlar
Muhabbeti komik ve eğlencelidir amaFırlama ve eğlenceli mi adam köşe yastığı gibi koltukla bütünleşecek nerdeyse
O niye kızE ben kendimi buldum en saf üye. Saf derken baya saf iyi niyetli anlamında değil.
Anneye saygılar sevgilerSen annemle yaşıtsın, ben de ekimde kızınla yaşıt olacağım, bebem yok, boşanık bekarım, herkese başarılar diliyorum
Hoşş geldinnnn
İnanıyormuşum her KonuyaO niye kız
İyiyim canısı sağol sen nasılsın iyimisinHoşgördüm ablacım nasılsın?
Ben de her konuya fake diyorum yavrum, o daha kötü, boşverİnanıyormuşum her Konuya
Süper bence tam senlikk burçlar konusuEn RezEki Görüntüle 3304912 zan Kiraz üye de ben seçilecem bu gidişle
İlerde eğitimini almayı planlıyorum, bakalım, o zaman daha çok bilgi veririm sizlereSüper bence tam senlikk burçlar konusu
Ayne öyle. Bi de aynı olaya farklı tarihlerde çok farklı tepkiler veriyorlar .Zor oldukları kesin zaten,kararsızlar birde anında fikir değişikliği yaşıyorlar.