- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.461
İyiyim ben de bu gadın düşmanlarıyla uğraşıyorumİyiyim canısı sağol sen nasılsın iyimisin![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim ben de bu gadın düşmanlarıyla uğraşıyorumİyiyim canısı sağol sen nasılsın iyimisin![]()
Bizden de sana kocaman öpücüklerAnneye saygılar sevgiler![]()
Lahmacun konusunu görmedin galiba. Kadın dolandırıcıymış ben herkesle kavga etmişim dalga geçmeyin diye.Ben de her konuya fake diyorum yavrum, o daha kötü, boşver![]()
Seni de en sürekli unutulan üye yapalım.Şaka şaka en tatlı. 
Bakire iken masturbasyon bile uç noktaydı benim için, o kadar libidoluyum hiç topuk sokacak kıvama gelemedim nedense bunların hiçbişi yaşamamış olmalarına inanmıyorum ben.Piiiii dün bıraktığım topuk ilen cima konum hiç trend topic olmamış, üstüne şakalar yapılmamışkadının düşmanı gene kadın, insan kınadığını yaşamadan ölmez, başınıza gelince anlarsınız, bazı kırmızı üyeler sanki sitenin sahibi gibi zaten, İstiklal Marşı, kapanış
![]()
Bi kere hayırlı cumalar yerine hayırlı cimalar yazmış olmam rezaletiİyiyim ben de bu gadın düşmanlarıyla uğraşıyorum![]()
Benim kocam da ikizler ama iyidir ya kendisiZor oldukları kesin zaten,kararsızlar birde anında fikir değişikliği yaşıyorlar.
Şii, unutmak istiyorum, unutturmaya çalışıyorum, deşme işteLahmacun konusunu görmedin galiba. Kadın dolandırıcıymış ben herkesle kavga etmişim dalga geçmeyin diye.![]()
Ay maşallah Allah bağışlasın.34 yaşında 5 yaşındada bir tane kızı var.
Çok gömdüm zaten daha fazla hakkını yiyemeyeceğimMuhabbeti komik ve eğlencelidir ama![]()
Avatar da nick de efsaneler efsanesi yaÜyeliğin ilk yıllarında protesto ediyorum kısmı vardı bende boş durmayım edeyim dedim ettim evet,bir dayak yemediğim kalmıştı erkeksin sen diyenlerde oldu![]()
Daha vahimi avatar ve nick şikayet konusu oldu faşistmişim ben![]()
Lahmacun konusunu görmedin galiba. Kadın dolandırıcıymış ben herkesle kavga etmişim dalga geçmeyin diye.![]()
E doğru kanka, akrep olan sensinHele Bi zor olsun.Ben varken zor olmak ona mı kalmış.
![]()
İlerde eğitimini almayı planlıyorum, bakalım, o zaman daha çok bilgi veririm sizlere![]()
Ayne öyle. Bi de aynı olaya farklı tarihlerde çok farklı tepkiler veriyorlar .
Gadının düşmanı gene gadınnnn ben ayar veririm merak etmeeeİyiyim ben de bu gadın düşmanlarıyla uğraşıyorum![]()
Aldım öpücükleri çok sağolBizden de sana kocaman öpücükler![]()
Bak ben hatırladım seniii
Bi kere hayırlı cumalar yerine hayırlı cimalar yazmış olmam rezaleti![]()
Benim ki ne var bu kk da diye arada bakıyorÇok gömdüm zaten daha fazla hakkını yiyemeyeceğimevet birlikte iyi vakit geçiririz çoğunlukla
Olur da üyeliğimi bulursan canım kocacım diğer yazdıklarımı okuma seni seviyorum![]()
Bi kere hayırlı cumalar yerine hayırlı cimalar yazmış olmam rezaleti![]()
Yalnız tanımayan kişi de Nur, başka unutan yok ki, yüklenmeyin gadaşıma
Ben de hatırlıyorum, üzülme.
İyiler zaten ona bişi demiyoruz da,kararsız kısımları sinirrBenim kocam da ikizler ama iyidir ya kendisi![]()
Çok teşekkürler sağolAy maşallah Allah bağışlasın.![]()
Vallla öyle dedi birisi geçmiş yıllarda kıskandılar ayolllAvatar da nick de efsaneler efsanesi yaNe faşizmi
![]()