KK Nostalji Treni 🫠

Piiiii dün bıraktığım topuk ilen cima konum hiç trend topic olmamış, üstüne şakalar yapılmamış :110:kadının düşmanı gene kadın, insan kınadığını yaşamadan ölmez, başınıza gelince anlarsınız, bazı kırmızı üyeler sanki sitenin sahibi gibi zaten, İstiklal Marşı, kapanış :bicak:
Bakire iken masturbasyon bile uç noktaydı benim için, o kadar libidoluyum hiç topuk sokacak kıvama gelemedim nedense bunların hiçbişi yaşamamış olmalarına inanmıyorum ben. 😁😁😁

Üyeliğin ilk yıllarında protesto ediyorum kısmı vardı bende boş durmayım edeyim dedim ettim evet,bir dayak yemediğim kalmıştı erkeksin sen diyenlerde oldu :KK53: :KK70:
Daha vahimi avatar ve nick şikayet konusu oldu faşistmişim ben :KK70::KK70:
Avatar da nick de efsaneler efsanesi ya :KK53: Ne faşizmi 😂😂😂

İlerde eğitimini almayı planlıyorum, bakalım, o zaman daha çok bilgi veririm sizlere 💃🏻

Ayne öyle. Bi de aynı olaya farklı tarihlerde çok farklı tepkiler veriyorlar .

İyiyim ben de bu gadın düşmanlarıyla uğraşıyorum :KK53:
Gadının düşmanı gene gadınnnn ben ayar veririm merak etmeee :KK53:
Bizden de sana kocaman öpücükler 💋💋
Aldım öpücükleri çok sağol :KK200:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. abla hatırlıyor beni, hem de 2014ten 😳:nazar: Unutulan üye değilim ben, değilim değilim :mad:
Bak ben hatırladım seniii
Bi kere hayırlı cumalar yerine hayırlı cimalar yazmış olmam rezaleti 😂😂
:KK70::KK70:

Çok gömdüm zaten daha fazla hakkını yiyemeyeceğim 🫣🤭 evet birlikte iyi vakit geçiririz çoğunlukla🥹
Olur da üyeliğimi bulursan canım kocacım diğer yazdıklarımı okuma seni seviyorum 😘🤣
Benim ki ne var bu kk da diye arada bakıyor

Back