- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.397
- 508
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.381
Benim de ablamBenim oğlum da terazi bence çok güzel burç![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Pink heart :pink_heart: 🩷](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1fa77.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ablamBenim oğlum da terazi bence çok güzel burç![]()
Ben de en nahif üye seçilmiştim ya hfkskdks o eski halimden eser yok şimdiTeşekkür ederim o zaman,asabi üyede kıl farkıyla 1.liği kaçırmıştım 2.olmuştum,diğer bölümlerdede aday olmuştum hatta.
Avatar ve nickte 1. olmuştum,bide en ablada öyle.
Cherry zaten çok tatlıdır severim mesajlarını onunda.
Sabah ezanına kadar yemiş olmaları lazımdıDoğum günüm 2 Ocak (1 ocağın sabaha karşısı). Anneme doğum saatini sormuştum, "sen doğdun sabah ezanı okundu, yılbaşı yeni geçtiydi pastalar hep kalmıştı" demiştiYıllar sonra pastalara hayıflanması
![]()
Benim şansınım olmadığı kısımmış benden olsa olsa asabi olur koçişimde öyle asabi kadın diyeBen de en nahif üye seçilmiştim ya hfkskdks o eski halimden eser yok şimditerazi nahiflik ve kibarlığı var istemsiz ama o minnoş nahiflik kalmadı
![]()
Günaydın parecim hoş geldinGünaydın kızlarherkes iyimi
Hanim ablam Gunaydin hoş buldukBenim şansınım olmadığı kısımmış benden olsa olsa asabi olur koçişimde öyle asabi kadın diye![]()
Günaydın parecim hoş geldin![]()
Asabilikte kim birinci olmuştu hanım ablaTeşekkür ederim o zaman,asabi üyede kıl farkıyla 1.liği kaçırmıştım 2.olmuştum,diğer bölümlerdede aday olmuştum hatta.
Avatar ve nickte 1. olmuştum,bide en ablada öyle.
Cherry zaten çok tatlıdır severim mesajlarını onunda.
Günaydın. Güzel oldu burası. Canı sıkılan geliyor.Günaydın kızlarherkes iyimi
Bitirememişler demek kiSabah ezanına kadar yemiş olmaları lazımdıbence o yatsıdır.
![]()
Sende bi koç burcu agresifligi var demekBenim şansınım olmadığı kısımmış benden olsa olsa asabi olur koçişimde öyle asabi kadın diye![]()
Günaydın parecim hoş geldin![]()
Günaydın PareGünaydın kızlarherkes iyimi
Ben katılsaydım birinciydim.Asabilikte kim birinci olmuştu hanım ablahatırlamıyorum
Şu an baya çekişmeli geçerBen katılsaydım birinciydim.![]()
Katip polemiğe girmez. Lafı giydirir sinirlenmez.
Çat çut yapıştırıyor, sağlı sollu, ama sakin sakin hfjsjdks bayılıyorum tarzına.Katip polemiğe girmez. Lafı giydirir sinirlenmez.![]()
Günaydın canısısıHanim ablam Gunaydin hoş bulduk![]()
Hatırlamıyorum bile ama hak etmemiştiAsabilikte kim birinci olmuştu hanım ablahatırlamıyorum
Asabiliğim rahmetli babamdan kibarlığım rahmetli annemden ortaya karışık bende bide arnavut kızıyımSende bi koç burcu agresifligi var demek![]()
Allah rahmet eylesin ikisine deGünaydın canısısı
Hatırlamıyorum bile ama hak etmemişti
Asabiliğim rahmetli babamdan kibarlığım rahmetli annemden ortaya karışık bende bide arnavut kızıyım![]()
Geçen sene biri tavşan dedi bana dedi banaaaa konuda cinsellik yaniii attı tuttu kimler ne yapıyor diye anlayın işte lafı yedi o kadar.Çat çut yapıştırıyor, sağlı sollu, ama sakin sakin hfjsjdks bayılıyorum tarzına.
Hoş geldinnGünaydın kızlarherkes iyimi