- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.401
Amin çok sağol.Allah rahmet eylesin ikisine de
Oo Arnavut kini ve inadı da var mı sende o zaman?
Ama ben çok gördümBen terazi diye biliyorum, hiç başak diye duymadım
Ben en etliye sütlüye karışmadan efendice takılıp eğlenen üye seçilmek istiyorumBi daha yapalım şu seçimleri
İkizler ve terazi genelde çok iyi anlaşır, aynı element grubu zatenAma ben çok gördüm
Neyse teşekkürler bu yaşımda burcumu öğrendim
Peki ikizler erkeğiyle evlenerek ayvayı yemiş miyim
Ahaaaaa bendensin geneAma ben çok gördüm
Sen zaten harikasınAmin çok sağol.
Valla yok desem inanırmısın bir tarafım annem herhalde hiç bilmem kin ve inadı.
Ben senin genelde esprili tarafını görüyorum. En komik üyeye aday olabilirsin.Ben en etliye sütlüye karışmadan efendice takılıp eğlenen üye seçilmek istiyorum
Arada yükselsem de sayılmaz bence
Çat çut yapıştırıyor, sağlı sollu, ama sakin sakin hfjsjdks bayılıyorum tarzına.
Ay teveccühün canımın içiBen senin genelde esprili tarafını görüyorum. En komik üyeye aday olabilirsin.
Zıtız biz pekte anlaşamayız zevkler bile farklı yaniİkizler ve terazi genelde çok iyi anlaşır, aynı element grubu zaten
O da koç diye hatırlıyorumBibibella da güzel sinirlenir.
İste yine diyorummm, haritaya bakmak lazım, tek burçla olacak iş değilZıtız biz pekte anlaşamayız zevkler bile farklı yani
Aman efendim estafurullahSen zaten harikasın
Ben sussun diye çoğu şeyi onaylayınca evet anlaşıyoruzİkizler ve terazi genelde çok iyi anlaşır, aynı element grubu zaten
En vampir üye strestopuAy teveccühün canımın içiKendi çapımda eğleniyorum işte Çok daha komikleri var bence forumda, kahkaha atıyorum okurken hfjsjdkks
Yok gene olmaz beyzken siyaha dönnümek gibiiİste yine diyorummm, haritaya bakmak lazım, tek burçla olacak iş değil
Usul usul lafı koyup gitmesi yok muKatip polemiğe girmez. Lafı giydirir sinirlenmez.
Eşekten düşmüşün halinden eşekten düşen anlar ablamAhaaaaa bendensin geneayva az gelir dermişimmm
Benimki oğlak. Ay oğlak-akrep nasıl acabaAma ben çok gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?