KK Nostalji Treni 🫠

Valla ne ararsan ne sorarsan, ağzın açık kalır:KK53:
Öyle fal falan değil tabii ki, o şarlatanlık.
Mesela benim çok sık bel ve kemik ağrım olur, yükselen burcumla ilintili imiş bu durum, ben anlatmadan söylemişti tanıdığım iki astrolog hanım.
Haritamda bi yerleşimde bulunan gezegen birden fazla evlilik yapacağıma işaret imiş mesela, ikinci evlilik olur genelde bu durumda demişlerdi boşandığımı bilmeden.
Kaldı bile 😆😆

Ben seviyorum böyle şeyleri ya, öyle saçma sapan burç yorumları, günlük fallar falan değil astroloji, işinin ehline denk gelirsen neler neler var içinde, eskiden büyük devlet adamları yıldızname baktırmadan büyük adımlar atmazlarmış mesela. Atatürk'ün cumhuriyeti ilan ederken tarih seçimi için yıldıznameye baktırdığı da söylenir.

Ben de seni hatırlıyorum, eski bi kaç aylık girdiğim dönemde enler yarışması olmuştu. Sana oy vermiştim hatta 🙈 En sıcak mı öyle bi kategoride, fazla kimseyi tanımıyorum ama hanım abla sıcak geldi bana demiştim. Eskiden hatırladığım bir de @MissCherryBlossom vardı, onun da BDV yorumlarını seviyordum.
Teşekkür ederim o zaman,asabi üyede kıl farkıyla 1.liği kaçırmıştım 2.olmuştum,diğer bölümlerdede aday olmuştum hatta.
Avatar ve nickte 1. olmuştum,bide en ablada öyle.
Cherry zaten çok tatlıdır severim mesajlarını onunda.

Valla ne ararsan ne sorarsan, ağzın açık kalır:KK53:
Öyle fal falan değil tabii ki, o şarlatanlık.
Mesela benim çok sık bel ve kemik ağrım olur, yükselen burcumla ilintili imiş bu durum, ben anlatmadan söylemişti tanıdığım iki astrolog hanım.
Haritamda bi yerleşimde bulunan gezegen birden fazla evlilik yapacağıma işaret imiş mesela, ikinci evlilik olur genelde bu durumda demişlerdi boşandığımı bilmeden.
Arkadaşım kişilik analizi gibi bir şey yaptırmıştı burçlardan yola çıkarak ondan mı bahsediyoruz?

Ben de seni hatırlıyorum, eski bi kaç aylık girdiğim dönemde enler yarışması olmuştu. Sana oy vermiştim hatta 🙈 En sıcak mı öyle bi kategoride, fazla kimseyi tanımıyorum ama hanım abla sıcak geldi bana demiştim. Eskiden hatırladığım bir de @MissCherryBlossom vardı, onun da BDV yorumlarını seviyordum.
Ben de seviyorum. Dan dun esirgemeden yapıştırıyor. 😂😂

Sabah ezanıynan mı akşam ezanıynan mı bu gibi durumlarda ona bakıyoruz 😂😂
Onu bilmiyorum ki hiç
Eminiz demi 🫣 kesin bilgi olarak yayabiliriz 🤭
Terazi Burcu Tarihleri ve Günleri Nelerdir?

Terazi burcunun doğum tarihi: 23 Eylül - 22 Ekim
Güçlü Yönler: Denge, adalet, barış.
Nitelikler: Nezaket, girişkenlik.
Hatalar: Tereddüt, yüzeysellik.

23 Eylül ile 22 Ekim tarihleri arasında doğan herkes terazi burcu olmaktadır. Terazi, kova ve ikizler gibi hava grubudur. Adaletli olan bu burç, her zaman okumayı ve araştırmayı sever. Terazi güzellik ve sevgi gezegeni olan Venüs‘ten etkilenir. Kendine bakmayı ve bakımlı olan bir burçtur.

Onu bilmiyorum ki hiç

Terazi Burcu Tarihleri ve Günleri Nelerdir?

Terazi burcunun doğum tarihi: 23 Eylül - 22 Ekim
Güçlü Yönler: Denge, adalet, barış.
Nitelikler: Nezaket, girişkenlik.
Hatalar: Tereddüt, yüzeysellik.

23 Eylül ile 22 Ekim tarihleri arasında doğan herkes terazi burcu olmaktadır. Terazi, kova ve ikizler gibi hava grubudur. Adaletli olan bu burç, her zaman okumayı ve araştırmayı sever. Terazi güzellik ve sevgi gezegeni olan Venüs‘ten etkilenir. Kendine bakmayı ve bakımlı olan bir burçtur.
Benim oğlum da terazi bence çok güzel burç 🥰

Aynen aynen hastaneye gittin tamam gerisi flu 😂😂
Doğum günüm 2 Ocak (1 ocağın sabaha karşısı). Anneme doğum saatini sormuştum, "sen doğdun sabah ezanı okundu, yılbaşı yeni geçtiydi pastalar hep kalmıştı" demişti :KK70: Yıllar sonra pastalara hayıflanması 🥲

Doğum günüm 2 Ocak (1 ocağın sabaha karşısı). Anneme doğum saatini sormuştum, "sen doğdun sabah ezanı okundu, yılbaşı yeni geçtiydi pastalar hep kalmıştı" demişti :KK70: Yıllar sonra pastalara hayıflanması 🥲
Kıyamam aklı pastada kalmış demek ki,yiyemedi tabi :KK53:

Back