• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kk nin tatli kadinlari hadi beni bastan yaratin :)) fotografli

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptir sekerim yaptir :)) sevgiline süpris olur gelinceeeee delikafadulden

bende pınar altugdaki gibi bi renk istiyorum ama dip boy flan ugraşmk istemiyorum ufff :(((

bence kahve tonları sana yakışır cnm,hiç kilolu deglsin ayrıca,yüzün fiziğin güzel,bi kaç ay snra istiyosn braz daha kilo vereblrsn,eski kıyafetlende olur ozmn...gidip büyk beden şeyler alma sakın cnm
topuklu giyemyorum bebekten dolayı dedin,babet giy hep...yaz geliyo zaten sandalet fln al :))))

ayyy arkadaşım sen bize nispetmi yapıyon ne var halinde.bende senin gibi olsam hiç takmam bile kiloyu.bence tam süpersin:lepi:

bence saçlarını teğet kesim diyolar ya, omuz hizasında katlı falan öyle kestir a.s
kızıl da gölge attır...

ayyy arkadaşım sen bize nispetmi yapıyon ne var halinde.bende senin gibi olsam hiç takmam bile kiloyu.bence tam süpersin:lepi:

olurmu hic talimm en son bir ay önce 10 kilo fazlaligim vardi :1no2:

saolun canlarim dediklerinizi düsünüyorum ay basindada kuaföre gidip bidegisiklige ugramak istiyorum
bir sorum var emziriyorum kadin doktorumda boyayapma demisti
displerini boyatmadan islemlerini yaptirtcam kötü olmaz dimi yani sanki bir iki ay önce yapilmis gibi olur

ablacım saçlarına karamel golge attırırsan cok hos durur ve pınar altuga bin basarsn en taşş anne :D
kesimide guzel hiç oynama :)) kıyafete gelnce de açık cıvıl cıvl renkler giy gordgm kaadryla etek sevıosun cok guzel elbiseler var yenı modeller var belden kemerlı onlar cok hos durur snde :D

canım ya fıstık gıbısın masallah.bır yerını degısmesende olur bence.harıkasın güzelım...

sen delirmişsin:S ne fazla kilosundan bahsediyosun muhteşemsin ya:S bence saclarını küt kestir.. gerçekten sana cok yakısıcak ve modern bi görünüm oluşturucak.. çok güzel bi yüzün var..

hepinize tesekkür ederim canlarim ..... cikolata karemalbakir renkleri arasinda kararsizim
ay basi param gelsin ilk isim kuaföre gitmek olucak sonra sonraki yeni fotografimida sizlerle paylasicam :))

çok guzelsın ...saçlarının rengını çok uç seyler yapma sakın...bıraz açık bır kahve karamel gıder sana...
fazlalıgın yok aslında ama sen kendını rahatsız hıssedıyorsan o 10 kıloyuda yavas yavas verırsın...bebegın buyudukce kılolarda gıder..acele edıp te kendını sıkma...fıstık gıbısın...:hooray:

valla cnm ben sende değiştirilecek hiç bşy bulamadım mşlh çok hoşsun..sadece saçlarının rengini hafif kırsan yeter oda değişiklik illaki sitiyosan yoksa siyah saç ayrı bi hava katmış sana:)bende evlenemde böle iki dogum yapamda senin gibi olayım daha ne isterim kıs:)

cok tatlısın masallah fızıgınde o kadar kotu degıl hatta formdasın ıkı cocuk annesı olarak..zamanla kılo verırsın ..saclarının rengını degıstırme bence ama boydan kısaltabılırsın mesela vıctorıa bechamın sac kesımı yuzune gıdebılır hareket gelır uzun sac sıkıcı oluyor genelde ...makyajını da sade gundelık makyaj tercıh et esmersın ben de senın gıbıyım far olarak sıyah ve grı ok guzel oluyor farı ınce tabaka surup ayıyorum cok hos oluyor boyle kullanabılırsın..kıyafetlerını de yıne tunık tarzı yada elbıse trz gıyebılırsın kot vs..hepsı uyar sana

saolun kizlar aslinda sacimi o sekilde kestirmek isterimde emin degilim yakisip yakismicagindan
saclarim cok gür gercekten

inanmıyorum canım harikasınn ya maşlaahhh 2.çocuğunu dünyaya getirdin ve 61 kilosun
maşllah fıstık gibisinn hiç fazlan yok canımmm ya hayran kaldım sanaa :nazar: :nazar: :nazar:

:1hug: a.s. canim benim saol o sizin güzelliginiz

bakalim yarin vaktim olursa kuafördeyimmmmmmmm

sen delirmişsin:S ne fazla kilosundan bahsediyosun muhteşemsin ya:S bence saclarını küt kestir.. gerçekten sana cok yakısıcak ve modern bi görünüm oluşturucak.. çok güzel bi yüzün var..

bende olugelıne katılıyorum cnm düşünürsen tabiki

gidiyorum kizlar kuaföreeeeee bakalim degisik yaptirtmak istiyorum gelince yazarim sizlere öpüyorum hepinizi canlarim oglusumla beraber

bence çok güzellsinn hiçbir değişikliğe gerek yok ama bazen insan sıkılıyor haklısın bence röflede gider sana ama kilonda bi problem yok zaten bebişinle uğraşırken farketmeden gidiverir o kilolar :))

Back