KK nın öğretmenleri, buyrun sohbete!

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.288
34.798
39
Selam arkadaşlar,gördüğüm kadarıyla öğretmenler var forumumuzda.gelin biz de sıkıntılarımızı,işimizi gücümüzü burda konuşalım birbirimize destek olalım.turkbayragi

ışte geldim burdayımmm, benimde öğretmenlikte 2. yılım :) Ne zaman mezun oldum hala inanamıyorum :))

Son düzenleme:
slm
lütfen evlilik topıcıne sadece evlılıkle yapılacak sohbetler için topıc acınız
yetkılıye bıldırıp sizin için uygun olan alana alınsın
çünkü öğretmen için zaten topıcler var

sevgıler

pardon bilmiyordum...ama şunu anlamadım burda konuşulan her konu evlilikle mi ilgili?
evli öğretmenler buyrun sohbete deseydim konu kapatılmayacaktı anladığım kadarıyla!bi kelime oyunu mu yani her şey?

olsun valla dursun burda bu topik. öğretmenlere saygı yok mu he he. şaka bi yana
ben de öğretmenim . bu yıl 3. senem. bir de yarım dönem ücretlim var. işimiz çooookk zor. ama en zevkli meslek

selam a.s.
Ben de 3. yılıma girmek üzereyim meslekte. Evet işimiz gerçekten çook zor.

Başlıkta topikte evlilikle ilgili sohbet bölümü demiyor sadece sohbet bölümü diyor o halde bu bölümde herkes sohbet edebilir sanırım.Ben de varımmmm.

Evli öğretmenler sizler deneyimlerinizi anlatın o zamanda konu bu bölüme uygun olsun.Malum burası evlilik hazırlığı bölümünün sohbet bölümü :) Evli öğretmenler bende evlenicem yakında hayırlısıyla.Okul ve evlilik yorucu oluyor mu?Kaç saat dersiniz var haftada?Yemeğe temizliğe eşinize zaman ayırabiliyor musunuz?

ben de 3. yılıma girdim bu sene ve 3 ay önce evlendim.baya yoruluyorum arkadaşlar yaa,zormuş iş hayatı ve evlilik

slm ben de geldimmmmmmmmmmmmm.öğretmenlikte 3.yılıma girdim ve 1 yıldır evliyim.gerçekten hem iş hem ev çok zor.bebeğimiz olsun istiyoz ama ben bitürlü cesaret edemiyom.üçünü bir idare edemem diye.en azından 1 yıl daha evle işi yürütiyim pratik kazanıyim sonra bebek diyorum.hayırlısı bakalım.bu arada yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun hepimize.opuyorumnanaktan

Ayy zor mu gerçekten??Bende çok yavaş hareket eden biriyim,işim gücüm hiç bitmez artık off :sinifsinif:

slm ben de geldimmmmmmmmmmmmm.öğretmenlikte 3.yılıma girdim ve 1 yıldır evliyim.gerçekten hem iş hem ev çok zor.bebeğimiz olsun istiyoz ama ben bitürlü cesaret edemiyom.üçünü bir idare edemem diye.en azından 1 yıl daha evle işi yürütiyim pratik kazanıyim sonra bebek diyorum.hayırlısı bakalım.bu arada yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun hepimize.opuyorumnanaktan

ben bu yıla kadar hiç korkmuyordum ev işlerinden ama bu yıl ders saatlerim çok arttı. 26saat derse gireceğim ve önümüzdeki yıl yani düğünden sonra da bu böyle olacak. bir de haftasonu ÖSS hazırlık kursları açılacak.hangi ara ev işi yapacağım bilmiyorum.

ooo yusumcum senin işin zor,çünkü bana haftasonu yetmiyor açıkçası.hafta içi evi süpürüp silmeme rağmen haftasonuna bi dünya iş kalıyor yine.tabi ben yavaş yapıyorum biraz da malum tecrübesizlik,zamanla biraz daha hızlanırım mutlaka ama o zamana kadar işim var,baya yıpranacağım.
bu arada çoğunumuz aynı dönemde başlamışız herhalde,herkes 3. yılını çalışıyor.

X