- 7 Mayıs 2008
- 968
- 1
- Konu Sahibi bayankahkaha
- #1.901
ana bu topic ayaktaymış hala
sevindim yahu güzel sohbetlerimiz vardı burda
nasılsın bayan kahkaha
sevindim yahu güzel sohbetlerimiz vardı burda
nasılsın bayan kahkaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim kizlarrrrrrrrrrhemide bomba gibi geldim :))))))isten ayrilmakti kazaydi hastalikdi derken harika olarak geri döndüm burayi görüncede cokk sevindim dogrusu özşemiism sizleri kizlar ben dj-yorumculuk yapiyom:)))netde radyoda hahah dunaksamda kendı radyomu kurdum bekelrim sileride heheheh
sizleri seviyommmmmmmmmmm
geldim kizlarrrrrrrrrrhemide bomba gibi geldim :))))))isten ayrilmakti kazaydi hastalikdi derken harika olarak geri döndüm burayi görüncede cokk sevindim dogrusu özşemiism sizleri kizlar ben dj-yorumculuk yapiyom:)))netde radyoda hahah dunaksamda kendı radyomu kurdum bekelrim sileride heheheh
sizleri seviyommmmmmmmmmm
Hangi radyo bilgi verirmisin?
Gerçi şiir falan demişsin ama merak ettim.
Bence buradan açıklasın.Merak eden olabilir.
Açıklamasa da öneml değil.Demekki topiğine
önem vermiyooooooo.............................
arzucaaaaaaaa ne diyosun bakem ardımdan sen benıom topıcım degıl dostlarım onmelı buradki onlardan vazgecmem laydim karanligim hepsini ayrı sevirem ben ya secım uzerı malum claısmalr ben ente oturdummu buraya bakmadan yapamıyomkı evet canım net uzerınden yayın yapıyorum sohbet edıyoruz eglenıyoruz sarkılar calıp sıırler okuyorum:))şair dostların sıırlerını buyrun gelın ama pazartesınden sonra b.sayar bozuldu((((((((( yayın yapmıyorum ıkı gundur format atım hemen gelıcem mucukssssssssssssss dedıkodumu yapmayın bakem heeeeeeeeeee
hepınızı sevıyommmmmmmmmmmm
selam canım keyıfler ıyı saglıgıma kavustum kaza sonrası bayagı cektım ama sukur sımdı cok ıyıyım:))semn nasılsınc anım nasıl gecıyor gunlerın