kk nın en güzelleri buraya:))

ana bu topic ayaktaymış hala
sevindim yahu güzel sohbetlerimiz vardı burda
nasılsın bayan kahkaha

selammcanımm he valla ben yokum herkes terketmis tabii ben diyorum cirkin bunlar ondan terk etmislerrrrrrrrrrrr hahahah :))nasilsiniz canlar deri dönup okuyamdım yazılanları

geldim kizlarrrrrrrrrrhemide bomba gibi geldim :))))))isten ayrilmakti kazaydi hastalikdi derken harika olarak geri döndüm burayi görüncede cokk sevindim dogrusu özşemiism sizleri kizlar ben dj-yorumculuk yapiyom:)))netde radyoda hahah dunaksamda kendı radyomu kurdum bekelrim sileride heheheh
sizleri seviyommmmmmmmmmm

hoşgeldin arkadaşım aramıza tekrardan
çok geçmiş olsun canım duyunca üzüldüm telinde olmadığından
geçmiş olsun dileklerimi iletemedim
arada da olsa sayfayı ayakta tutmaya çalıştık neyse
yeniden hayat bulduğuna sevindim
nerde dj'lik yapıyon kendi radyon nerde
bildir anacım dinlerim senia.s

oyy canımsın yaa sagolun sende yokmuydu telım benım :))ya leydi ye ne olmus aryacamda disimden konusamıyorum anlayamz kızcagız konustuklarımı hehehehehn bak lınkı verem gunduzde lıste yayın atıyorum bazen siir okuyorum hahah cok eglenıyorum

bekelrımm

Romantik - Flash Index

geldim kizlarrrrrrrrrrhemide bomba gibi geldim :))))))isten ayrilmakti kazaydi hastalikdi derken harika olarak geri döndüm burayi görüncede cokk sevindim dogrusu özşemiism sizleri kizlar ben dj-yorumculuk yapiyom:)))netde radyoda hahah dunaksamda kendı radyomu kurdum bekelrim sileride heheheh
sizleri seviyommmmmmmmmmm

dj yorumculuk mu CADIARZU
valla şaşırmadım başbakan olsan da şaşırmam kaydirigubbakcemile
her işi yaparsın kaydirigubbakcemile5

Bence buradan açıklasın.Merak eden olabilir.

Açıklamasa da öneml değil.Demekki topiğine

önem vermiyooooooo.............................

Bence buradan açıklasın.Merak eden olabilir.

Açıklamasa da öneml değil.Demekki topiğine

önem vermiyooooooo.............................

-tatlicadiarzu-
önem vermiyo demiyelim de KK ya uğramıyor
KK ya girdiği anda bu topictedir yerimseniben

arzucaaaaaaaa ne diyosun bakem ardımdan sen benıom topıcım degıl dostlarım onmelı buradki onlardan vazgecmem laydim karanligim hepsini ayrı sevirem ben ya secım uzerı malum claısmalr ben ente oturdummu buraya bakmadan yapamıyomkı evet canım net uzerınden yayın yapıyorum sohbet edıyoruz eglenıyoruz sarkılar calıp sıırler okuyorum:))şair dostların sıırlerını buyrun gelın ama pazartesınden sonra b.sayar bozuldu:KK43:((((((((( yayın yapmıyorum ıkı gundur format atım hemen gelıcem mucukssssssssssssss dedıkodumu yapmayın bakem heeeeeeeeeee
hepınızı sevıyommmmmmmmmmmm

kolay gelsin canım arkadaşım bayankahkaha sen keyfine bak arada olsa yürütüyok bu topingi
şu seçimler biter bitmez burdasın yoksa:kızgın: :mymeka:

arzucaaaaaaaa ne diyosun bakem ardımdan sen benıom topıcım degıl dostlarım onmelı buradki onlardan vazgecmem laydim karanligim hepsini ayrı sevirem ben ya secım uzerı malum claısmalr ben ente oturdummu buraya bakmadan yapamıyomkı evet canım net uzerınden yayın yapıyorum sohbet edıyoruz eglenıyoruz sarkılar calıp sıırler okuyorum:))şair dostların sıırlerını buyrun gelın ama pazartesınden sonra b.sayar bozuldu:KK43:((((((((( yayın yapmıyorum ıkı gundur format atım hemen gelıcem mucukssssssssssssss dedıkodumu yapmayın bakem heeeeeeeeeee
hepınızı sevıyommmmmmmmmmmm

a.s.a.s.a.s. bu çiçekler sana
seçimleri atlat hepberaberiz inşallah Şeniz

hahah valal arzuca bılmem ne dedın ama bak radyoyu acamıyorum:KK43:(((((( heheh sak bır yana sende hosgelmıssınc naımcım evet az kaldı bu hafta atladımı yasasınnnnnnn gene burarlardayım ınsallah heheeh benı bı gorsenız bı zayıfşladım o eskı asu yohtur artıkınnnnnnnnbaharda bulusalım kızlarrrrrrrrr özledımmmmmmmm nerde bıcım kızlar:)

selam canım keyıfler ıyı saglıgıma kavustum kaza sonrası bayagı cektım ama sukur sımdı cok ıyıyım:))semn nasılsınc anım nasıl gecıyor gunlerın

X