kk nın en güzelleri buraya:))

Selam kızlar. Kız gbk bukadarcık şeyden mi böyle tepki verdın nan! :eek:klava: Benim kociş eve yorgun argın gelir. Ben bir yere gidelim desem hemen yatar çok yorgunum der. Ne yazık ki hiç hafta tatili de yok. Haftanın 7 günü çalışıyo garibim. Ben de bişi diyemiyorum napim... Bak seninki pasta yemeye götürüyo sen tafır yapıyon! Kız hemenjik koş ara kocanı. Özür dile. Ben bundan yaptım. Seni çok sefdiimden kıskandıımdan ööle yaptım falan de şeker... Neşeli neşeli gel soora yanımısa... Hadi bakim koş çıbık! :eek:klava:

kız Allah seni ne etmesin emi benim herif beni bişiler yemeye götürse ben onu başımın üstünde taşırım nan

bayankahkaha benim testleri sormuşsun
taaaaa bayramdanda 1 hafta önce smir aldılar benden
hala sonucu almaya gidemedik
bende bilmiyom sonucu
o sonuca göre bi test daha yapılacak iyi huylumu kötü huylumu diye

Canım smiri ihmal etme. Artık git doktora canım. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz...

Siz gidin bakalım buluşmalara. Bunun başka topingi yok mu yaaa! Niye burda konuşuyonuz nisbet yapar gibi. :eek:klava:

sana hiç nispet yapar mıyım hiç
gelmeni çok isterdim ama :çok üzgünüm:
belki bi günlük gezi düzenleriz de geliriz sende gezdirirsin

Yok be canim çok üzüldü,akşam beni pasta yemeğe götürüyordu bende istemiyorum dedim yemem senin pastani diye bağirdim milletin yaninda...

afferin iyi yaptın
tam sopalık garısın be :mymeka:

:eek:klava:
günaydınnnn
kızlar ya hangı buluşmaya gideceğinizden haberım olsun kaçırmıyım sızı ya
bu arada 1 kasım buluşmasına gelemeyeceğim
para günüm var benneyaptımki ona göre ayarladım da yanlış ayarladım
ya

heh afferın sana sen dedin bızde ayarladık kaydirigubbakcemile nolcek şimdi bır gun gıtmeyıver gunune benımd edenk gelecek sanırım gıtmıcem:)sizle ayda yılda bır bulusuyom nasılsa gundekılerle 15 de bır:)) benc emahsuru yok ozman herkese duyuru yapmak lazım 8-11 dıye

bayan kahkahaya sölim de 1 kasım buluşmasını 8e ertelesin sırnaşık şey
biz buluşuruz canım evlerde

ooo hanı evlere gıdılmezdı hatunum vay senıııııkaydirigubbakcemile

merhaba çirkin kızlar..ne haber...:))))

ne o canımcım nıye degıstın avatarını heheheheh

dematcim canım sen neden bu kadar rahat vdavranıyorsun kı eşine soylesene alın simir dr bı rgozterın bakalım inşallah iyi cıkacak ama olsun sormak lazım ahh ahhh hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz canımcım sabırlı ol herseyı gönlune göre versin allah

bayan kahkaha 08-11 de ne anlamadım yaa :nazar:
8ınde buluşalım diyorum hem ank06 da gelir kaydirigubbakcemile2
topiğini sildirirsin yeniden topic acarsın nolcek kaydirigubbakcemile3

bayan kahkaha 08-11 de ne anlamadım yaa :nazar:
8ınde buluşalım diyorum hem ank06 da gelir kaydirigubbakcemile2
topiğini sildirirsin yeniden topic acarsın nolcek kaydirigubbakcemile3

günaydın 08 kasım canım dedımya benım ıcın hava hoş listedekı dıger arkadslarda duysun fıkırlerını yazsın dıye dığer topice yazdım zatiyerimseniben

kızlar günaydın
ben yeni kalktım ama uykumu alamadım
yatmaya gidiyorum tekrar
dr a gitmek bügünde yattı zaten
kaza yapmış araba pelt olmuş
işlemlerle uğraşıyo

günaydın 08 kasım canım dedımya benım ıcın hava hoş listedekı dıger arkadslarda duysun fıkırlerını yazsın dıye dığer topice yazdım zatiyerimseniben

valla şimdiden sölim olursa1 kasım gelemicem :çok üzgünüm:
çiğ köfte toplantısına gelırım
hatta buluşur gıderız senle

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrr
bu arada benim evde herşey yoluna girdi
kiz lady az daha yakalancaktik kocama tam yanimda konuşuyorduk...
Buluşma gününü ayarlayin artik yaaa

X