kk nın en güzelleri buraya:))

demet aloooooooooooo
topinğ sahibi bayankahkaha alooooooooooooooo
kısacası hatunlar sizlere aloooooooooooooooooooo nerdesiniz ya
geliyom gidiyom yoksunuz yav
beni sevmedinizmi yoksammmmmmmmmmm:roflol:

heheh ben burdayım sabh erkendendr gıttık kızımın kontrolu vardı dr kuculdugunu bır y sonra kontrole gelmesını soyledı cok ıyıbır hbaer bu sonra kızların alısverısı ıftarada dısardaydık tam eve donerken cdırın oradan gecıyordum hadı bı arkadslara selm verım dedım valla saatı 12 etmısım bıraz sahura burdayız deyıp duruyodu arkadslarda:))eh eeve geldım sımdıde yarına kızlara kurabıye yappıyorum yurtta yerler dıye yarınd ayokum kızalrımı okulalrına yerlestırmeye yalova bursa hattı yapacam da :))sızlere ben yokken bol sohbetler cnlarrrrrr:1hug:yaramazlık yokkkkkk:eek:klava:

ne oluyor burda bakiim :mymeka: 3 gün banlandık topicler açılmış bizim tayfa değişmiş ....

laydiiiii nee oluyorrr kısımm korkuyorum vallaaa :1shok:

neysee şekerim geldim ben yeniden aranızda olmak güselll hepiniziii kocaman Şeniz

a.s.

canımm gecmıs olsun ne yaramazlık yaptınd abanlandın bakalım:))) ozledık senı yaa demet hatun bak bızım dıger guzel geldı sen yandın başedemezsın bızım guzellerle dıym ben:))))))

Asumancım bak canım bende buradayım herhalde :sm_cool:
KK ' nın en güzeli benim herhalde
Lady 34 havalara girmesin bakalım
Ne dedi bana senin yaşına geldiğimde ben çürürüm demedimi

haha hosgeldın gulumm evet bunlar curuk yaaa tacı san verdım gıttı demt catla bakalım:hooray:

bakamrısınız gecenın bu saatı ve ben kendı kendıme konusuyorum yaaaa yarından sonra yalnız kalıyorum kızlarım gıdıyor okulalrına offf offffff

şşşşşşşşşşşşşşş noluyo yaw
arkamdan atan tutan neler neler
kız o taç çıkmaz artık anahtar yok valla
layd34 senin resimleri görmüştüm şekerim pek gözelsin
ama beni korkutamaaaaaazzzzzzzzzzsııııııııın

hahaaaaaaaaaaaaay ben o buluşmalara bi gelebilsem
kıskançlığınızdan yanımda duramazsınız bi kerem siz :nazar:
bide tacı görünce dahada kıskanacaksınız tabi kaydirigubbakcemile
zaten siz kıskanmayın diye gelmiyorum :roflol::roflol:
neme lazım nazar filan değer

kızlar ço fazlabi iddiam yok ama güzeller bakıyımda gözüm gönlüm açılsın diye geldim.:1hug:.ee hani nerde miss 2008 kk güzelleri:)):hooray:

X