kk nın en güzelleri buraya:))

herkeslere günaydınlar gündüzüm geçmiş olsun eşinin nesı vardı ya erkek milleti hasta oluncada heç çekilmez hani:)))gbk sanada geçmiş olsun bu havalar en kotu zaman
güzel bir hafta diliyorum ...........

grip canım vallah hiç çekilmiyorlarda
nasılsa bu rahatsızlıgında kuzu gibiydi
eeeeeee ezberledik yani nazını ilaçlarla adamı ayaga kaldırdık gibi de zavallım bu sabah gene bitkindi
öyleçek işe gitti garibim
gbk sendemi gripsin canım geçmiş olsun aman dikkat edelim kızlar havalar bozuk

erkekler hasta haliyle daha masum oluyo demi abla şakkıdı
hep hasta mı olsalar ne kaydirigubbakcemile:ecrin_bebek:

resimdeki benim canım.resme bakıp aldanma.çünkü ailenin en çirkin kızı benim.kızkardeşlerim çok çok güzel.onlarda saf bi güzellik var.bende ise çekicilik.ay yoksa ukalalıkmı yaptım

evet ukalalık yaptın mirmirmirmir
gündüzün karanlığı evden minder getirmiş orda oturcakmışın :ecrin_bebek:
ee ne var ne yok evlimisin bekar

kızlar ben geldim:teytey:
ne kaynatyonuz bakem hıııımCADIARZU
yeni arkadaşlar hoş gelmişler:dance:

ay canım benim allah bağışlasınkaydirigubbakcemile2
yokbe canımcım bizim topiçte öle şeyler olmaz yanema.s

bizim topicte hakaret yasak -tatlicadiarzu-
benden büyük ablalar beni döver :tomato:
Allah bağışlasın

selam canım hoşgeldin topicimize :)merak etme sana yer buluruz hemide böyle şeytan tüyü olanlara bulmazmıyız:)) kızınıda allah bağışlasın merak etme biizm burda öyle hakaret falan olmaz herkes samimi içten:))a.s.

Ayyyy kizlar az önce eşimin sülalesinde ne kadar değerli olduğumu anladim...
Ben bayramin 1. Günü aslinda büyük bir hastalik daha atlattim....kimseye söylememiştim, dedikoducu görümcem hariç o da iyi niyetlidir aslinda herkese gidip söylemiş...
Herkes aradi geldi sağolsunlar...
Ama az önce pek kimseye gitmeyen, kimseyle muhatap olmayan bir yengemiz var amcasinin hanimi o geldi sirf benim için gelmiş acayip mutlu oldum...
çok duygulandim...

ne haber kız nasılsın geçmiş olsun canım aman dikkat et havalar çok müsait hasta olmaya
SIKILMADIM ABLACIM VALLA
BU LADYNİN UYDURMALARI klava:
lady zaten sana sataşmadan duramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…